Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    20. Kolovoz 2020. 14:32

Sanjarka88 🦋

Cure samo da prijavim da mi je beta nakon 77 prije 2 dana sada 186, nadam se da ce se nastavit duplat 🙏
    Citam vas kasnije 🥰

Jeiiii bravooo 🥰

Miki94
    20. Kolovoz 2020. 14:33

Sanjarka88 🦋

Cure samo da prijavim da mi je beta nakon 77 prije 2 dana sada 186, nadam se da ce se nastavit duplat 🙏
    Citam vas kasnije 🥰

Supeeer :) Biti ce to sve u redu, ne brini. Odmaraj :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

20. Kolovoz 2020. 14:41

Sanjarka88 🦋

Citam vas kasnije 🥰

Baš mi je drago 

bebolinka
    20. Kolovoz 2020. 14:42

Momof3

Sanjarka88 🦋

Citam vas kasnije 🥰

Baš mi je drago

Supeeeeerrrr, znale smo mi da će biti to dobro 😊

Ninnach
    20. Kolovoz 2020. 14:59

bebolinka

Momof3

Sanjarka88 🦋

Citam vas kasnije 🥰

Baš mi je drago

Supeeeeerrrr, znale smo mi da će biti to dobro 😊

Joj tako mi je dragooooo da je beta dobra. Neka se samo tako i nastavi. 😊😊😊😊👍

ruza11
    20. Kolovoz 2020. 15:04

Sanjarka88 🦋

Citam vas kasnije 🥰

Bas mi je dragoo zbog tebee 😍❤

FourLeafClover
    20. Kolovoz 2020. 15:13

Sanjarka88 🦋

Citam vas kasnije 🥰

Ajme divno, užasno mi je drago ovo čuti. 

Emmie
    20. Kolovoz 2020. 15:17

Tonkica hvala tinl od srca! 
    Girl1244 oprosti tek sam se probudila pa sam propustila tvoje pitanje. Uglavnom cure su ti sve rekle.

Kombinirani mi je preporučen od strane babice (u UK sam, pa imam babicu umjesto doktorice). Ja sam 40, pa me automatski radi godina smatraju visoko rizičnom trudnicom. Vjerujem da ovdje nude kombinirani od 35 godina starosti majke. 

Kombinirani test može pokazati značajan postotak lažnih visoko rizičnih rezultata jer oni računaju rizik koristeći godine majke, debljinu nuhalnog nabora bebe i nekih proteina iz krvi majke. Ako kombinirani test pokaže visok rizik, oni dalje nude CVS ili amniocintezu koji mogu potvrditi sa sigurnosti da li je beba zdrava ili ne, ali nose mali rizik spontanog pobačaja.

Radili smo privatni test jer je precizniji od kombiniranog, izvadiš krv i to je to pa nema opasnosti za bebu. Ovaj test isto tako provjerava neke dodatne anomalije.

Nisam bila pod pritiskom sa prihvatim bilo kakve testove,  sve ovisi o roditeljima i njihovim željama.

FourLeafClover
    20. Kolovoz 2020. 15:18

Što se kombiniranog tiče, moja doktorica mi je u prošloj trudnoći spomenula i objasnila što je to točno i kolika je pouzdano te sam ja nastavno na to odbila raditi isti jer mi je to djelovalo samo kao bespotreban stres i prenizak mi je postotak točnosti. Ona mi je rekla da bi i sama jednako odlučila, ali da je na njoj da predloži. U isto vrijeme kad sam ja bila trudna je i poznanica radila kombinirani, nuhalni je bio ok, same vrijednosti probira su bile ok, na kraju je rodila bebu s Downom i to saznala tek na porodu. Ne želim nikoga deprimirati, ali i sama volim znati sve činjenice prije nego se na nešto odlučim, a tko god je sklon brizi ili paničarenju, možda je bolje to preskočiti i uložiti u Nifty i sl. koji je, ako ništa, ipak pouzdan 99%. 

Emmie
    20. Kolovoz 2020. 15:19

Sanjarka88 supeeeer! Optimizam se isplatio! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.