Curee samo da javim da mi je beta2358.0❤️
Morala sam izvadit da budem mirna nakon sta dr nije nista vidio na ultrazvuku
Baš mi je drago😊🍀🤗 sada možeš biti mirnija.
Ruza11 Zadnja mi je bila 3.7. Znaci oko 6 tjedana ali meni si ciklusi na 36-40 dana tako da je i ovulacija bila kasnije
To mi je i sam doktor reko
Ali ajde ti budi miran🤦🏻♀️
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Evo vam jedan primjer za utjehu: ja sam vegetarijanka, anemična godinama (genetski), prošli trudnoću sam strašno povraćala i jedva išta jela prva 4 mjeseca. Nisam pila vitamine, osim željeza jer sam smatrala da jedem dovoljno raznoliko i bez mesa. Rodila bebu zdravu i žilavu samo tako. Gdje god sam došla s njom na pregled, babice, patrona na, svi su komentirali kako je žilava i jaka...
Najjača mi je bila moja svekrva koja je farmaceut pa je svima pričala kak sam ja pila vitamine cijelu trudnoću i da je to od toga - a ona mi je kupovala vitamine i slala ali ja nisam htjela piti jer mi nisu pasale i zaista niti jednu tabletu popila nisam 🙈 poanta: svaka poznaje svoje tijelo i prema tome postupa i bit će sve ok ☺️
Čestitke na dobrim rezultatima Ninach i na dečkiću! Počela sam pisati poruku prije 3 sata, dok sam ju dovršila promijenila se tema pa mi je prethodno post ko iz vedra neba 🤣
Čestitam na urednom pregledu i na beti 😊😊😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ej draga i ja danas vadila
Moja je 9796.0
Koji si ti tjedan. Ja sam 4+4 i idem na utz 27 sada iako znam da je rano....zbog spontanog me narucili ranije
Ružica čestitammmm. 🤗🤗🤗
Šta se tiče prehrane ja isto ne pazim, jedem sve isto kao i prije normalno, uopće ne gledam to šta bi trebala a što ne, a ni neznam kao što nebi smjela tako da se uopće ne opterećujem s tim, što me pita jedem ali uglavnom me pita kuhano, već za doručak bi mogla ručak hehe
I da jedino šta sam.primjetila da ako pojedem normalno ko šta sam prije jela što se tiče porcije količine hrane mi bude malo loše, trebala bi u biti jesti češće manje obroke a to nikako da izreguliram jer sam u biti gladna samo 3 puta dnevno i eventualno neku voćku ubacim između. A ša se tiče vode nemogu se nikako natjerat da pijem, ja inače nemogu baš pit kao ni sad, jedva se natjeram da popijem bar pola litre nečega kroz dan. A neznam uopće šta pišem više kad ne pijem baš ali eto skoro stalno sam na wc-u preko dana a po noći bar 3 puta.
Ej draga i ja danas vadila
Moja je 9796.0
Koji si ti tjedan. Ja sam 4+4 i idem na utz 27 sada iako znam da je rano….zbog spontanog me narucili ranije
Ajme moja beta za 4+4 ❤️
Da nisu duplici? 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Koja beta*
Vidim svakakvih lipih vijesti na temi ❤️
Sutra sve procitam i azuriram listu 🥰
Sortiraj odgovore