Cureeee sretno na pregledimaaaa 🥰🥰🥰
...
Ajme ja zaboravila na to da trebam oprati i sa kolica i AS 🙄 nije mi na kraju pameti bilo
Ja sam sve vise uvjerena da ce nasa curica biti neka dobrica i mirna, ako je suditi po ponasanju u trbuhu.
Nadam se da necu imati problema kada budem morala poceti brojati pokrete.
Inace se uvijek javi kada legnem u krevet na spavanjac a sinoc niti to, i onda sam ustala piskiti oko 3 ujutro i eto ti nje, malo se bacakala i brzo se umirila. Ona se samo javi sa par pokreta da znam da je dobro i to je to. Bas je njezna. Zasad
Moj je najaktivniji zadnja 2 tjedna, ali nikad me nije jako lupao. Osjetim gurkanja i istezanja, tu i tamo neki malo jači trzaj, i svaki dan štuca. Vjerojatno ima veze i s tim što je posteljica sprijeda jer na opip je baš teško skužiti koji dio tijela mu je di, samo bude veći trbuh na jednoj strani. I već je mjesec i pol na zadak, ali me gura po cijelom trbuhu, najčešće tamo di mu je glavica. Zeza muž kak gura s glavom da izađe, al ne kuži da pokušava na krivu stranu
Dobro jutro, curke i bebice! 🥰 Mi smo upravo gotovi sa doruckom i odbrojali smo pokrete, bebica lijepo drmusa po buši, jos vas malo citam, pa se idem otusirati.
.
Iza nas buuurna noc - dragi je prehladio mjehur i nocas kurio na 39°C, ja mu neko vrijeme stavljala obloge, temp se totalno razjarila, pa mene uhvatili grcevi, zatezanja kao pred mengu, ne mogu sjedati niti stajati, niti lezati, a on kuriiiiiii 🥵🤒 vec sam se bila prepala da nije opet neka viroza, korona, bilo me strah da ne zakurim jos sad i ja, pa ne bih mogla danas na pregled, a jedva cekam. Jutros smo mjerili temp, 36.9 i tad smo svi troje zaspali ko' klada😇
.
Pas - cure koje imate peseke, jel primjecujete malo drugacije ponasanje kod peseka? Ovaj nas je inace jako zaigran, ali dobar, sad u zadnje vrijeme jednostavno luduje🤯 trci ko navinut, pa laje, strah me kad se zaleti da ne bi skocio na mene (citaj trbuh) i svugdje ga ima, ocekujem da ce visit s lustera uskoro.
.
Magnezij - Lonmi, i ja cu pocet magnezij pit kasnije navecer. Sad ga pijem u 20h, budem pomaknula na 21h, u noci me uhvati ono predmenstrualno stezanje/rastezanje, a pred jutro grc uvijek u lijevom listu.
.
Zubi - me opet bole i to svi odreda😑 budem danas ginica pitala za flor i kaj preporuca da ne moram svako malo kod zubarije🦷👩🏻⚕️
.
Napisala sam si na papiric kao i inace kaj ga zelim pitat jer dodjem tam i blah, nemam pojma😅 veselim se opet vidjeti nase sunasce 🌞 svima na pregledima danas zelim ono sto zelim i sebi - dobre vijesti, da mjere stimaju, da kasnije pisemo dobre novosti, bas se veselim 🥰🤗
.
Cure u bolnici, mislimo na vas i vase smotuljke, samo hrabro i strpljivo❤
Ajme curke, koliko vas ima koje ste pred saaaamim ciljem, vidim nekima su tickeri pali ispod 20 dana 🤯🥳🤯🥳🤯🥳🤯🥳🤯
Ajme curke, koliko vas ima koje ste pred saaaamim ciljem, vidim nekima su tickeri pali ispod 20 dana 🤯🥳🤯🥳🤯🥳🤯🥳🤯
Daa joj meni 22 dana, neznam dal sam sretna ili usrana ko grlica 🤣
Jagodice to za pse je sasvim normalno da ce im se promjenit ponasanje, za njih kazu da osjecaju trudnocu, nekako valjda nanjuse te hormone i promjene koje se zeni dogadjaju u tijelu, a vide i trbuh da raste...
