Guk profil-cure koje nosite epruvetice na Vuk Vrhovac,koje su dozvoljene vrijednosti? Potrošila sam danas vremena i vremena ali ne mogu nigdje naći,a ne sjećam se jel netko spomenuo na predavanju🙈
Ines jahahha doslovno se i ja osjecam kao da cu se rascvjetat dole ahahhahah show ahhahah bas si me nasmijala dobro..evo druga noc da ne spavam od umora ni zaspat ne mogu...Boze mi oprosti ne volim vikend (jedino kad nisam trudna pa negdi idem)hahahhahaha vikendom nista na tv-u dosadno ajme i vrime sporo prolazi duze mi traje sub i ned od pon-pet.🥴. Sutra odmor na najjace u pon depilacija u utorak na spoj s curkooom gledat cemo se na uzv..ako mi se opet ucini ovako dugo cekat pregled majke mi cu u meduvremenu ic privatno.je se oteglo zadnni pit bila 26.12 🤭 valjda nisu dvojke do sad il je piso narasta ahhahah .doslovno od laniiiii 😰
Ines Cekaj sad u pon,preksutraaa si u bolnici na pregledu .wooow pa da za cas ces nam rodit🥃zivilaa auuuu pecka li te doli od muke ahhahahahah Bdw nece te ostavit sta ces im dok ne krenu trudovi sve ti je po Ps-u ne sekiraj see😍🤪
Jagodice super si pazarila danas ogrtač mi je fenomenalan moram ja sebi isto kupiti koliko kosta taj?ja sam nasla neki svilenkasti u Oysha ali nisu bas jeftini a necu to nesto pretjerano nositi to mi je za rodiliste.Spavaćicu bi rado na spaline u sobi bude 40 stupnjeva a jos peti mj ima da se znojim ko malo prase pred klanje
https://ibb.co/QfhT1kB
https://ibb.co/3RZBgxX
https://ibb.co/4SJJCY2
Meni se ovo bas svida uzela bih,ove spavaćice se otkopčavaju kao i grudnjak za dojenje bas su predviđene za dojenje
Ines ti tako mrsava a smazes bez beda 15 palacinki svaka cast na apetitu! Meni su 3 taman, obicno pojedem 4 a 5 mi je bas ono maksimum maksimuma!
Inace imamo dobar apetit i dragi i ja, poprilicni smo gurmani, volimo dan prije mastati sta cemo sutra jesti, a cesto i dok jedemo vec pricamo sta cemo za iduci obrok 🤣
Sport je dosad pomagao da stvari ostaju pod kontrolom, po pitanju kilaze. Vidjet cemo koliko ce vremena biti za to kad mala dodje 😃 bar sto se njega tice, ja znam da mi to onda nece biti niti na kraj pameti, dok ne dodjem malo k sebi.
Jagodice ti si isto dobar trening danas odradila shopingirajuci 🤣 super si u spavacici i ogrtacu!😉
Ja te stvari za sebe ne mislim tako skoro kupovati, cekam da vidim koliko cu jos narasti, sada bas ne bi mogla procijeniti....
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
InesCekaj sad u pon,preksutraaa si u bolnici na pregledu .wooow pa da za cas ces nam rodit🥃zivilaa auuuu pecka li te doli od muke ahhahahahah Bdw nece te ostavit sta ces im dok ne krenu trudovi sve ti je po Ps-u ne sekiraj see😍🤪
Hahha ma ti si show 😝🤣🤣 pa kad je doslovno takav osjecaj haha, mislim si ak je sad takav osjecaj, kakav ce tek bit poslije porods 🙈🤦♀️
Iskreno nadam se da nece, al opet ko ce ga znati, psihicki se pripremam na oba scenarija 🤷♀️
Nea 💗
Sto se alkohola tice, volim popit pivo, pogotovo ljeti, volim dobro bijelo vino, gin tonic..
Otkad sam trudna popila sam dec sampanjca kada smo doznali da je curica, casu sampanjca za docek nove godine, par, kako bi mi rekli bićerina (nesto kratko tipa visnja, medenica i sl) i koj gutljaj pive kad mi bas dodje gust.
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Ines ti tako mrsava a smazes bez beda 15 palacinkisvaka cast na apetitu! Meni su 3 taman, obicno pojedem 4 a 5 mi je bas ono maksimum maksimuma!
Inace imamo dobar apetit i dragi i ja, poprilicni smo gurmani, volimo dan prije mastati sta cemo sutra jesti, a cesto i dok jedemo vec pricamo sta cemo za iduci obrok 🤣
Sport je dosad pomagao da stvari ostaju pod kontrolom, po pitanju kilaze. Vidjet cemo koliko ce vremena biti za to kad mala dodje 😃 bar sto se njega tice, ja znam da mi to onda nece biti niti na kraj pameti, dok ne dodjem malo k sebi.
Jagodice ti si isto dobar trening danas odradila shopingirajuci 🤣 super si u spavacici i ogrtacu!😉
Ja te stvari za sebe ne mislim tako skoro kupovati, cekam da vidim koliko cu jos narasti, sada bas ne bi mogla procijeniti….
Hahhaa ufff bome mogu ja pojest, jos kad je slatko u pitanju samo daj..pa sta je meni tipa jedan komad torte 🤣 hahha il duplo il nista. Ne ozbiljno, stvarno nemam pojma na koga sam takva, da mi se ne prima. Valjda takav metabolizam. Nije sad da cu se prezderat, ja cak ni ne pamtim kad sam se najela da mi je bilo onako muka, mislim da je cak fora u tome sto mogu pojest svako malo nesto. Nije sad da cu se napucat odjednom, vec tipa pojest cu sad komad, dva kolaca, pa za pol sata opet 🤦♀️🙈 hahha znam uzas, a sta cu.
Nea 💗
Ines kad rodis onda je osjecaj nenadmašiv ahahhahahhahahahha
Znat ces kako je vulkanu ..gori pece zateze samo sta vatru gospoja dole ne riga ahhahahhah ..placc jahahahhaha mene zovite kada god treba nekoga utješiti majstor sam za dodatni stres nabit Ahhahahhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji