Nije vezano bas za trudnocu, ali opet dobre vijesti - cure, nama krecu radovi u stanu sljedecu srijedu, dok beba dodje bit ce barem kupaonica i kuhinja gotova. Aman - taman🥳🤣
.
Ja si mislila da je ovaj direkt magnezij vise koncentriran?!🤔 rekla mi teta u ljekarni da se ovaj sumeci samo ispiski, a malo nakupi u tijelu🤷♀️
Pa je! Sumeci je onako.. Meni, recimo, u pocetku bio ok, a lad su krenuli jaci bolovi u kukovima, kao da sam pila vodu. A ovaj direkt je stvarno puno pomogao. Bas puno! Tako da bi ja svakako preporucila direkt.
Prodano, Ruska!😘🙏
Hahhaha cure, svasta s vama 🤣 odlicne ste! 🤣🤣
Ne bi ni ja ostala duzna na ovaj bezobrazluk s pregleda, nek si lijepo napravi 2-3 kruga oko zgrade pa kad se ohladi nek se vrati radit. Ma koje su to fore… Ali super da curke rastu, preslatko mi je to! Jos blizanke, bas posebno i predivno 😍😍
Joj meni se tako kosa masti, svaki dan bi ju trebala prat. Ne znam vise ni dal je do sampona, do regeneratora ili do trudnoce jer sam i prije imala problema s tim, al mi se cini da je sad jos gore 🤔 ima koja za preporučiti kakav dobar sampon za to?
E, jos jedno pitanje, ako nemate iskustva slobodno zanemarite kao da nis nisam pitala, a ako tko slucajno ima iskustva bila bi bas, bas zahvalna na odgovoru iako nije za grupu 😬 je li netko od vas dizao stambeni u erste banci i koliko je otprilike trebalo od pocetka do realizacije? Kako ste zadovoljne procesom? Mi smo sad u fazi procjenjivanja nekretnine, rok za isplatu je 31.3. i to nam je malo na knap, pa bi voljela znati mogu li se nadati da to kroz 2.mjesec bude gotovo? 🤔 Ili trazim previše 🤣
Ej, ja sam ti dizala u esb, doduse apn a to dulje traje. Inace je cca mjesec dana od predaje zahtjeva za procjenu do isplate ako nema nekih problema u smislu da ti treba suduznik ili nesto.. ja osobno sam jako zadovoljna od app koja je jednostavna do ljudi i proizvoda. Naravno, ovisi ti i na koga ces naletit. Gdje si rekla da kupujete? 31.3.je super rok. Procjena se ceka 2tj da dobijes elaborat. Nakon toga ide odobrenje, max 2tj.i onda se radi ugovor s kojim ides k javnom biljezniku zajedno s prodavsteljima i upisuje se hipoteka na sudu. To ti traje 3 dana max. Nakon upisa hipoteke ide isplata kredita.
Pozdrav mamice,ja vas citam neko vrijeme pa evo da vam se malo i javim.
Termin po zm je 09.04. Al s obzirom na moje produzene cikluse zapravo je 2 tj kasnije.
Potvrdjen je decko,dns na pregledu kaze dr oho evo pokazuje nam jaja,ne srami se🙈
Vidim da vama svaki put mjere bebu,meni je dr do sad mjerio opseg glavice i bedrenu kost,ali tezinu itd nije🤷🏻♀️
Danas doktorica (promjenili su dosadasnjeg dr,on je trenutno samo kao nadzor) nije nista mjerila,poprilicno mi to smeta al dok sam tamo se ne sjetim nista rec🤦🏻♀️
Hocu ic na 4D pa eto bila bi zahvalna ako imate preporuke.
Takodjer me zanima privatni dr u Zagrebu,mozda i nekog tko radi u Petrovoj,tamo planiram rodit,pa eto cisto da imam nekog poznatog.
Sorry na duzem postu.
Lijep dan svima👋🏻

Iva ako imate sklopljen predugovor/ugovor sa prodavateljem i ako je situacija čista u zemljišnim knjigama, vjerujem da može biti prije 31.3. ali ne pretjerano puno prije. Nemam iskustvo s ESB ali radim inače u banci i znam koliko to ovisi o svemu pomalo, čak i sreći 😅 mi smo to prošli prošle godine, nismo imali sreće 😅 ne sjećam se koliko je točno trajalo ali više od planiranog svakako.
Držim fige da vam prođe što brže!

Hahhaha cure, svasta s vama 🤣 odlicne ste! 🤣🤣
Ne bi ni ja ostala duzna na ovaj bezobrazluk s pregleda, nek si lijepo napravi 2-3 kruga oko zgrade pa kad se ohladi nek se vrati radit. Ma koje su to fore… Ali super da curke rastu, preslatko mi je to! Jos blizanke, bas posebno i predivno 😍😍
Joj meni se tako kosa masti, svaki dan bi ju trebala prat. Ne znam vise ni dal je do sampona, do regeneratora ili do trudnoce jer sam i prije imala problema s tim, al mi se cini da je sad jos gore 🤔 ima koja za preporučiti kakav dobar sampon za to?
E, jos jedno pitanje, ako nemate iskustva slobodno zanemarite kao da nis nisam pitala, a ako tko slucajno ima iskustva bila bi bas, bas zahvalna na odgovoru iako nije za grupu 😬 je li netko od vas dizao stambeni u erste banci i koliko je otprilike trebalo od pocetka do realizacije? Kako ste zadovoljne procesom? Mi smo sad u fazi procjenjivanja nekretnine, rok za isplatu je 31.3. i to nam je malo na knap, pa bi voljela znati mogu li se nadati da to kroz 2.mjesec bude gotovo? 🤔 Ili trazim previše 🤣
Ej, ja sam ti dizala u esb, doduse apn a to dulje traje. Inace je cca mjesec dana od predaje zahtjeva za procjenu do isplate ako nema nekih problema u smislu da ti treba suduznik ili nesto.. ja osobno sam jako zadovoljna od app koja je jednostavna do ljudi i proizvoda. Naravno, ovisi ti i na koga ces naletit. Gdje si rekla da kupujete? 31.3.je super rok. Procjena se ceka 2tj da dobijes elaborat. Nakon toga ide odobrenje, max 2tj.i onda se radi ugovor s kojim ides k javnom biljezniku zajedno s prodavsteljima i upisuje se hipoteka na sudu. To ti traje 3 dana max. Nakon upisa hipoteke ide isplata kredita.
Potpisujem. Mi smo isto u erste, ali apn. Sve u svemu bilo je brzo gotovo i zadovoljni smo super s njima bili. Nama su cak izlasli u susret bas zbog vremena, pa nam je teta koja je "vodila" kredit ubrzala i procjenitelja i sve. Tako da, pitajte i vi da vam ubrzaju ako vam je frka. Ali mislim da stignete sve do 31.3. svakako. Vazno ti je da odobrenje bude, a isplata ti onda ide dan ili dva nakon sto ovjeris sa prodavateljem ugovor i papire u javnog biljeznika. Mislim da su u nasem slucaju vec sutradan nakon ovjere novci bili prodavatelju na racunu.

Ja nezz sta to dijete radi danas , tiska me dolje za poludjeti, osjecam kako me stisce kao da hoce van probiti, kad se dignem ko da betonsku kuglu imam na zdjelici 🙆♂️.
Jel bi onaj trudnicki pojas sta pomogao? Se to mora pitati lijecnika prije nek se stavi? Kako cu kad bude 2, 3 kg imala ako me sa 600 i nesta grama tako pritisce 😬

Babyboy ja idem privatno na preglede u gynnova, centar, marka marulica. Sad u utorak sam bila, imala veliki anomaly scan, platila 450kn. Apsolutno sve mi je pokazivao, od glave do nogu, sve organe. Kod njih sam u radila harmony nipt test. Rade ujutro pon, sri i pet, popodne uto i cet. Jako ljubazno osoblje

Iva, ja sam prilicno sigurna da ti to bude prije ali uvijek je dobro naglasit da je zurba i beba na putu i svasta.. drzim fige 🤩
.
Baby boy termin nam je isti dan 😍😍 dobro nam dosla! Preporuka za privatno, 4D, Eva Jendris Skrljek, Agram, ja bila jucer, 1h unutra, temeljita, pristupacna, strucna. Cekala sam termin samo 3 dana od poziva! Cestitke na decku! 🤩🤩🤩
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji