Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    21. Kolovoz 2020. 01:11

Dobrodošla nam Nadi! 

• baMAMA
    21. Kolovoz 2020. 07:20

OEna1

Cure bok, imam jedno pitanjce. Trudna sam 6 tj 4 dana i danas su mi na uzv na desnom jajniku nasli cistu veliku 6 cm i odredili strogo mirovanje. Da li je koja imala slicnu situaciju ili zna nesto o tim cistama za vrijeme trudnoce? Hvala unaprijed na informacijama. I zelim srecu svim buducim mamicama♥️

Imala sam je ja u prošloj trudnoći. Kako je došla tako je i  nestala  bez posebne terapije ili mirovanja.

ruza11
    21. Kolovoz 2020. 07:23

Jojj ja muku mucim sa zgaravicom 😑 ima jos neko ? 

Ninnach
    21. Kolovoz 2020. 08:17

ruza11

Mene zna tu i tamo uhvatiri žgaravica, no zasad još ništa strašno... Čitala sam negdje da je dobro popit mlijeka u tom slučaju. Nisam probala još jer kažem, nije me jako mučilo ali ako bude, probat ću s mlijekom. Insče pijem puno vode, sokove ne smijem pa ih ni ne pijem i mineralnu  popijem. 

Ines
    21. Kolovoz 2020. 08:54

ruza11

Meni je pocela zadnjih par dana, probala sam mentol bombon ili zvaku ljutu i proslo me cak i brze nego kad bi popila sodu. E sad drugu nisam nista jer sam vidjela da ovo djeluje. I preporucuju kod zagaravice ako imas preko noci, glavu drzati na povisenom. 

Nea 💗

bebolinka
    21. Kolovoz 2020. 09:06

Ja sam je imala samo jedan dan 😁
    Cure da li jedete pastetu? Ja sad sjedim jedem Argetu od tune jer je nisam jela 100 godina i dođe moja mama i kaže pa nesmijes toooo, ja si mislim jbt šta ja smijem vise hahahha

FourLeafClover
    21. Kolovoz 2020. 09:11

Ja jedem i jela sam i u prošloj trudnoći. Tuna se kao ne preporuča u trudnoći, ali mislim da je sve ok ukoliko se jede umjereno. Ja sam jela 1x tjedno. 

bebolinka
    21. Kolovoz 2020. 09:19

Da za tunu sam čitala i nju nisam jela, onu iz konzerve

MareiKate
    21. Kolovoz 2020. 09:42

Jutro curke! 
    Mislim da se u umjerenoj mjeri sve smije. Ja sam npr u prvoj trudnoći bila opsjednuta strahom od listerije jer je jedna poznanica od toga izgubila bebu u dosta visokom stadiju trudnoće... a također sam bila trudna u ljetno vrijeme i imala strašne želje za salatom pogotovo kupusom ali si nisam dala jesti nigdje vani nego eventualno doma ako ju ja perem u sto voda... Sad jedem i doma i po restoranima, doduše više rajčicu nego neke druge stvari kod kojih je veći rizik od listerije ali uglavnom sad manje pazim. Tko bi na sve pazio...

21. Kolovoz 2020. 09:46

Evo tako i ja, sve jedem u umjerenim količinama. 
    U prošloj trudnoći samo sam smanjila čaj na šalicu dnevno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.