Hvala Vam cure na podršci, baš se nadam da će bit sve ok. 🥰😍 Mislim da ću umrijet kad mi dođe mail sa rezultatima. 🤭 Ja sam već gledala malo po dućanima kolica onako neobavezno jer sam svoja prijašnja poklonila ali baš nema uopće izbora, katastrofa je izbor, dvije vrste i to je to a na internetu sam vidjela da ima puno vrsta iz slovenije i baš lijepa ali me baš nekako strah naručit kad ih nisam vidjela uživo. Jeste vi već negdje gledale? I da sam neznam ko je napisao da je kupio jer zaboravim 🤣🤣 ako možeš napisat gdje ste ih našli i kupili? 😉
Ja sam gledala, čisto ako nekoga zanima kolica baby-boom i na happy storks tako nešto, ako nekoga zanima pogledajte baš ima lijepih kolica. A nisu toliko skupa ova 3 u 1. Dođu oko 350eur 3u1 a prosla sam platila 5500kn. Tako da mi se čine ok cijene samo sta oh nisam uživo vidjela to mi je najveći problem. 🙂
Jagodica125 - ja sam i prije trudnoce spavala isprekidano jer sam obavezno jednom tijekom noci morala na wc. Sto se tice sada 3 puta min se ustajem i to obicno oko 1, 3 i 5..ajde hvala Bogu pa brzo zaspem pa mi i nije toliki bed to isprekidano spavanje jer sam najveci spavalica ikad 😉😅
Ruza11 - trbuscic je presladak i samo neka raste 👍
Netko je komentirao metalni okus ja ga imam konstantno i to najcesce pred spavanje i tijekom noci kada nista ne jedem i ne pijem, a i posto imam zacepljen noc cim legnem u vodoravni polozaj pa disem malo na nos malo na usta, taj okus je jos intenzivniji i jedva cekam jutro da operem zube 🤣
Takoder vezano za hranu ja jedem sve kao i prije i ne bojim se nicega. Pastete i tunu ne jedem nikada, a sto se tice kupusa, zelene salate i ostalog dobro operem i jedem koliko mi se jede, ne zamram se kojekakvim stvarima jer realno onda ne bi nista trebali ni jest jer sve je oko nas otrov na neki nacin i po meni je glupo uopce razmisljat jao hoce mi sta bit od porcije tune ili kupusne salate. Meni je samo gin rekla da se sve iz vrta dobro opere, kao i za meso da se dobro ispece i to je to nikakva mudrost. Jedes koliko ti se jede.
Mi osobno jesmo gledali kolica otprilike sta bi htjeli, ali definitivno necemo nista do Bozica, taman ce biti oni super popusti a do termina imam dovoljno vremena za sve. Mislim da nemamo nekako ni potreba nista gomilat ranije. Jedino sto smo okrecili sobu da se boja lijepo izraci iz prostora dok je vani lijepo i to je to, za ostalo se ne zurimo.
Nea 💗
Hvala Vam cure na podršci, baš se nadam da će bit sve ok. 🥰😍 Mislim da ću umrijet kad mi dođe mail sa rezultatima. 🤭 Ja sam već gledala malo po dućanima kolica onako neobavezno jer sam svoja prijašnja poklonila ali baš nema uopće izbora, katastrofa je izbor, dvije vrste i to je to a na internetu sam vidjela da ima puno vrsta iz slovenije i baš lijepa ali me baš nekako strah naručit kad ih nisam vidjela uživo. Jeste vi već negdje gledale? I da sam neznam ko je napisao da je kupio jer zaboravim 🤣🤣 ako možeš napisat gdje ste ih našli i kupili? 😉
Ja sam u prošloj trudnoći kolica kupila iz Slovenije, sa stranice www.mali-vragci.si
Cure, samo jedan savjet... Ako uzimate 3u1 kolica, ta jaja su većinom dosta loša izuzev npr. Peg Perega pa bih ja osobno preporučila 2u1 varijantu, a onda ipak neko bolje jaje koje je prošlo neke rigoroznije testove i ocjenjena su prema ADACu, jer ipak je najvažnija sigurnost bebe. Isto tako, sva ta jaja se puno brže prerastu, a onda morate uzimati sljedeću sjedalicu već sa 6-8 mjeseci. Mi smo npr. uzeli Cybex jaje koje ide prema i-size regulativi i ono se može koristiti do 87cm/13kg i mi smo ga zbilja maksimalno iskoristili, novu sjedalicu smo uzeli tek s njegovih 16 mjeseci. Isto tako računajte da u smjer vožnje mogu tek s 10kg/15 mjeseci i kad prohodaju i sve 3 stavke moraju zadovoljiti.
Cure iz Zagreba koje idete privatno na uzv- gdje idete?
Danas nakon mokrenja mi se pojavio svijetlo rozi trag, jedva primjetan, ali moram na uzv danas jer ću izludit od brige, a moja gin je na godišnjem.
Neznam dali je pitanje za ovu temu ali zanima me kada ste vi kupili kolica?
Ja sam u 10 tjedana i juce sam ih uzela
Zato sta su bas naletila
I sad su mi neke od prija rekla da to izaziva nesrecu ali ja iman drukcije misljenje jer neke zene su izgubile bebu pri porodu pa mislin da to nema veze
Jooj naslusala sam se i ja babskih prica kad smo muz i ja ranije kupili vjencano prstenje 😂 vjeruj da ce sve biti dobro i bit ce, pusti price 😊 ja planiram oko 12.mj. uzeti sve vece stvari - krevetic, kolica, komodu za presvlacenje, auto sjedalicu. Nadam se da cu tad ubosti i neki popust 😁
Baby P 03/21 💙
Cure iz Zagreba koje idete privatno na uzv- gdje idete?
Danas nakon mokrenja mi se pojavio svijetlo rozi trag, jedva primjetan, ali moram na uzv danas jer ću izludit od brige, a moja gin je na godišnjem.
Ja sam do sada privatno isla kod Mazalin ( na kvatricu) i u polikliniku Gemini (spansko-malesnica, nisam sigurna pod sta spada), i mogu njih preporuciti. Za ostale ne znam.
Sto se tice kolica,krevetica ja imam sve novo od prve trudnoce nazalost nije ni jednom koristeno...tako da je meni sve spremno e sad jedino robicaa to imam sve za decka ak je decko ja sam spremna ak ne eh onda samo robica 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji