Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    20. Kolovoz 2020. 17:46

Joy, imaš li nekih nuspojava zbog uzimanja andola?

Emmie
    20. Kolovoz 2020. 17:48

Meni je rijetko muka i ne povraćam, ali ne mogu da jedem pa mi bude slabo! Užas jedan a toliko sam prije uživala u hrani.

• Bebanomoje
    20. Kolovoz 2020. 17:58

Sad cu ja upast ko seljak: zasto su vam propisali andol? To sam nesto davno citala ali sam zaboravila. 

FourLeafClover
    20. Kolovoz 2020. 18:00

Tonkica1

Sanjarka88wooohooo 🥳🥳🥳🥳 Dao Bog da se nastavi i da sve bude ok!!
    Girl1234moja je rekla da je to obavezno, osim ako sam bas protiv, da mogu odbiti. Ja idem na sve tako jer da nije vazno ne bi bilo obavezno 🤷‍♀️🤷‍♀️ ja tako razmisljam

Ali naravno da nije obavezno, niti jedan pregled u trudnoći nije obavezan. Mojih 5 prijateljica i ja u 8 trudnoća kod 4 različita ginekologa nijedna nismo radile. Ne znam zašto neki ginekolozi daju krive info. 

Emmie
    20. Kolovoz 2020. 18:02

Bebanomoje prepisali su mi andol jer imam 40 godina a prošli put sam rodila prije više od 10 godina. Valjda treba da pomogne sa komplikacijama od visokog tlaka ili pre-ekplamsijom, nisam sigurna kako se to kaže na naš jezik. Nemam visok tlak za sada ali kao može se desiti u drugom ili trećem tromjesečju. 

• mira222
    20. Kolovoz 2020. 18:04

Sanjarka88 🦋

Cure samo da prijavim da mi je beta nakon 77 prije 2 dana sada 186, nadam se da ce se nastavit duplat 🙏
    Citam vas kasnije 🥰

Bravo bravooo.....ja te pratim jer smo blizu po tjednima ( ja sam 4+2 )
    Bit će sve dobro❤️❤️❤️

20. Kolovoz 2020. 18:06

Ardennais

Tonkica1

Sanjarka88wooohooo 🥳🥳🥳🥳 Dao Bog da se nastavi i da sve bude ok!!
    Girl1234moja je rekla da je to obavezno, osim ako sam bas protiv, da mogu odbiti. Ja idem na sve tako jer da nije vazno ne bi bilo obavezno 🤷‍♀️🤷‍♀️ ja tako razmisljam

Ali naravno da nije obavezno, niti jedan pregled u trudnoći nije obavezan. Mojih 5 prijateljica i ja u 8 trudnoća kod 4 različita ginekologa nijedna nismo radile. Ne znam zašto neki ginekolozi daju krive info.

Tu se slažem sa tobom Ardennais. Ja u prve dvije trudnoće nisam to radila nit znala da bi trebalo. U zadnjoj jesam jer me poslala. Ali između druge i treće trudnoće sam promjenila ginekologicu, tako da eto neznam. Ja sam sve napravila što me poslala jer ionako nebi promijenila mišljenje za iznijet trudnoću do kraja i da mi kažu da je visoki rizik. Znam da je stresno ako ti kažu da nešto nije ok (sve sam to prošla). 

• mira222
    20. Kolovoz 2020. 18:08

joy

mira222

joy

mira222

Cure pije li koja Andol….

Ja pijem 100 mg na dan

I ja isto 100mg i dufastone… zbog spomenog. moram samo pitati gin do kada se pije Andol jer je full rječit jedva nesta saznam od njega. Sta su tebi rekli

Do kraja 8. mjeseca trudnoce

A vjerujem da Ce i meni isto tako!! Ti isto pijes zbog spontanog ili

• mira222
    20. Kolovoz 2020. 18:09

Emmie

Mira222 meni su prepisali andol 150mg od 12tt do kraja trudnoće🤷‍♀️

🙄🙊

Jagodica125
    20. Kolovoz 2020. 18:12

joy

Jagodica125

Jao cure, meni je taaako muka 😵🤢🤮

Suosjecam Jagodice 😓

Ne mogu zivjet, progledam ujutro i odmah grlim skoljku i sve do kasnih nocnih sati, bila sam toliko bespomocna da sam kupila narukvicu protiv mucina, nema efekta 😤

Ja ne povracam (jos ne😂), ali mi je muka i vrti mi se stan fijubriju 🥴 ako nesto i stavim u usta onda samo slano - sol mi je postala best frend jer mi je tlak u podrumu. A prije?! Onaj odjel sa čoksama u ducanu je bio moj 😂🤦‍♀️ ali neka, neka, sve je to normalno, pa moramo i kroz to proci🤷‍♀️ na svu srecu nije mi kupaonica daleko🤢🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.