Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    29. Siječanj 2021. 11:55

Ninnach, kako ja shvatam, bebica treba da bude sve aktivnija od 24 do 32 tt, ali od 32 aktivnost bebe treba biti ista, ali ne smanjena. Jedina razlika kod mene je to što me beba manje udara, ali više gura. Po trbuhu često vidim kako se miče i namješta...kao neke putujuće lopte.
    .
    Još sam u bolnici, sve javim kasnije🥰🥰🥰

NevaEva, uspjela sam otvoriti sliku i predivna si nam! 💗💗💗
    Žabice i Thera super za nas! Da se napokon malo odmorimo od posla. 

Nisam sve još pročitala, pa ću se vratiti nekolilo stranica unazad malo kasnije.

💗

mom_of_4
    29. Siječanj 2021. 12:00

Jagodice dusice evo meee.... kisa pada pa sam uspavana sva i lijena...nemam sta  pametno ni napisat (dosadila sam s kukanjem) pa bolje da ni ne tipkarim bezveze haha..Svima zelim sve najbolje to se podrazumjeva vjerno vas pratim i citam  cekam vijesti od vas i radujem se s vama.... 😍

nikac
    29. Siječanj 2021. 12:08

Jagodica125

Ni ja ne mogu otvorit slikice, boooo 😭
    .
    Nikac - buduci da nemrem vidjet slikicu, opisat cu ti kaj je meni bilo. Znaci imam inace velike cicke, sad su se popunile i objesile (dobitna kombinacija 🤣) i ja pametna svaku vecer namazala busu i dojke sa bademovim uljem - da sprijecim strije. Uopce ne misleci da se u tam gdje je grudnjak, pa em vlazno, nema zraka, ne dopire sunce stvaraju gljivice 😳 meni je to bio kao crvenkasto/smeckasti osip/flekice. Pomoglo mi je:nakon svakog tusiranja ispod dojki dobro osusiti i namazati u tankok sloju Sudocrem. Doslovce mi se to podrucje osusilo i oljustilo unutar 4-5 dana 🙏Sad kao preventivu nakon svakog pranja, ispod dojki osusim i napudram malo sa babypuderom da se ne stvara vlaga, novi sloj. I bas mi je super sad👍 ulje jedino na busu🤰
    .
    NevaEva- a jesi me nasmijala sa svojim horoskopom🤣 ja vec mislila kaj je to neki novi nacin izracuna?! Kak da ja za to jos ne znam🤣
    .
    Lussi - ajoj mila, nadam se da brzo idete ti i tvoja curka papati i to zasluzeno 😉 za nagradu eto vidis stizu ti C&A tajce, di ces bolje 🤗
    .
    Trbuh raste to sam i ja primjetila kod svoje buse i to jucer na kupaonskom odjelu u Pevecu. 1001 ogledalo - 1001 kut 🤣 bas smo veliki, ja i bebica. Moram vam se pohvaliti, da mi je sad jednu vecer rekao dragi kad sam dosla u sobu sa tusiranja da sam mu bas seksi - odmah sam to srezala u korijenu rekavsi da nista od "akcije" ako se tome nadao🤣 ne, bas je gledao trbuh i onak se smijesi i kaze mi "bas si lijepa, lijepo ti stoji trbuh🥰🤗". Bas mi je bilo drago, jer sam imala onu svoju "osijecam se kao nasukani kit" fazu🤣. A kad smo prosli put bili kod njegovih je za nedjeljnim ruckom bubnuo :"A dajte ju pogledajte ☺ mislim ne zato sto je moja, ali fakat je prelijepa trudnica" 🥰😍 i tak smo svi onda kolektivno buljili u moju busu a ja se crvenila 🤣🤣

evo opet slikica...
    https://ibb.co/Zh5KjsK
    a vidis mozda i ja grijesim sta kad namazem to bademovo ulje radi strija, odispod to sve ostane u biti vlazno....
    probat cu prebrisat taj dio i posusiti ga....
    bas lijepo od tvog dragog da te tako komplimentira u trudnoci, mislim da je svakoj zeni to lijepo cuti, a pogotovo u ovo vrijeme kada nam se tijelo tako mijenja....

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

MareiKate
    29. Siječanj 2021. 12:18

Curke, nemam vremena za ništa, non stop nekud letim i obavljam stvari a vidim da se svašta izdogađalo!
    AnaAn sretno u bolnici i nek ti što brže prolazi vrijeme 💪
    Emmie i još netko kome je zadnji radni dan 🥳🥳
    Miss Graz i Bebanomoje drago mi je da je sve ispalo ok na kraju 🙌
    Blossom, joj i ja se ovih dana borim sa vjetrenjačama, oštar jezik pali moram priznati, iznenađujuće 😅
    Slikice ne mogu otvarati 😯
    NevaEva po horoskopu 🤣🤣 umrla sam 
    Lonmi jako mi je drago da si se naručila i ideš pokušat umiriti svoju glavu 👍👍
    Ninach mene moj još pošteno udara i tanga po trbuhu, a i curka me do zadnjeg udarala, mislim da nije pravilo to smirivanje pred kraj...
    Lussi joj, nadam se da si sada ok 
    Mi smo jučer proslavili big two! Samo mama, tata i curka. Lijepo je bilo svejedno.
    Sad čekam tatu pa idemo u ikeu po novu sobicu za curku iako ju još nemam gdje montirati (ali do kraja mjeseca još ide na 24 rate) 😁 a braco će nasljedit njeno 😁 Bankrot 🙈
    Sretno svima s nalazima, pregledima... 😘

29. Siječanj 2021. 12:32

Jagodica nema novog mjerenja dana po horoskopu, vec bi ja to linkala 😂 ali moj mozak misli sta hoce a prsti slijepo slijede. Dobro da nisam na poslu vise 😅
    .
    EmEn uzivaj na frizuri :) 
    Curke koje rade zadnji dan, jeeej, glavu na odmor sad, noge u zrak i laganini :)
    AnaAn javi se dok se smjestis.. 
    Nikac fakat jesu ko flekici mali, da nisu stvarno gljivice. Jucer su na tecaju za trudnice rekli da ne smijemo bebama mazat previse guze s kremama, curicama osobito, jer onda jos dodje i pelene i to je plodno tlo za gljivice a isto vrijedi i za bradavice i onda i beba dobije k tak.. mozda da odes skicnut. 
    Aktivnost bebe - navodno se smiruju pod kraj ali znam zene kod kijih nije tako bilo a ekstra aktivne su bile na dan poroda. Ja bi zvrcnula da budem sigurna al nekak mi se to ne cini tak zabrinjavajuce nego dok se smanji broj pokreta.. 
    Moj kao da je vec 32 onda jer su pokreti postali drugaciji, mozda jer je malo veci.. cudno. 
    .
    Lonmi - moja preporuka za Zg je uvijek dr.Eva Jendris Skrljak, sunce, odnosno agram. Broj za narucivanje direktno kod njih na ginekologiji 01 5497 550
    .
    Ni ja ne mogu vidjet fotku koju sam stavila 😂😂😂😂 Pokusaj broj 2 https://ibb.co/2t40VpP

Jagodica125
    29. Siječanj 2021. 12:36

Ne vidim slikice nazalost 😭 

nikac
    29. Siječanj 2021. 12:39

Bubica1

Nikac, po meni su ti to gljivice, tj. lišaji. Ja sam ti imala s tim dugo problema, stalno mi se iznova ponavljalo i točno mi je tak izgledalo ko ovo tebi sad. Za njih baš treba biti uporan, čak i kad ih se golim okom više ne vidi treba i dalje mazati. Dobila sam terapiju Lamisil kremom i još svašta nešto za ispirati. Treba paziti kod brisanja ručnikom, za zaraženi dio koristiti drugi ručnik itd. Moj savjet ti je da pitaš najprije doktora opće prakse (tako sam i ja) pa će te on uputiti dalje jer ne znam da li je uopće dozvoljeno korištenje tih krema u trudnoći pa bi bilo možda dobro i s ginekologom se posavjetovati.

Hvala ti bubice, probat cu sad par dana prvo ne uljiti to podrucje i da bude cim vise suho i cim manje grudnjak nositi, pa cu vidjet...ako ne bude islo na bolje svakako cu se javiti svojoj dokt...

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Lonmi
    29. Siječanj 2021. 12:44

Nista od slikica. 
    A ni od naručivanja, ili mi nema doktora kojeg hocu ili mj dana cekanja jer su guzve, a ti jos nisi njihov pacijent itd.
    Budem nesto smislila, u utorak imam kod svoje, ali ona mi ne ulijeva neki mir i sigurnost. 

• MissGraz
    29. Siječanj 2021. 12:51

Evo me cure! 
    Tek sad gotova. 
    Znaci, od 8 h jutros. 😱 najprije sat vremena ctg-a, beba spava, doktorica me poslala nesto pojest i nazad da ponovimo, opet me spojila, ona opet spava... nakon sat vremena tek se probudila i tek je tad doktorica bila zadovoljna. "Izmasirali" mi trbuh, mislila sam popiskit cu se u gace od drmanja. Nalazi jetrenih su se mrvicu jos povisili, ali po njima nista alarmantno. Sutra i prekosutra opet CTG, pitam zasto, kaze doktorica beba je mirnija, pa za svaki slucaj, iako su dobri ctg-ovi i jucer i danas. Ali evo ja po njenom ritmu znam da ona inace ujutro spava, a po noci pravi tulum, tako da se nisam nesto zabrinula. 
    .
    NevaEva, ne mogu sliku otvorit 😐 

Netko je napisao da se srusio na vadjenju. Nisam zapamtila nick. 🙉 Jooooj, bas mi je zao, ali to nije nista neuobicajeno, dok sam radila na vadjenju svaki drugi covjek se rusio ili mu je bilo lose. Ljudi moraju doc na taste, a u bolnicama kod nas vrucina, guzva, nervoza, sve se to spoji... odmaraj danas maksimalno. 💜
    .
    AnaAn, javiiii se! 

• EmEn9
    29. Siječanj 2021. 12:58

NevaEva nista od slike, ovaj forum ne želi da te vidimo, sigurno nisi dobro ispala 🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 šalim se naravno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.