Cure bok, imam jedno pitanjce. Trudna sam 6 tj 4 dana i danas su mi na uzv na desnom jajniku nasli cistu veliku 6 cm i odredili strogo mirovanje. Da li je koja imala slicnu situaciju ili zna nesto o tim cistama za vrijeme trudnoce? Hvala unaprijed na informacijama. I zelim srecu svim buducim mamicama♥️
Imala sam je ja u prošloj trudnoći. Kako je došla tako je i nestala bez posebne terapije ili mirovanja.
Jojj ja muku mucim sa zgaravicom 😑 ima jos neko ?
Mene zna tu i tamo uhvatiri žgaravica, no zasad još ništa strašno... Čitala sam negdje da je dobro popit mlijeka u tom slučaju. Nisam probala još jer kažem, nije me jako mučilo ali ako bude, probat ću s mlijekom. Insče pijem puno vode, sokove ne smijem pa ih ni ne pijem i mineralnu popijem.
Jojj ja muku mucim sa zgaravicom 😑 ima jos neko ?
Meni je pocela zadnjih par dana, probala sam mentol bombon ili zvaku ljutu i proslo me cak i brze nego kad bi popila sodu. E sad drugu nisam nista jer sam vidjela da ovo djeluje. I preporucuju kod zagaravice ako imas preko noci, glavu drzati na povisenom.
Nea 💗
Ja sam je imala samo jedan dan 😁
Cure da li jedete pastetu? Ja sad sjedim jedem Argetu od tune jer je nisam jela 100 godina i dođe moja mama i kaže pa nesmijes toooo, ja si mislim jbt šta ja smijem vise hahahha
Ja jedem i jela sam i u prošloj trudnoći. Tuna se kao ne preporuča u trudnoći, ali mislim da je sve ok ukoliko se jede umjereno. Ja sam jela 1x tjedno.
Jutro curke!
Mislim da se u umjerenoj mjeri sve smije. Ja sam npr u prvoj trudnoći bila opsjednuta strahom od listerije jer je jedna poznanica od toga izgubila bebu u dosta visokom stadiju trudnoće... a također sam bila trudna u ljetno vrijeme i imala strašne želje za salatom pogotovo kupusom ali si nisam dala jesti nigdje vani nego eventualno doma ako ju ja perem u sto voda... Sad jedem i doma i po restoranima, doduše više rajčicu nego neke druge stvari kod kojih je veći rizik od listerije ali uglavnom sad manje pazim. Tko bi na sve pazio...
Evo tako i ja, sve jedem u umjerenim količinama.
U prošloj trudnoći samo sam smanjila čaj na šalicu dnevno.
Sortiraj odgovore
Najstariji