Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    29. Siječanj 2021. 11:33

Cure, evo upadam s pitanjem... Naime, ne znam jel ovo da se zabrinem ili je normalno... Bebica ju ad je budna ima takav tulum u trbuhu i akrobacije da je baš neugodno, a svi svuda pišu da se sad smiruju u zadnjim tjefnima, ja sam 35 +3 danas. Jel i vaše u tim tjednima koje ste tak divljaju?? Tek u utorak imam kontrolu.... Ak tko zna, nek javi

Jagodica125
    29. Siječanj 2021. 11:35

Ni ja ne mogu otvorit slikice, boooo 😭
    .
    Nikac - buduci da nemrem vidjet slikicu, opisat cu ti kaj je meni bilo. Znaci imam inace velike cicke, sad su se popunile i objesile (dobitna kombinacija 🤣) i ja pametna svaku vecer namazala busu i dojke sa bademovim uljem - da sprijecim strije. Uopce ne misleci da se u tam gdje je grudnjak, pa em vlazno, nema zraka, ne dopire sunce stvaraju gljivice 😳 meni je to bio kao crvenkasto/smeckasti osip/flekice. Pomoglo mi je: nakon svakog tusiranja ispod dojki dobro osusiti i namazati u tankok sloju Sudocrem. Doslovce mi se to podrucje osusilo i oljustilo unutar 4-5 dana 🙏 Sad kao preventivu nakon svakog pranja, ispod dojki osusim i napudram malo sa babypuderom da se ne stvara vlaga, novi sloj. I bas mi je super sad👍 ulje jedino na busu🤰
    .
    NevaEva - a jesi me nasmijala sa svojim horoskopom🤣 ja vec mislila kaj je to neki novi nacin izracuna?! Kak da ja za to jos ne znam🤣
    .
    Lussi - ajoj mila, nadam se da brzo idete ti i tvoja curka papati i to zasluzeno 😉 za nagradu eto vidis stizu ti C&A tajce, di ces bolje 🤗
    .
    Trbuh raste to sam i ja primjetila kod svoje buse i to jucer na kupaonskom odjelu u Pevecu. 1001 ogledalo - 1001 kut 🤣 bas smo veliki, ja i bebica. Moram vam se pohvaliti, da mi je sad jednu vecer rekao dragi kad sam dosla u sobu sa tusiranja da sam mu bas seksi - odmah sam to srezala u korijenu rekavsi da nista od "akcije" ako se tome nadao🤣 ne, bas je gledao trbuh i onak se smijesi i kaze mi "bas si lijepa, lijepo ti stoji trbuh🥰🤗". Bas mi je bilo drago, jer sam imala onu svoju "osijecam se kao nasukani kit" fazu🤣. A kad smo prosli put bili kod njegovih je za nedjeljnim ruckom bubnuo :"A dajte ju pogledajte ☺ mislim ne zato sto je moja, ali fakat je prelijepa trudnica" 🥰😍 i tak smo svi onda kolektivno buljili u moju busu a ja se crvenila 🤣🤣

• EmEn9
    29. Siječanj 2021. 11:36

NevaEva ni meni ne želi otvorit sliku. Ponovi. 🙂🤗
    .
    Ja danas idem na pramenove konačno nakon neznam valjda 6-7 mjeseci. To mi je odmah za sutrašnje krštenje frizura i pramenovi zadnji prije poroda da budem sređena.😉 A neznam ni kako cu izdržat danas tamo sjedit 3 sata kod frizerke jer me danas ubitačno boli donji dio kičme skroz nisko i prepone me rasturaju, nikako se namjestit. Sve razmišljam da nije to danas od ovog vremena. 😉

Lonmi
    29. Siječanj 2021. 11:41

Curee kazu iz Ginekosa da je doktor Kos na bolovanju vec godinu dana, ufff. 
    Imate kakve druge preporuke za Zg? 

Jagodica125

EmEn9 - pa mislim da ce frizerka imat razumijevanja da moras ustat i malo prohodat, 3 sata ipak je dost. Sibnes nam slikicu sebe i bebice kad se sredite za sutrasnje slavlje?🤗
    .
    Ninach - ja mislim da je vise znak za uzbunu ako bebica NIJE aktivna, nego preaktivna 🤔 jesi uzenmirena nesto? Da pokusas sjesti i malo mazit busu? Mozda se primiri?🤫

• EmEn9

Bome moj muž se zna samo zagledat u trbuh  i prokomentirat aime koliki ti je 🤣🤣🤣🤣 bez ovog al si mi slatka lijepa ili nešto od toga 🤣🤣🤣🤣🤣 moj nije baš tip od komplimenata i mislim da on jedva čeka da rodim da možemo normalno obavljat aktivnosti, nije mu baš sexy kao ni meni s ovim trbuhom 🤣🤣 s tim da se ne mora nadat previse sigurno ne prva 2 mjeseca nakon poroda a onda ćemo vidjet za dalje. Nakon prva dva poroda mi je to bilo kao da mi je prvi put sva sam se ukočila od straha šta će se dogodit 🤣🤣🤣🤣🤣

Jagodica125
    29. Siječanj 2021. 11:44

Ajme, o odnosima NAKON porod se niti ne usudim razmisljat!😳😱
    .
    Usput, di nam je mom_of_4? 🤔

• EmEn9
    29. Siječanj 2021. 11:45

Jagodice ja se nadam da ću imat sliku pa stavim. 😉
    .
    Ninnach moj bebač je isto sad ful aktivan kad je budan lupa na sve strane mislim da se oni kasnije smire ono pred sam porod a ne jos sad.  Mene bas pitala gin dal osjetim bebu redovno i kazem ja da da i kaze ona ok onda ako slucajno ne osjetiš javi se. Znači bolje da je aktivan nego da nije.

Ninnach
    29. Siječanj 2021. 11:47

nikac

Bebolinka drago mi je da je sve proslo ok, i da samo trebas malo vise odmarati!
    Mislim da se i ja moram natjerati na cesce odmaranje koliko god se jos uvijek osjecam "netrudno"
    Sad kad mi je dokt na zadnjem pregledu rekla da malo vise obratim pozornost na BH kontrakcije vidim da su cesce navecer…ili ih tek tada primijetim…ne znam kako ih skuziti na poslu dok sam obucena i sjedim, radim i razmisljam o drugim stvarima.
    Iva fotkice su top! Bebica je premedena, ne znam sta je sladje, dali nosic ili mala ustascaAnaAn sretno, drzi se i misli pozitivno! Sve za nase male smotuljke, sta god je potrebno! Vec nam daju do znanja sta znaci biti mama i brinuti se za njih, dok su nam jos u trbuhu.
    Thera i zabica kako dobro, zadnji dan na poslu! Mora da ste pozitivno uzbudjene i da se radujete odlasku kuci i posvecivanju trudnoci u potpunosti.
    Smijala sam se jucer kad sam snimila sa strane dragog kako me gleda Sada je vidljivo da je trbuh iz dana u dan sve veći pa je valjda i on to jucer primijetio i malo se duze onako u cudu zagledao, bas mi je bio simpatican kako me polusokirano gledaA ja sam si bas super sa tim trbuhom, i sto je on veci, bas ga ponosno nosim
    Cure, cini mi se kao da je neka od vas spominjala neko crvenilo ispod grudi i da ste mazale onom kremicom za bebe Sudocrem? Zamolila sam dragog da me uslika jutros da vam mogu pokazati. Ima li koja od vas takvu situaciju? Mene to crvenilo prati od pocetka trudnoce cini mi se, i stvarno sam mislila da mi je to od grudnjaka ali sada vise ne znam. Obicno se smiri preko vikenda, kada manje nosim grudnjak, a nekad se zna jos vise zacrveniti. I susi mi se koza dosta na tom dijelu, a svaki dan se mazem bademovim uljem. A cice mi jos nisu toliko narasle niti su mi grudnjaci mali, nosim sve svoje normalne grudnjake sa zicom.
    Evo fotka, cice sam sklonila u stranu
    https://ibb.co/Zh5KjsK

Imala sam sličan problem, jer mi. Je koža u tom području znojna vise nego inace otkad su grudi porasle... Dakle... Plymicol krema ujutro i navečer plusposipati baby puderom da bude što duze suho to područje. Jer ako je crveno, ljuska se i svrbi to su nedvojbeno gljivicemnista strasno i vrlo često nažalost. Sretno

zabica
    29. Siječanj 2021. 11:55

Ninnach

Cure, evo upadam s pitanjem… Naime, ne znam jel ovo da se zabrinem ili je normalno… Bebica ju ad je budna ima takav tulum u trbuhu i akrobacije da je baš neugodno, a svi svuda pišu da se sad smiruju u zadnjim tjefnima, ja sam 35 +3 danas. Jel i vaše u tim tjednima koje ste tak divljaju?? Tek u utorak imam kontrolu…. Ak tko zna, nek javi

Ninnach, koliko ja znam sluzbene preporuke su javiti se na hitnu ukoliko je doslo do drasticne promjene uobicajene aktivnosti bebe-ili da se ful smirila ili da se ful uznemirila. Mozda da nazoves hitnu pa ti pojasne i kazu jel trebas doci..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.