Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    19. Siječanj 2021. 16:20

mom_of_4

MissGrazCestitke za pregled nadam se da ce i moj biti uredan iduci tjedan koliko dramim toliko i jedva cekam..
    jel ides svaka 3 tj ili 4 na kontrole zab sam od kojeg tjedna krene ono na 3

Meni ti je recimo sad prebacila kontrole na svaka 3 tj, bila su svaka 4 tj. Nezz jel to zato jer mi se malo cervix skratio ili ima veze s nekim periodom. Nisam ju pitala. 

19. Siječanj 2021. 16:22

Isuse to je fakat to.. upravo me panika ulovila. To je ko ovo za podmetanje bebi za previjanje. 😅 fuuuuck, kak tolko krvi 😳😳😱 Hvala Lonmi i Ridja 👈👌
    .
    Mog ce sigurno isto Jan zvati skraceno :)

• MissGraz
    19. Siječanj 2021. 16:25

NevaEva

MissGraz super za pregled :) Nek mala samo nabire, poslije ce pazit na kilazu 😂 Ima neko praznovjerje s kreveticem? Da ga ne sastavljamo jos 😅
    .
    Cure, ja sam u dm-u jucer vidjela chicco nesto dok sam trazila one uloske. Nemoguce da je to bilo to, nisam htjela kupit, mislila sam di da su nest krivo poslagali na police. Paket je velik kao za pelene i krpe nekakve su unutra. Mozda neka od vas ima spremno vec u koferu ili doma da mi sibne fotku da ne kupim krivo? Beba mi uzima inteligenciju..inace imam vise

Ajme ista stvar je bila i kod mene. Ja mislila to neki rucnici jednokratni, nije mi bilo jasno nista 😂 pa sam pitala tetu sto radi tu i ona kaze - da, to su vam ulosci, mada sam ja bila skepticna sve dok ih nisam otvorila. .
    Ma nema nikakvog praznovjerja, nego mi se nekako cini rano, pa sve mislim bolje ne jos... onda smo se dogovorili da ce oni to rijesiti dok sam ja u bolnici, nista vise. 😇

• MissGraz
    19. Siječanj 2021. 16:26

Iduci pregled prijavljujem 9.2. 
    Mom, sad i prosli put me narucio nakon 3 tj. 

Lonmi
    19. Siječanj 2021. 16:26

NevaEva

Isuse to je fakat to.. upravo me panika ulovila. To je ko ovo za podmetanje bebi za previjanje. 😅 fuuuuck, kak tolko krvi 😳😳😱 Hvala Lonmi i Ridja 👈👌
    .
    Mog ce sigurno isto Jan zvati skraceno :)

Znas sta, ja sam znala imati tako obilne menge i probleme po noci s tim da mi je svako malo negdje procurilo da sam ih jednom vec bila gledala i razmisljala da ih stavim dok idem spavati. Tako je bilo samo 2 dan, ostatak je bio normalan. 
    A i sjecam se kakve sam lani na ginekologiji dobila, ogromne, debele, grozni su bili i jos su se onak mucali. Uff. 😂

Ines
    19. Siječanj 2021. 16:30

NevaEva

MissGraz super za pregled :) Nek mala samo nabire, poslije ce pazit na kilazu 😂 Ima neko praznovjerje s kreveticem? Da ga ne sastavljamo jos 😅
    .
    Cure, ja sam u dm-u jucer vidjela chicco nesto dok sam trazila one uloske. Nemoguce da je to bilo to, nisam htjela kupit, mislila sam di da su nest krivo poslagali na police. Paket je velik kao za pelene i krpe nekakve su unutra. Mozda neka od vas ima spremno vec u koferu ili doma da mi sibne fotku da ne kupim krivo? Beba mi uzima inteligenciju..inace imam vise

Ma pusti praznovjerja, ja to nista ne dozivljavam 😝😅
    Cure su ti dobro rekle, to su ti ulosci, ja sam znala vec kako izgledaju i ful su mekani pofutrani nije ona mrezica ko na vir 80, ja sam uzela i te vir al necu ih uopce nosit jer mi ne djeluju ni najmanje udobno. Inace velicina ti je duzina vrecice, a ne sirina kao sto je moja frendica mislila 🤣

Nea 💗

19. Siječanj 2021. 16:31

Ajmeeee ljudiii, pa ja sam si sve to nekak carobnije zamisljala 😅 kao trpim trudove doma, dodjem u bolnicu, porodim se, krvarim malo vise nego kod menge, beba sisa bez problema, idemo doma, za godinu dana repeat. A kad ono..klaonica.. pa to nisam nikad ni vidjela takve uloske. 
    .
    Nista, pavlova sutra, ne u petak. I need sugar. 

Ines
    19. Siječanj 2021. 16:36

NevaEva

Ajmeeee ljudiii, pa ja sam si sve to nekak carobnije zamisljala 😅 kao trpim trudove doma, dodjem u bolnicu, porodim se, krvarim malo vise nego kod menge, beba sisa bez problema, idemo doma, za godinu dana repeat. A kad ono..klaonica.. pa to nisam nikad ni vidjela takve uloske.
    .
    Nista, pavlova sutra, ne u petak. I need sugar.

Hahha e NevaEva nije to bas tako carobno i bajno. Istina je najsavrseniji trenutak u zivotu, ali nije bas tako caroban i sve naj naj. Ovo mi je prva trudnoca, ali znam realnu stranu svega, puno puta se susrela sa zivim primjerima kako to izgleda, doduse o porodu sam samo slusala od sestricne, kumi, vas ovdje..al onu stranu poslije poroda sam imala puno puta prilike i vidjeti i nije bas sjajno, ne plasim nikoga vec to je realna strana zivota. 

Nea 💗

Ines
    19. Siječanj 2021. 16:38

Bebeto

Nadam se da ste sve dobro.Svaki dan vas čitam tako da sam u toku koliko -toliko 😁One koje smeđare nadam se da je prestalo✌🏻✌🏻 Jeste li smislili imena za vaše bebice?😘

Mi smo ime imali odavno spremno, stize nam Nea 💗

Nea 💗

Ines
    19. Siječanj 2021. 16:40

MissGraz

.
    Naprehranutakodjer pazim zbog jetrenih i tlaka. Moj jedan dan npr. izgleda ovako: dorucak - zobene pahuljice sa bananom i lagano jutro jogurtom, ness kava sa mlijekom bez laktoze i 0,0 mlijecne masti. Snack izmedju - kiwi, jabuka. Rucak - Piletina uz neko povrce ili neko varivo. Opet snack izmedju - ako mi se jede slatko pojedem kinder pingui, proteinski puding ili popijem nesquik opet sa mlijekom koje nema mlijecne masti, a ako mogu izdrzati bez cokolade onda opet uzmem neko voce, bananu npr. Za veceru uglavnom jedem isto sto i za rucak, ali pazim da vecera ne bude iza 8 ako si mogu tako namjestiti.
    .
    Vidim da imamo nekolikonovih cura,super, dobrodosle. 💜
    .
    "Stare cure" vidim da ste sve prilicno okej i da te neke tegobe koje imate/imamo nekako hendlate i da nas se evo dosta priblizilo kraju… 💞 slike su vam predivne. Pogotovo one na snijegu i onaj predivni GLATKI trbuscic, nisam zapamtila nickove tko je stavio.
    .
    Moj pregleddanas je prosao ok. Beba dobro, plodne vode dovoljno, glavica okrenuta prema dolje. 2.5kg ima mala prasica, a ja sam dobila 0.5 kg od proslog pregleda. Tlak opet visok 160/90, ali idemo dalje… sta je - tu je. Doma je normalan uglavnom, pa me to tjesi.
    .
    Pozdrav svima! 💜

Cestitke za super pregled, samo neka ona raste 🥰

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.