Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    29. Siječanj 2021. 09:02

Jao Emmie pa ti bi vrlo lako mogla probiti led i prva roditi, bas slatko, sretno na pregledu!
    MissGraz-dobro si to sve i podnijela, sada odmaraj cijeli dan
    Bubice-ja ti nemam jos ime bebe, ne znam jos ni gdje cu roditi, a ime necu vjerojatno tako brzo ni imati, meni ne smeta i da stoji ovako prazno, ne sekiraj se i puno ti hvala na evidencijama
    Joooj cure sto sam kupila vagu dobru (znate da ja stalno grintam kak sam usla s viskom kg u trudnocu i kako nastojim paziti zbog toga na kilazu), Iskra, digitalna, povezana s mob prek blootooth, ima aplikacija fenomenalna, dodajes clanove obitelji takodjer, racuna postotke vode, masti, misica, kosti, racuna starost tijela u godinama po tim parametrima, pamti sva vaganja, prati statisticki u kojem se smjeru ide, ma prezadovoljna sam-tak mi bude dobro dosla kad rodim, znam da ti postotci sada meni nisu mjerodavni zbog trudnoce, ali uskoro ce mi biti jako od koristi.

• thera
    29. Siječanj 2021. 09:10

Zabica,gdje si kupila vagu? I meni bi trebala neka preciznija,ova moja je ko današnji digitalni toplomjeri. Ne možeš se ti toliko puta vagnut koliko ona može različitih rezultata pokazati😂
    Evo i nas dvoje malo,nismo dugo😊
    https://ibb.co/wNT4Gqs

• Bebanomoje
    29. Siječanj 2021. 09:13

Žabice, mi smo kupili takvu vagu prije par mj i samo tjedan dana pratili sta nam pise u aplikaciji, brzo nas je pustilo 😅 sad se samo izvazem ujutro i to je to, ne gledam vise te postotke,  a bome ni muz, žali boze para 😀

Ja prijavljujem od sinoć bolove u ledjima i tvrd trbuh. Mislila sam da sam se zalezala na lošoj kutnoj, ali bome sve jače bole leđa, plus trbuh je bio sinoc tvrd pa nakon šetnje popustio i sad opet osjećam napetost. Vise ne mogu ni na lijevom boku ležati, jer me vise boli lijeva strana leđa 😔 ako ne prodje do popodne, mislim da cu zvati gin, nije mi baš svejedno. Beba se javlja na svu sreću, ali opet... vise ne znam jel umišljam da cak imam mentrualne bolove, bome kako se bliži termin vise analiziram sta me boli 🤔

zabica
    29. Siječanj 2021. 09:17

thera

Zabica,gdje si kupila vagu? I meni bi trebala neka preciznija,ova moja je ko današnji digitalni toplomjeri. Ne možeš se ti toliko puta vagnut koliko ona može različitih rezultata pokazati😂
    Evo i nas dvoje malo,nismo dugo😊
    https://ibb.co/wNT4Gqs

U trgovini s bijelom tehnikom, ovaj model:

https://ibb.co/9yfkmjr

zabica
    29. Siječanj 2021. 09:19

Cijena je bila 150-160 kn, tu negdje..

zabica
    29. Siječanj 2021. 09:25

Bebanomoje

Žabice, mi smo kupili takvu vagu prije par mj i samo tjedan dana pratili sta nam pise u aplikaciji, brzo nas je pustilo 😅 sad se samo izvazem ujutro i to je to, ne gledam vise te postotke, a bome ni muz, žali boze para 😀

Ja prijavljujem od sinoć bolove u ledjima i tvrd trbuh. Mislila sam da sam se zalezala na lošoj kutnoj, ali bome sve jače bole leđa, plus trbuh je bio sinoc tvrd pa nakon šetnje popustio i sad opet osjećam napetost. Vise ne mogu ni na lijevom boku ležati, jer me vise boli lijeva strana leđa 😔 ako ne prodje do popodne, mislim da cu zvati gin, nije mi baš svejedno. Beba se javlja na svu sreću, ali opet… vise ne znam jel umišljam da cak imam mentrualne bolove, bome kako se bliži termin vise analiziram sta me boli 🤔

Bebanomoje-to je sve individualno, moja prosla je isto to imala, ali bez aplikacije. Da ja to nisam redovno (u prosjeku 1xmjesecno pratila), sigurno bih presla 100 kg valjda jer sam veliki gurman vi koje ste mladje i koje se znate suzdrzat i nemate viska,  naravno da vama ne treba-i bolje da je tako, ali meni bormes jaako treba

• Bebanomoje
    29. Siječanj 2021. 09:28

zabica

Bebanomoje

Žabice, mi smo kupili takvu vagu prije par mj i samo tjedan dana pratili sta nam pise u aplikaciji, brzo nas je pustilo 😅 sad se samo izvazem ujutro i to je to, ne gledam vise te postotke, a bome ni muz, žali boze para 😀

Ja prijavljujem od sinoć bolove u ledjima i tvrd trbuh. Mislila sam da sam se zalezala na lošoj kutnoj, ali bome sve jače bole leđa, plus trbuh je bio sinoc tvrd pa nakon šetnje popustio i sad opet osjećam napetost. Vise ne mogu ni na lijevom boku ležati, jer me vise boli lijeva strana leđa 😔 ako ne prodje do popodne, mislim da cu zvati gin, nije mi baš svejedno. Beba se javlja na svu sreću, ali opet… vise ne znam jel umišljam da cak imam mentrualne bolove, bome kako se bliži termin vise analiziram sta me boli 🤔

Bebanomoje-to je sve individualno, moja prosla je isto to imala, ali bez aplikacije. Da ja to nisam redovno (u prosjeku 1xmjesecno pratila), sigurno bih presla 100 kg valjda jer sam veliki gurmanvi koje ste mladje i koje se znate suzdrzat i nemate viska, naravno da vama ne treba-i bolje da je tako, ali meni bormes jaako treba

A čuj, u trudnocu sam ušla sa skoro 20 kg viška, nabila jos 15 kg u trudnoći, pa ti racunaj 🤣 ne brinem se toliko, nadam se da ce se otopiti kad beba dodje 😊

nikac
    29. Siječanj 2021. 09:32

Bebolinka drago mi je da je sve proslo ok, i da samo trebas malo vise odmarati! 
    Mislim da se i ja moram natjerati na cesce odmaranje koliko god se jos uvijek osjecam "netrudno"  
    Sad kad mi je dokt na zadnjem pregledu rekla da malo vise obratim pozornost na BH kontrakcije vidim da su cesce navecer...ili ih tek tada primijetim...ne znam kako ih skuziti na poslu dok sam obucena i sjedim, radim i razmisljam o drugim stvarima.
    Iva fotkice su top! Bebica je premedena, ne znam sta je sladje, dali nosic ili mala ustasca 
    AnaAn sretno, drzi se i misli pozitivno! Sve za nase male smotuljke, sta god je potrebno! Vec nam daju do znanja sta znaci biti mama i brinuti se za njih, dok su nam jos u trbuhu.
    Thera i zabica kako dobro, zadnji dan na poslu! Mora da ste pozitivno uzbudjene i da se radujete odlasku kuci i posvecivanju trudnoci u potpunosti. 
    Smijala sam se jucer kad sam snimila sa strane dragog kako me gleda  Sada je vidljivo da je trbuh iz dana u dan sve veći pa je valjda i on to jucer primijetio i malo se duze onako u cudu zagledao, bas mi je bio simpatican kako me polusokirano gleda  A ja sam si bas super sa tim trbuhom, i sto je on veci, bas ga ponosno nosim 
    Cure, cini mi se kao da je neka od vas spominjala neko crvenilo ispod grudi i da ste mazale onom kremicom za bebe Sudocrem? Zamolila sam dragog da me uslika jutros da vam mogu pokazati. Ima li koja od vas takvu situaciju? Mene to crvenilo prati od pocetka trudnoce cini mi se, i stvarno sam mislila da mi je to od grudnjaka ali sada vise ne znam. Obicno se smiri preko vikenda, kada manje nosim grudnjak, a nekad se zna jos vise zacrveniti. I susi mi se koza dosta na tom dijelu, a svaki dan se mazem bademovim uljem. A cice mi jos nisu toliko narasle niti su mi grudnjaci mali, nosim sve svoje normalne grudnjake sa zicom. 
    Evo fotka, cice sam sklonila u stranu 
    https://ibb.co/Zh5KjsK

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

29. Siječanj 2021. 09:33

Cure,pogodite ko se srusio kod drugog vadenja krvi🥺🥺🤢
    Na kraju su mi drugo vadenje iz prsta vadili🤮

• EmEn9
    29. Siječanj 2021. 09:38

Nikac nadam se da će ti netko od cura pomoć ja to nisam imala ali meni to vise izgleda kao flekice kao neki lišaji. Uglavnom ne čini mi se baš kao tipično crvenilo koje bi bilo za sudokrem. Hmmm. Možda da pokažeš sliku u ljekarni pa da ti nešto daju oni tamo možda znaju s čim bi se to povuklo. 🙂
    .
    Ajoj Lussi žao mi je nadam se da si ok. Ajde još malo i gotovo. 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.