Cure, imate li vi metalni okus u ustima? Meni je nepodnošljivo
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Andol mi jako tesko pada na zelidac, makar ga popijem poslije rucka, ionako imam mucnine i nizak tlak pa ne znam tocno reci nuspojave andola 😄
Preporucila mi ga je neurologica zbog infarkta u vratnoj kraljeznici od prije par godina, a uz to 2 spontana i jedna mutacija trombofilije
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Cure bok, imam jedno pitanjce. Trudna sam 6 tj 4 dana i danas su mi na uzv na desnom jajniku nasli cistu veliku 6 cm i odredili strogo mirovanje. Da li je koja imala slicnu situaciju ili zna nesto o tim cistama za vrijeme trudnoce? Hvala unaprijed na informacijama. I zelim srecu svim buducim mamicama♥️
Meni je rijetko muka i ne povraćam, ali ne mogu da jedem pa mi bude slabo! Užas jedan a toliko sam prije uživala u hrani.
Znam kako ti je. 🙂 Ja sam prije toliko uzivala, navesti cu kao primjer palacinke, pa mogla bih ih jesti svako vece, a sada samo zapocnem i ostavim. 🙃 Srecom pa imam muza, da jede umjesto mene 😅😅
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Miki94 😆😆😆 palaćinke su bile toliko divne. Sada nemaju isti efekt. Ono, jestive su i to je to😔
Jao cure, meni je taaako muka 😵🤢🤮
Suosjecam Jagodice 😓
Ne mogu zivjet, progledam ujutro i odmah grlim skoljku i sve do kasnih nocnih sati, bila sam toliko bespomocna da sam kupila narukvicu protiv mucina, nema efekta 😤
Ja ne povracam (jos ne😂), ali mi je muka i vrti mi se stan fijubriju 🥴 ako nesto i stavim u usta onda samo slano - sol mi je postala best frend jer mi je tlak u podrumu. A prije?! Onaj odjel sa čoksama u ducanu je bio moj 😂🤦♀️ ali neka, neka, sve je to normalno, pa moramo i kroz to proci🤷♀️ na svu srecu nije mi kupaonica daleko🤢🙏
A joj rano ti je to počelo hahahha meni krenulo negdje oko 8mog tjedna najjače do 11 umirala sam
Emmie čestitke na dobrim rezultatima!!
Ninach drago mi je da je sve ok nakon uboda pauka!
Čitam vas više puta dnevno a rijetko stižem pisati pa se ne sjetim svima odgovoriti, tj iskomentirati... E da, i duplanje bete!! Super!!
Ena1 ako se radi o cisti žutog tijela to nije ništa i proći će, a vjerojatno je pošto si na samom početku...imala ama ju i ja, ne znam da li još postoji imam pregled za tjedan/dva ali rekla mi je doktorica da je to ništa, nije vrijedno spomena...
Emmie cestitam divne vješti 🎉za curu koja je pitala za hematom imala sam ga i trudnoći morala sam mirovati pila sam dufaston i čak venozno primala dok sam ležala u bolnici jer sam jako puno krvarila od njega ne zelim te prepadati ima zena koje ga imaju i nemaju smetnje koliko se sjećam bitno je da ga plod preraste ali svakako se od njega moze krvariti tako da preporucam dufaston i mirovanje
Cestitam svim zenama na lijepim vijestima, cestitam i Sanjarki na duplanju bete, mi smo blizu po terminu.
Ja sam danas isla na prvi pregled, po ZM mi je 5+6, a po ovulaciji 5 tj. Doktor je vidio gestikacijsku, zumancanu i odjek. Srceko se jos ne cuje. Dao mi je brdo savjeta i novi termin za mjesec dana, u medjuvremenu da odradim potrebne pretrage.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Hvala vam Ninach i MareiKate...lakše se diše 😊
Upravo jedem kuhane špagete sa malo mekog sira (tipa abc sir). Ukus je 1/10, skoro ga i nema, ali izgleda to je ono što nam sada prija 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji