Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    02. Veljača 2021. 12:00

Lonmi drzi nam se! Nadam se da je sve u redu ❤❤❤

• EmEn9
    02. Veljača 2021. 12:00

Lonmi držim fige da bude sve u redu. Čekamo te s vijestima i mislimo na tebe  🥰😍🤩😘

• EmEn9
    02. Veljača 2021. 12:04

MissGraz

Cure mene pustilo domaaaa! 🥳🥳🥳
    Bio neki fini doktor kaze mozete vi od doma dolaziti na kontrole da niste ovdje zatvoreni. Iako ima nesto novo, upala sam u anemiju i moram sad piti jos neke suplemente… 😐 ali ok, idem doma, odma je sve lakse 🥳🥳🥳

Super lakše će ti bit doma, a opet kad pogledaš taj jedan neki pregled koji imaš dnevno bolje da od doma to dođeš obavit nego da si tu po cijeli dan. Lakše je nekako doma. 😉 Sve će bit ok. 😉🤗

02. Veljača 2021. 12:06

MissGraz

Cure mene pustilo domaaaa! 🥳🥳🥳
    Bio neki fini doktor kaze mozete vi od doma dolaziti na kontrole da niste ovdje zatvoreni. Iako ima nesto novo, upala sam u anemiju i moram sad piti jos neke suplemente… 😐 ali ok, idem doma, odma je sve lakse 🥳🥳🥳

Bitno da si doma,ipak je lakse kad dolazis od doma na pregled🥰 

Gita_kc

Lonmidrz se, vjerujem da ce sve biti u redu! 🙏
    Lussi to je isprika za zez u dogovoru 😜
    02. Veljača 2021. 12:07

MissGraz odlicno! :) ides vec danas? Super vijesti!
    AnaAn kako je kod tebe? 
    Lonmi brinemo se.. javi se dok budes mogla.
    Vidim da je nocas i danas svima malo losije.. ja ne znam sta je meni, jel ovo vrijeme ili sta ali kao da mi je netko svezao tijelo necim, slaba sam za kretanje i u glavi mi se manta. Beba je valjda dobro jer ga osjetim svako malo. 
    Mom kako kukovi? Tak su mene boljeli par dana u tvojim tjednima, bas sam Lonmi to nedavno pisala i isla sam mjerit, povecali se tad u 5 dana za 2cm u obujmu a nisam se zdebljala. I sad prije 2tj.me opet boljeli tak par dana i opet mjerili i 2cm+. I prodje to kak i dodje, samo od sebe. Nisi u prijasnjim trudnocama imala takve bolove/nelagode? 

Emmie
    02. Veljača 2021. 12:08

Lonmi mislim na tebe i iskreno se nadam da je sve u najboljem redu. Žao mi je zbog stresa kroz koji prolaziš. 💗🌷

Girl1234
    02. Veljača 2021. 12:17

Ne zelimo nasu Lonmi požurivati, ali stvarno ne mogu dočekati 😑

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Bubica1
    02. Veljača 2021. 12:31

Lonmi, nadam se da je sve OK, šaljem pozitivne misli, javi nam se čim prije. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

02. Veljača 2021. 12:32

Odlicno Iva :) Pricekaj jos malo, mozda dodje pucketanje. Kod mene se pojavilo prvi put prije 10ak dana ili manje, prvo sam mislila da sam ja al nije mi bilo bas jasno i sad cujem svaki dan i to bas uvijek kad se mali mice. Pitat cu ginekologa danas. 
    Girl - cestitke na okruglom tjednu 🤩 Jos 10 😍😍😍

Bubica1
    02. Veljača 2021. 12:33

MissGraz, super da su te pustili, sve će sad biti lakše doma. 
    Deleted user, bravo za pregled i nalaz OGTT-a! 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.