Lonmi držim fige da bude sve u redu. Čekamo te s vijestima i mislimo na tebe 🥰😍🤩😘
Cure mene pustilo domaaaa! 🥳🥳🥳
Bio neki fini doktor kaze mozete vi od doma dolaziti na kontrole da niste ovdje zatvoreni. Iako ima nesto novo, upala sam u anemiju i moram sad piti jos neke suplemente… 😐 ali ok, idem doma, odma je sve lakse 🥳🥳🥳
Super lakše će ti bit doma, a opet kad pogledaš taj jedan neki pregled koji imaš dnevno bolje da od doma to dođeš obavit nego da si tu po cijeli dan. Lakše je nekako doma. 😉 Sve će bit ok. 😉🤗
Cure mene pustilo domaaaa! 🥳🥳🥳
Bio neki fini doktor kaze mozete vi od doma dolaziti na kontrole da niste ovdje zatvoreni. Iako ima nesto novo, upala sam u anemiju i moram sad piti jos neke suplemente… 😐 ali ok, idem doma, odma je sve lakse 🥳🥳🥳
Bitno da si doma,ipak je lakse kad dolazis od doma na pregled🥰
Lonmidrz se, vjerujem da ce sve biti u redu! 🙏
Lussi to je isprika za zez u dogovoru 😜
MissGraz odlicno! :) ides vec danas? Super vijesti!
AnaAn kako je kod tebe?
Lonmi brinemo se.. javi se dok budes mogla.
Vidim da je nocas i danas svima malo losije.. ja ne znam sta je meni, jel ovo vrijeme ili sta ali kao da mi je netko svezao tijelo necim, slaba sam za kretanje i u glavi mi se manta. Beba je valjda dobro jer ga osjetim svako malo.
Mom kako kukovi? Tak su mene boljeli par dana u tvojim tjednima, bas sam Lonmi to nedavno pisala i isla sam mjerit, povecali se tad u 5 dana za 2cm u obujmu a nisam se zdebljala. I sad prije 2tj.me opet boljeli tak par dana i opet mjerili i 2cm+. I prodje to kak i dodje, samo od sebe. Nisi u prijasnjim trudnocama imala takve bolove/nelagode?
Lonmi mislim na tebe i iskreno se nadam da je sve u najboljem redu. Žao mi je zbog stresa kroz koji prolaziš. 💗🌷
Ne zelimo nasu Lonmi požurivati, ali stvarno ne mogu dočekati 😑
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Lonmi, nadam se da je sve OK, šaljem pozitivne misli, javi nam se čim prije.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Odlicno Iva :) Pricekaj jos malo, mozda dodje pucketanje. Kod mene se pojavilo prvi put prije 10ak dana ili manje, prvo sam mislila da sam ja al nije mi bilo bas jasno i sad cujem svaki dan i to bas uvijek kad se mali mice. Pitat cu ginekologa danas.
Girl - cestitke na okruglom tjednu 🤩 Jos 10 😍😍😍
MissGraz, super da su te pustili, sve će sad biti lakše doma.
Deleted user, bravo za pregled i nalaz OGTT-a!
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji