Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    21. Kolovoz 2020. 11:46

Ja sam sluzbeno 12+6, ali kako mi svaki put uzv drukcije pokaze mozda sam i 12+5 ili 12+4. Ali 12.tjedan u svakom slucaju. Ja se bas tesko osjecam, kao da sam se prejela i tako stalno i uopce ne vidim taj zaobljeni trbuh nego hrpetinu sala. A 54 kg. Ne kuzim da se s 2 kg moze toliko toga stvoriti. Moze, stavi ako uspijes. 
    Ja sam bas jucer jela kupus salatu i nisam znala da to ne smijem. Bila mi je fina i mislim da je zdrava.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• lena2
    21. Kolovoz 2020. 12:00

Neznam dali je pitanje za ovu temu ali zanima me kada ste vi kupili kolica? 
    Ja sam u 10 tjedana i juce sam ih uzela 
    Zato sta su bas naletila 
    I sad su mi neke od prija rekla da to izaziva nesrecu ali ja iman drukcije misljenje jer neke zene su izgubile bebu pri porodu pa mislin da to nema veze 

• Bebanomoje
    21. Kolovoz 2020. 12:12

lena2

Zato sta su bas naletila
    I sad su mi neke od prija rekla da to izaziva nesrecu ali ja iman drukcije misljenje jer neke zene su izgubile bebu pri porodu pa mislin da to nema veze

Moj stav je da svatko kupi kad zeli. Znam za te price da je nesreca ako se kupuje puno ranije, al sam rekla da se necu zamarati babskim pricama, jer kao sto si i sama rekla ima svakakvih slucajeva. Meni je plan pricekati i nista ne kupovati bar do 5og mj trudnoce, vidjet cemo koliko ce mi to uspjeti 😁

Korra
    21. Kolovoz 2020. 12:17

Malamarelice tako sam i ja svakako 12 tjedan ali +- koji dan 😊 ja sam inace dosta visoka (178cm) i malo sam sad "jaca" 😂 u biti kog zavaravam, udebljala sam se prije trudnoce 🙈 ali nikad nisam bas imala trbuh tako da ja sam svakako primjetila razliku otkako sam zatrudnila jer sam stalno napuhana 😊
    Mislim kupus je kao "zabranjen" u trudnoci jer se ne moze oprati najbolje (neki ga uopce ni ne peru) a moze sadrzavati neke mikroorganizme...ali mislim ak ga narezes i operes da ne bi trebao biti problem...tako da nije toliki bed 😊
    Lena2 ja jos definitivno nisam kolica kupila 😁 al to cu tamo u jesen, al ne zato sto mislim da izaziva nesrecu nego zato sto sam trenutno lijena proucavati i razmisljati o tome 🙈  nemoj vjerovati tzv babskim pricama 😉

FourLeafClover
    21. Kolovoz 2020. 12:20

lena2

Zato sta su bas naletila

Ja sam uzela kolica možda 2 mjeseca prije poroda, ali naša kolica baš nikad nisu ni na kakvim akcijama, ni na sajmu, žutim srijedama i sl. pa mi je bilo svejedno, nije bilo nikakve prilike za popust pa onda nije bilo ni razloga da ranije uzimam. 

bebolinka
    21. Kolovoz 2020. 12:33

Ma meni su to teške gluposti, kupis šta hoćeš kad hoćeš. Ja sam gledala kolica već jer znam kakva bi željela i da su npr sad na nekoj akciji bi naručila jer di god ih nađem one nisu na akciji, ali cim budu ja naručujem. 
    Ima milijun babskih priča još kad bi to slušala di bi bila hahaha dosta mi je ovaj internet stresa napravio, bolje da ništa ne citam i živim normalno

• EmEn9
    21. Kolovoz 2020. 12:47

Ja sam u prosloj trudnoći kupila pred kraj trudnoće možda mjesec dana prije jer jednostavno ih nisam imala di držat a da mi ne napada prasina po njima dok ne rodim. A sad nekako samo čekam nalaze panorame jer sam baš jako u velikoj panici i strahu a neznam ni zasto jer imam dvije zdrave cure ali jednostavno sam sva u panici. I mislim da ako nalazi budu dobri da cu sve polako ic kupovat i spremat a ne da zadnji cas moram trčat po dućanima i onda stres ako ne nađem nešto  tako da polako jedno po jedno samo da mi rezultati budu dobri. 🤗

Miki94
    21. Kolovoz 2020. 12:47

Bebanomoje

Ja sam prosli tjedan bila luda za pastetom 😁 znam da se ne smije, ali sam dva ili tri dana za redom jela ju za dorucak, i to one dvije male argete. Citala sam da treba izbjegavati jetrene pastete, tako da ja uzmem obicnu kokošju. Puno mi vise pasu slane i zacinjene stvari, tako da sam morala jesti pastetu 😅

I meni pasteta odgovara vise nego ikad ranije😀 Kad vidim Argetu u marketu, obavezno nju uzimam, valjda je slana pa nam to odgovara 😀 A isto tako grickalice, znam da ih trebam izbjegavati i inace, ali nekad prekrsim sva pravila 🙂

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    21. Kolovoz 2020. 12:50

Slazem se da je zeznuto ici u zadnji cas uzimati sve pottebne stvari, tako da bih i ja to postepeno uzimala. Naravno, ako bi nesto bilo sada na akciji, kupila bih, mada ne planiram to jos uvijek. Prvo dok ustanovimo konacno spol bebe, pa tek onda planiranje i uredjivanje kutka za bebu 😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    21. Kolovoz 2020. 12:52

EmEn9

Ja sam u prosloj trudnoći kupila pred kraj trudnoće možda mjesec dana prije jer jednostavno ih nisam imala di držat a da mi ne napada prasina po njima dok ne rodim. A sad nekako samo čekam nalaze panorame jer sam baš jako u velikoj panici i strahu a neznam ni zasto jer imam dvije zdrave cure ali jednostavno sam sva u panici. I mislim da ako nalazi budu dobri da cu sve polako ic kupovat i spremat a ne da zadnji cas moram trčat po dućanima i onda stres ako ne nađem nešto tako da polako jedno po jedno samo da mi rezultati budu dobri. 🤗

Ma ne brini, biti ce to sve u redu. Vec si prosla to iskustco dva puta, sve je proslo super, tako da sada ne sumnjaj ni u sto. 🙃

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.