Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    22. Siječanj 2021. 21:28

Hvala na izrazima sucuti cure! 
    Sto se poroda tice, meni je drugi bio dosta brzi od prvog i nekako laksi iako je bila veca beba, nadam se da ce treci biti jos brzi 😅 Beba za sad ne bi trebala biti nesto velika, taman je u tjednima po kilazi kaze doktor tako da se nadam dobitnoj kombinaciji 😂
    Jedva cekam iskreno, cure koje ste u samom finisu bas vam malo zavidim, iako znam da ce i meni brzo proci. Obozavam taj sami kraj kad je sve spremno i na svom mjestu i samo se ceka da beba dode i popuni taj krevetic 😍
    Kod mene jos nista spremno, ali mislim krenut lagano sad u veljaci. Mislila sam da cu pustosit ducane sad za vrijeme najvecih popusta ali uz sve drugo financije mi nisu dozvolile vece troskove ovaj mjesec.. tako da cekam 1.2. da se raspistoljim 🤣

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    Petra982
    22. Siječanj 2021. 21:31

Cure, ja ću poludit od vrućine! Inače sam zimogrozna, al sad me takav val topline pere da je to užas! Muž se čudi što stalno otvaram balkonska vrata. Pritisak na stidnu kost je stalan, ležala, sjedila, hodala... Stalno me pritišće!
    Inače, Lonmi, ono što ti kaže privatnik stoji. Ja sam postala anemična jer sam stalno doma. Kreatinin mi ukazuje na mišićnu atrofiju. A da ne spominjem da se umorim nakon 15 škala. Sad mi je grdo vrijeme pa ne izlazim, ali čim je suho, 15 min dnevno, pod obavezno.
    Inače i meni fali zraka. Ne mogu nać pozu na kauču. A još do kraja... 🤦

Sunflower! 🌻
    22. Siječanj 2021. 21:35

Lonmi, ovo sto pises za pojas i bolove, mislim da je sve zapravo normalno, a i nisam sigurna koliko ti treba pojas obzirom da vecinom mirujes... najbolje provjeriti sa gin pa da budes sigurnija. 
    I ja imam bas dosta bolova u ovoj trudnoci, doslovno me sve probada nakon 100m, pritisak bas jaki kod hodanja, a plus uz klince sam cijeli dan skoro na nogama, do vrtica starijeg vodim pjesice, pa ducan pjesice itd, jednostavno sam tako naviknuta, neda mi se u auto ih stavljat za svaku sitnicu kad mi je sve relativno blizu. Poslijepodne me satru obicno BH, ali sve je zacementirano kaze doktor tako da se ne brinem, guram dok ide 😂

Lonmi
    22. Siječanj 2021. 21:36

Petra982

Cure, ja ću poludit od vrućine! Inače sam zimogrozna, al sad me takav val topline pere da je to užas! Muž se čudi što stalno otvaram balkonska vrata. Pritisak na stidnu kost je stalan, ležala, sjedila, hodala… Stalno me pritišće!
    Inače, Lonmi, ono što ti kaže privatnik stoji. Ja sam postala anemična jer sam stalno doma. Kreatinin mi ukazuje na mišićnu atrofiju. A da ne spominjem da se umorim nakon 15 škala. Sad mi je grdo vrijeme pa ne izlazim, ali čim je suho, 15 min dnevno, pod obavezno.
    Inače i meni fali zraka. Ne mogu nać pozu na kauču. A još do kraja… 🤦

Znas sta i vjerujem mu, ali ne znam sta da radim, ne znam od ceg dobivam taj iscjedak i ne usudim se uputiti negdje. 
    Jos bi i 15 min prosetala vani, nit ne znas kako bi mi dobro doslo, ali ne usudim se jednostavno jer si mislim da radim zlo. 
    Mozda sutra navecer malo prihoda, inace nezz u kakvom cu stanju biti do poroda. 

Lonmi
    22. Siječanj 2021. 21:36

prohodam*

Petra982
    22. Siječanj 2021. 21:44

Ma mislim da si sa 15 min dnevno ne štetimo. Bitno da se ne pretjeruje.
    Izgubila sam Truddi paketić... Baš me rastužilo.

Jagodica125
    22. Siječanj 2021. 22:00

I ja bih sad mogla smazati citav paket onih Kraševih ledenih kocki. I to bez pardona 😫

Bubica1
    22. Siječanj 2021. 22:06

Večer cure, evo mene konačno. Nikako da se javim od jutra, najprije skuhat pa pojest pa smo otišli do dućana po špeceraj pa sam onda išla napraviti dragome cheesecake s jagodama jer si je to poželio za rođendan i sutra nam njegovi dolaze, i onda dok još to sve pospremiš, ode vrijeme i cijeli dan. Sva sam neka umorna i kilava sad. Slikam sutra cheesecake dok se ohladi. 😉
    Uglavnom, hvala vam cure na utjesi, zbilja da nema vas bi samu sebe izludila. 😊❤️ Neću se više uopće nervirati bespotrebno oko tih mjera, sve je to OK i u normali. 
    Mom, dakle kako ti meni možeš dan uljepšati sa svojim objavama, to je čudo jedno, baš si legenda! 🤣
    Girl i Zabica, super za uredne preglede! 😘
    Kontesa, cure su već sve rekle u vezi one sestre, uopće zapravo ni ne vrijedi više trošit riječi na takve i njima slične. Ništa se ti ne sekiraj i idi privatno, tamo bar čovjeka tretiraju ko čovjeka. Drago mi je da su bebice super, dvije curice, pa di ćeš ljepše? 💜😊
    MissGraz, baš mi je žao da te to muči, neka su ti rekli da odeš onda u bolnicu da se vidi što je točno problem i da ti olakšaju, ne mogu ni zamisliti kakav je to grozan osjećaj. 😬
    BabyBoy, dobrodošla, želim ti urednu i mirnu trudnoću! 🤗

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

mom_of_4
    22. Siječanj 2021. 22:09

Lonmi nadam se da je to sve ok i normalno.samo zelim cut na kontroli da je sve u tedu s bebom i da sam ja zatvorena ko amen.ja bas moram naci razlog zbog kojeg cu paničariti do pregleda ..osjecam se kao da imam 100 kg i da ce mi sva utroba izac dole..doslovno..sutra pojačavamo kamilicu,brusnicu i odmora malo vise

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani