Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    20. Kolovoz 2020. 18:31

Cure, imate li vi metalni okus u ustima? Meni je nepodnošljivo

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

joy
    20. Kolovoz 2020. 18:37

Andol mi jako tesko pada na zelidac, makar ga popijem poslije rucka, ionako imam mucnine i nizak tlak pa ne znam tocno reci nuspojave andola 😄
    Preporucila mi ga je neurologica zbog infarkta u vratnoj kraljeznici od prije par godina, a uz to 2 spontana i jedna mutacija trombofilije

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Ena1
    20. Kolovoz 2020. 19:16

Cure bok, imam jedno pitanjce. Trudna sam 6 tj 4 dana i danas su mi na uzv na desnom jajniku nasli cistu veliku 6 cm i odredili strogo mirovanje. Da li je koja imala slicnu situaciju ili zna nesto o tim cistama za vrijeme trudnoce? Hvala unaprijed na informacijama. I zelim srecu svim buducim mamicama♥️

Miki94
    20. Kolovoz 2020. 19:23

Emmie

Meni je rijetko muka i ne povraćam, ali ne mogu da jedem pa mi bude slabo! Užas jedan a toliko sam prije uživala u hrani.

Znam kako ti je. 🙂 Ja sam prije toliko uzivala, navesti cu kao primjer palacinke, pa mogla bih ih jesti svako vece, a sada samo zapocnem i ostavim. 🙃 Srecom pa imam muza, da jede umjesto mene 😅😅

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Emmie
    20. Kolovoz 2020. 19:30

Miki94 😆😆😆 palaćinke su bile toliko divne. Sada nemaju isti efekt. Ono, jestive su i to je to😔

bebolinka
    20. Kolovoz 2020. 19:31

Jagodica125

joy

Jagodica125

Jao cure, meni je taaako muka 😵🤢🤮

Suosjecam Jagodice 😓

Ne mogu zivjet, progledam ujutro i odmah grlim skoljku i sve do kasnih nocnih sati, bila sam toliko bespomocna da sam kupila narukvicu protiv mucina, nema efekta 😤

Ja ne povracam (jos ne😂), ali mi je muka i vrti mi se stan fijubriju 🥴 ako nesto i stavim u usta onda samo slano - sol mi je postala best frend jer mi je tlak u podrumu. A prije?! Onaj odjel sa čoksama u ducanu je bio moj 😂🤦‍♀️ ali neka, neka, sve je to normalno, pa moramo i kroz to proci🤷‍♀️ na svu srecu nije mi kupaonica daleko🤢🙏

A joj rano ti je to počelo hahahha meni krenulo negdje oko 8mog tjedna najjače do 11 umirala sam 

MareiKate
    20. Kolovoz 2020. 21:19

Emmie čestitke na dobrim rezultatima!!
    Ninach drago mi je da je sve ok nakon uboda pauka!
    Čitam vas više puta dnevno a rijetko stižem pisati pa se ne sjetim svima odgovoriti, tj iskomentirati... E da, i duplanje bete!! Super!!
    Ena1 ako se radi o cisti žutog tijela to nije ništa i proći će, a vjerojatno je pošto si na samom početku...imala ama ju i ja, ne znam da li još postoji imam pregled za tjedan/dva ali rekla mi je doktorica da je to ništa, nije vrijedno spomena...

Saramala
    20. Kolovoz 2020. 22:08

Emmie cestitam divne vješti 🎉za curu koja je pitala za hematom imala sam ga i trudnoći morala sam mirovati pila sam dufaston i čak venozno primala dok sam ležala u bolnici jer sam jako puno krvarila od njega ne zelim te prepadati ima zena koje ga imaju i nemaju smetnje koliko se sjećam bitno je da ga plod preraste ali svakako se od njega moze krvariti tako da preporucam dufaston i mirovanje 

Nadi_
    20. Kolovoz 2020. 23:46

Cestitam svim zenama na lijepim vijestima, cestitam i Sanjarki na duplanju bete, mi smo blizu po terminu.

Ja sam danas isla na prvi pregled, po ZM mi je 5+6, a po ovulaciji 5 tj. Doktor je vidio gestikacijsku, zumancanu i odjek. Srceko se jos ne cuje. Dao mi je brdo savjeta i novi termin za mjesec dana, u medjuvremenu da odradim potrebne pretrage. 

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Emmie
    21. Kolovoz 2020. 01:10

Hvala vam Ninach i MareiKate...lakše se diše 😊

Upravo jedem kuhane špagete sa malo mekog sira (tipa abc sir). Ukus je 1/10, skoro ga i nema, ali izgleda to je ono što nam sada prija 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.