Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica90
    02. Veljača 2021. 13:17

Lonmi - mislim na tebe, nadam se da će sve bit ok. Držim fige da je samo pukla neka kapilarica ili tako nešto bezazleno i da je s curicom sve ok.  

Cure super za uredne preglede, i MissGraz drago mi je da su te pustili doma :)

Ines
    02. Veljača 2021. 13:28

Ninach drago mi je za uredan pregled 🥰💗 samo neka bebica raste 🙏 a za prehladu se ne sekiraj, ovaj period je normalan za njih, moji doma su isto svi smrkavi, pa ovaj vikend nismo ni isli njima, al ne mozes ti tu to je sad u zraku. Pa vidis i ovo vrijeme da nije normalno, malo -7 pa +10, eto gledam bas temp za moj grad javljaju u cetvrtak +14 a jucer bilo jedva +4 🙄 nista cudno da nam procure nosevi 🤣 a sto se mucnine tice, mene zna od zgaravice tako uhvatit, al ne povratim 🤔 bitno da ti nije neka crijevna viroza. Drogiraj se s cajem i citrusima i drzmo 🤞 za sto prije ozdravljenje. 
    A ovo za tjedne sto si pisala, da punih si 36tj, a usla si u 37tj tako ti se to racuna..isto kao godine nezz tipa eto imam punih 25, al sam usla u 26tu et to ti je to..al ubiti termin se gleda sa punim tjednima 👍
    Gita pitala si za pranje navlaka, mi nismo nista skidali iako se moze, al nisam htjela jer na nasim ima dijelova koji su od skaya pa nisam htjela da mi se to unisti u masini, a na ruke mi je to tesko prati. Ja sam kupila onaj dezinfekcijski sprej Denk mit iz DM-a i s njim sve ispricala + ovih dana kad bude suncano cemo izbacit na sunce i to je to. Tako cu i s madracem osuncat ga i eto. Nisam neki preveliki pobornik extra dezinficiranja, pa mi je ovo sasvim okej, a svejedno cu uvijek stavit tertru preko tako da nemam potrebe za tolikim pranjem svi tih silnih navlaka. Sunce je po meni najbolji dezinficijens 👍 

Nea 💗

Ines
    02. Veljača 2021. 13:36

Psi mi imamo zlatnu retrivericu i inace je predobra, pazljiva nikada ne skace i ne divlja, a malu djecu obozava..kumina mala od god i pol proslo ljeto ju jahala i valjala se s njom po travi, kako je taj pas pazljiv i kako se ona igra s djecom to je cudo jedno..ja se s njom ne bojim nikoga ostavit samog jer znam da je takva po naravi da je sigurna i za najmanju djecubi jedva cekam ovo moje malo stvorenje da se igra s njom 🥰🥰 kao sto je i Nikac rekla ti psi su za obucavanje slijepih i bolesnih tipa invalida, djece s posebnim potrebama i sl..i stvarno ako je ikoji pas za djecu to je definitivno labrador i zlatni retriver..ja nisam nikakvu promjenu primjetila na njoj jer kazem ni inace nije hiper, samo sto je cini mi se jos vise vezana uz mene jer osjeti bebicu, a proslo ljeto kad smo sjedili vani znaci to su bili oni prvi mjeseci trudnoce ona je meni vjecito drzala glavu u mom krilu, doslovno kao da me cuva 🥰 eto zasto ja obozavam pse i sve zivotinje hahah kad krenem pisat o njima, ne znam stat 🤷‍♀️🤣

Nea 💗

Ines
    02. Veljača 2021. 13:45

Bolovi u kukovima ne da ih imam vec ne znam vise sta da radim. Cak ja nemam toliko u kukovima, koliko u samoj zdjelici i stidnoj kosti. Sinoc sam mislila zaplakat od bolova, a nisam neki presenzibilan tip, al okretanje s boka na bok je bilo uff..rekla sam svojoj soc. gin jos prije nasto je ona samo rekla ma to je normalno pa sve se priprema za prood. Al bome meni se ne cini bas da je ovolika bol normalna, sve me strah da nije ostecenje simifize. Razmisljala sam cak da idem na hitnu, al glupo mi tamo doc, pa sta ce mi rec 🤷‍♀️🤔 kao bili ste jucer, al ako me opet tako bude boljelo sve si razmisljam da cu otici. Jer ne znam koja doza boli je normalna za to podrucje. Ako nista cekam petak, pa cu u petak reci gin da pogleda iako mi je pisao samo ctg, al reci cu mu da to bas boli i da nezz jel to normalno. Okej ja sve to kuzim da se razmeksava i priprema, al bas da ti suze skoro krenu dok se okreces s jedne strane na drugu 🤔 nisam pametna. Al eto vidjet cemo ovih dana kako ce biti. 

Nea 💗

Petra982
    02. Veljača 2021. 13:47

Super Ninnach za pregled! Sad lijepo odmori!

Petra982
    02. Veljača 2021. 13:50

Ines, bol je prilično individualna, al sjećam se u prvoj trudnoći da je i mene baš jako jako bolilo i okretanje po krevetu, dizanje iz kreveta, a šetnje su bila nemoguća misija! Već u drugoj to nisam doživljavala tako jako!

bebolinka
    02. Veljača 2021. 13:54

MissGraz supeeerrrr, nema do kuće 🤩
    ...
    Ines i ja imam iste probleme, doslovno mi je muka kad legnem spavat zbog okretanja ili dizanja koliko me dolje sve boli. Prepone, stidna kost, jučer leđa za krepat nisam se mogla izravnat, i npr navečer nemogu normalno hodat do wca nego moram vuc noge koliko me sve boli 😫

Ines
    02. Veljača 2021. 13:58

Znaci nisam jedina, ima nas jos 🙄 sad mi je malo lakse..jos mi je bas cudno sto me toliko boli, jer me prvo gin uvjeravala ma tebi ce bit rodit lako, imas siroku zdjelicu bla bla..ja se napucala na te njezine rijeci, al bome cini mi se da nema veze sirina zdjelice s onime kako ces brzo i lako rodit 🤔 nadam se da se varam. 

Nea 💗

02. Veljača 2021. 14:03

Ines

Znaci nisam jedina, ima nas jos 🙄 sad mi je malo lakse..jos mi je bas cudno sto me toliko boli, jer me prvo gin uvjeravala ma tebi ce bit rodit lako, imas siroku zdjelicu bla bla..ja se napucala na te njezine rijeci, al bome cini mi se da nema veze sirina zdjelice s onime kako ces brzo i lako rodit 🤔 nadam se da se varam.

Tak su i meni rekli, imam inace sire bokove pa kao bit ce laganini. Al imam i kolegicu na poslu koja je tako gradjena, 17 sati trudova, drip, nije se otvarala, carski. Tak da mozda je povezano al ne mora bit da nam svima bude lakse koje smo tako gradjene. 
    Ines super si ti to izdrzala, sjecam se da smo se nedavno jos probojavale jel ce mozda krenut ranije a ti dogurala do termina, mrak! 

• ružica
    02. Veljača 2021. 14:06

MissGrazz, super da si doma, ma neće oni tebe  držati u bolnici ako nije baš hitno.Za željezo ništa neobično, večina trudnica je anemicna na kraju, i ja ga pijem.
    Ja se za Lonmi uopce ne brinem jer je sigurno sve ok, samo nek nam se javi.
    Cure, moj mali se okrenuo u 10 dana 3 puta, sada je opet u položaju za porod, glava dole. S obzirom da sam u 35 tjedan ušla može li se on još okretati??

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.