Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    21. Kolovoz 2020. 16:07

Kad su vama prestale mucnine? Mene popuste 2 dana pa su onda opet par dana tu 😫 

Not that fensi, ekšli..

Ines
    21. Kolovoz 2020. 16:49

Bas citam i vidim da se sve dosta grizu zbog hrane. Ja ne znam jesam ja jedina al uopce ne osjecam krivnju ni zbog cega. Jedem apsolutno kao i do sada, ne odricem se nicega. Ako mi se pije cola popijem colu, ako mi se jede milka pojedem ju. Voca jedem jako puno, al jela sam ga i prije, ja bez voca ne zivim. Nekako slusam i trudnice oko sebe kojima je prva trudnoca sve su nesto u strahu, pa se nesto cuvaju prehrane, pa nesto sve nategnuto vamo tamo, ja sam bas opustena. Nekako mi je tako prirodno, bila bi ful cudna sebi da sam sva ukocena, pa da pazim na prehranu i ostalo..kad nikad prije u svom zivotu nisam pazila na prehranu. Nekak se osjecam skroz ista ja kao i prije trudnoce 😅🤣

Nea 💗

lilika
    21. Kolovoz 2020. 16:54

Ja jedem sve normalno kao i prije.. zbog tlaka malo manje soli. Slatko me baš ne vuče.. prije nešto bi slanije..na prošlom vaganju udebljala sam se 0,5kg 😂 Jučer mi je mm rekao da se vidi da sam se udebljala.. nemam više dva šlaufića, sad se zaokružio, imam samo jedan 😂😂 

Emmie
    21. Kolovoz 2020. 17:08

Ja sam jela suši od lososa nekoliko puta jer znam da većina restorana kupuje losos koji je bio zamrznut na niskim temperaturama i taj proces zamrzavanja ubije sve parazite, pa nema problema. Uostalom, u Japanu žene normalno jedu suši. Ne jedem tunu, mada vjerujem da se može ponekad jesti u trudnoći, ne pijem diet sodu, i ne jedem hranu sa previše aditiva, posebno onih koje ne mogu ni izgovoriti😂

bebolinka
    21. Kolovoz 2020. 17:23

Ja kao i Ines, nekako sam opuštena i jedem ko i prije ne zamaram se. 😁

Girl1234
    21. Kolovoz 2020. 17:51

Meni je recimo moja gin rekla je izričito ne tunu i ne previse voca zbog secera.. Kaze 1 grozd ili jedna kriska lubenice dnevno haha
    Ja se jedino pokušavam tjerat piti.. To mi ne ide.. A gin kaže min 2 l vode dnevno.. Kod mene nema šanse 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Mea
    21. Kolovoz 2020. 17:56

Pa mene jeste grizla savjest zato jer mi je u zadnjem periodu ishrana bila gora nego prije trudnoce. A planirala sam bas u trudnoci da se zdravije hranim i pocela sa tim, ali kad su dosle mucnine, vrag je odnio salu. Ali slazem se da se trebam opustiti i u vezi ishrane i svega ostalog. Da je to sve bas tako opasno ne znam kako bi uopce opstala ljudska vrsta  
    Sad mi fokus bas i jeste na tome da se ne zamaram i ne stresiram bespotrebno, bit ce bebica sretna ako je i mama sretna 

Korra
    21. Kolovoz 2020. 18:24

Istina ne treba se previse stresati oko hrane, ali treba sa svime biti umjeren...cak ni zdrave namirnice nisu vise zdrave ako se pretjeruje...ali mislim da je tako i u svemu...mislim generalno svaka od nas zna sta je za nju i njenu bebicu najbolje, tako da samo opusteno i polako...radite kako vama odgovara i sta mislite da je najbolje za vas 😉😊 
    Mea ja sam isto imala takav plan pa kad su pocelo mucnine jela sam samo sto mi je odgovaralo...sad se pokusavam vratiti u normalu ali svejedno mi neke stvari ne odgovaraju jos uvijek 🥴

• ružica
    21. Kolovoz 2020. 19:10

Curke, stigao uredan harmony, imala sam krivi predosjećaj, dečko je😍.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Jagodica125
    21. Kolovoz 2020. 19:19

Bebanomoje

Mea

Joj cure, zasto ste mi spominjale pastetu, znaci nije mi se jela do sad, a sad samo na nju mislim

😂😂😂
    Evo mozda ti pomognem-ovaj tjedan sam luda za majonezom i salamom, pasteta je proslost😂😂

Joj, ako se meni nesto i jede onda je to majoneza i salama, koja pooošast😅🤤 kao sto rekoh, mucim muku sa mucninama, pa sad jedem ono sto mi se jede, kad mi se jede. Nekako si mislim da tijelo zna zasto mu se sada bas jede slano🤷‍♀️ ali zato pijem puuuno vode. Ona bocu Jane od 1L svako malo punim🤗 sto se tice kupovanja opreme za bebu, ja cu svakako jos pricekati. Slozit cu si isto popis, i tam oko 5. - 6.mj trudnoce krenut. Kupila sam dudu u DMu prije par dana, eto barem imamo 1 dudu rijesenu😂 ja sam jaka cura, nisam debela, takve sam građe i bas sam napuhnuta. Danas sam se vagala i od pocetka trudnoce sam 4 kile pala. Ali kazem, te mucnine me ubijaju, a mislim i da cu to brzo vratit nazad kad me mucnine prodju 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.