Mi imamo jorkija jako malog i on zasad nista ne kuzi, ponekad mi se ucini da mi njuska trbuh, neki dan mi ga je polizao par puta i to mi je bilo tako simpa, skoro sam se rastopila. Ali ne vidim nikakvu promjenu u ponasanju.
Kazu za retrivere, labradore i takve sorte da to ful osjete. To su inace i psi koji se obucavaju za pomoc osobama s posebnim potrebama i sl....
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
.
Pas - cure koje imate peseke, jel primjecujete malo drugacije ponasanje kod peseka? Ovaj nas je inace jako zaigran, ali dobar, sad u zadnje vrijeme jednostavno luduje🤯 trci ko navinut, pa laje, strah me kad se zaleti da ne bi skocio na mene (citaj trbuh) i svugdje ga ima, ocekujem da ce visit s lustera uskoro.
.
Moji su samo jaaako mazasti, samo dodu i oni bi se mazili,nekad bez razloga.. ujutro zenka zna na krevet doc i legne i gura nas da ju mazimo,onda si nekad mislim bude me prejako gurnula pa ju malo pogurnem i objasnjavam joj da se ne smije gurat, da je u trbuhu beba, da kad dode beba da bude morala bit pazljiva..
A muski vec par dana ujutro dolazi kraj kreveta, posnjofa me i skoci gore i legne samo kraj mene,nit se gura da bi se mazio,nista nista..on samo legne..
Primjetila sam da u zadnje vrijeme kak sam sama doma cijelo jutro dok muz radi, stalno lezi kod kutne il kod radjatora jer sam ja na kutnoj pa da me ima na oku,cuva me valjda.. i cim muz dode dode,malo se pomazi s njim i ide u sobu spavat.. vikendom dok je muz doma skoro ni ne vidimo psa jer spava u sobi stalno..a ovak ko da osjeca obavezu pa me cuva🙈 a zenka je ili pod kutnom ili kod vrata lezi,to su njena mjesta,soba sluzi samo za navecer
Bas je muski zadnja tri dana imao po noci show,probudi se,pa laje,pa rezi..ne znam kaj mu je bilo.. spava i najednom se digne i trci i laje🤷🏼♀️ i tak svako malo,spavala sam na rate😅 nocas je bilo okej,tak da ne znam kaj ga je mucilo🙄
Jagodica, kod muskih se upale mjehura teze lijece i izazivaju vise komplikacija. Osobito sad dok ste pod terapijom za ureaplasmu bi trebao otic dr.da pogleda, da budete sigurni da je samo to.
.
Meni je danas slabo cijeli dan i otkucaji visoki, mislim da je tlak i nisam bas dobro. Valjda ce se smirit..
Jagodice ako cu te utješiti meni je nicas bila najgora noc ikada od pocetka trudnoce,znojila se,dizala na wc ,bolilo me sve,od kukova do gospoje dole do stomaka.ja mislila evo trudovi gotova sam..od toga me nervoza uvatila ajme...Bdw i tvoji dani su na 71 vec woooow naprednija si od mene cili misec dana ...sta kazes iz te perspektive jel ti proslo brzo..
Sretno svima danas
Jutro curke!
Hrpa pregleda danas, jedva cekam izvjesca 😁 Sretno vam!
I meni je nocas bila koma noc, stariji u petak dosao smrkav iz vrtica, u sub popodne smo malo predugo bili na snijegu ispred zgrade sa susjedima i tocno sam osjetila kak ce me uhvatit prehlada. I naravno krenulo je lagano istu noc, a nocas me ubili sinusi, nos zacepljen totalka, glava puca, mladi dobio neku laganu temperaturu i non stop se budio i stiskao uz mene... ugl kaos, nadam se da ce nocas biti bolje, samo da izguramo danas dan ovako neispavani i smrkavi 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji