Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danica85
    29. Siječanj 2021. 12:59

Lonmi, baš mi je žao što te opet pati, probaj se smiriti i mantrati pozitivno. Ja ležim nepomično jer me opet neki bolovi napali, valjda bude bolje kroz dan. 
    Ne znam jel slučajnost ali svaki tjedan kad se bliži vikend mene počne boljeti. I sva tri puta kad sam bila u bolnici bio je ili petak ili subota. 
    AnaAn, sretno i javi nam se kad se smjestiš. Samo hrabro 💪

Lonmi
    29. Siječanj 2021. 13:02

Lussi bas mi je zao, nadam se da si sad dobro 🥰
    AnaAn javi se dok se smjestis i napisi nam dojmove 😊
    MissGraz znaci nista od ctg-a dok beba spava? Sad su ju jadnu nadrmusali u trbuhu. Moja postane ljuta dok ju doktor zna s sondom po trbuhu malo protresti da se okrene.
    Prosli put se smjeskala malo iz profila i onda ju je drmusnul i pocela je boksati, namrgodila se i okrenula mu leđa 😂😂. To kod privatnika kad ukljuci 4D 😂

• EmEn9
    29. Siječanj 2021. 13:04

MissGraz ma da tako i meni na ctg-u spavao ko top. Kad oni isto kao baš se mora micat kad si spojen na ctg možeš mislit. Moj isto najviše noću i navečer radi šou, a preko dana se svako toliko pogura i to je to. Više ga osjetim sada kako se mjesti nego lupa, kao da se premješta pa gura u trbuh kao da mu màlo mjesta pa se rasteže i hoce van 🤣🤣. A obavezno navečer kad legnem moram stavit mali jastučić ispod trbuha jer mi tako lakše i onda on svaku večer ko namjerno mora gurat taj jastuk kao da mu smeta i onda ga gura par minuta valjda dok se i on unutra  ne namjesti i onda bude ok. 🤣🤗  a danas ujutro isto smijeh kao što ste i vi cure rekle lupa i gura i šou u trbuhu da me sve boli i kažem ja mužu ajde stavi ruku baš luduje i stavi on ruku a on više ništa muk, ma nema šanse pomaknut se. 🤣🤣 Svaki put mi ispadne kao da ga lažem da lupa 🤣🤣 Valjda on djeluje umirujuće na njega 🤣🤣

29. Siječanj 2021. 13:06

EmEn9

NevaEva nista od slike, ovaj forum ne želi da te vidimo, sigurno nisi dobro ispala 🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 šalim se naravno

Fotka je prekul za forum 😋🤣🤣
    .
    Joj meni se tak nist neda.. boli me lijevi kuk/bok/noga dok lezim, hodat mi se neda, sjedit izbjegavam i kaj mi preostaje.. 🍌
    Danas mi je bas sugavi dan.
    Natukla sam racun za diners pa sad razmisljam kak da to zapakiram i muzu prezentiram jer ga iz vlastitih snaga sad necu moc pokrit 😅 
    Joooooooj

• EmEn9
    29. Siječanj 2021. 13:09

Ja sam nekako za normalan porod. Asocijacija na kadu mi je onako uh, imam neki osjećaj ono sav u vodi i onda još voda sva u krvi kao da se kupaš u prljavoj vodi to je samo moje zamišljanje toga i onda još onako sav umoran od poroda a budes umoran nakon toga dosta moras još izać iz kade i oprat se i obrisat a ako i nesto pođe krivo opet moras van iz kade onako umoran i ić na stol tako da ja nebi a sad to je čisto individualno. 😉

29. Siječanj 2021. 13:12

Iva ja bi probala da imam mogucnost. Koliko znam u zg i kc nema kade tak da mi to otpada. Ako mozes, probaj, meni to bas fora djeluje 🤗🤩
    .
    MissGraz nek ju imaju na oku, bolje tak nego da ne rade snimanja. Imas malu Trnoruzicu 💕💕

29. Siječanj 2021. 13:13

EmEn9

Ja sam nekako za normalan porod. Asocijacija na kadu mi je onako uh, imam neki osjećaj ono sav u vodi i onda još voda sva u krvi kao da se kupaš u prljavoj vodi to je samo moje zamišljanje toga i onda još onako sav umoran od poroda a budes umoran nakon toga dosta moras još izać iz kade i oprat se i obrisat a ako i nesto pođe krivo opet moras van iz kade onako umoran i ić na stol tako da ja nebi a sad to je čisto individualno. 😉

Manje fora mi je sad 😂😂😂

• MissGraz
    29. Siječanj 2021. 13:17

Lonmi, valjda mora bit barem malo budan, ne znam. Koliko sam shvatila, moraju neke pokrete uhvatit. Skrti su na rijecima doktori i sestre, a ja o tome ne znam nista. 🙉  vidim samo u trudnickoj su mi upisali - uredan ctg. To mi je dovoljno. A evo ona se mrvica sad probudila, luduje, kao za inat. 😁 
    Da, da, EmEn vidim bile su jos 3-4 cure sa istom stvari, pa me nije bas onda prepalo... jer isto su im mirnije bebice bile i morale su se vracat kao ja i bas smo komentirale kako su nase bebe nocne ptice. Kaze sestra - oo, jao vama cure onda kad se rode! 😁
    .
    E da... zaboravih napisat, na HOROSKOP sam se tako slatko nasmijala!! 😂 
    NevaEva, sad si trudna, mora sutit sta je da je. 😂 Meni je moj muz samo jednom rekao dok smo nesto raspravljali - ej... znaci kad prodje sve ovo, rec cu ti sta me sve tistilo sve ove mjesece, sad moram sutit. 😂 

Lonmi
    29. Siječanj 2021. 13:21

Danice zao mi je zbog bolova, i meni je zanimljivo, ili prije vikenda ili bas za vikend. Mada moje nije sad alarmantno, ali cesto mi se isto tako pojavi.
    U mojoj glavi i dalje stoji da je to neki polip i gotovo, jedem puding i lezim u miru 😂😂😂.

EmEn iz istih razloga ja ne bi nikad kadu. I kad se sjetim tko je vec sve bio nutra.
    Mrzim i bazene, kamoli da bi ovo 😂
    Oprostite cure ako koja ide, ne slusajte nas, nekome smeta nekome ne 😊🙈

29. Siječanj 2021. 14:03

I da, voda je protocna, sto znace da niste 2 sata u istoj vodi koja se moze ohladiti, nego ta protocnost proizvodi laganu masazu i voda se mijenja. I cini mi se da su te protocne cijevi jednokratne, to se isto mijenja.
    Uzet cu si koktele i krenimo 🤣🤣

Oooo pa ti na spa ides a ne rodit! 🤩 Ako je tebi to ok, meni zvuci dobro kaj si napisala, i imas mogucnost probat.. zast ne. Ak nest krene krivo ionako te budz izvadili. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.