Emmie nisam ga danas jos mjerila odustala sam od mjerenja svaki dan po trista puta..Dica mi se rugaju kad me vide..poceli su me pitat mama jel dobar tlak ahahh i dicu san zaludila...nesto me manta danas i glava boli Al prepisujem to vrimenu jer je nekako oblacno pa suncano pa par kapi kise bas cudno vrime u Splitu..meni osobno najmrze iako samo nek nije onako hladno kao proteklih par dana...
Pregled mi je 26.01 u 10:40 i jedva cekam vec cetiri tjedna nisam vidila curicu svoju i nestrpljiva sam...ali ona se sada javlja posteno svaki cas 💜.Ja se preforsiram po kuci pa posli kukam jer me bole leda,nige,prepone,stomak svee,,pocela me panika prat samo da se nebi pocela otvarat prije vremena nedaj Boze..svaki dan kazem prikočit cu s poslom ali ja vam neznam nista radit ako nije generalno i temeljito,cistim usisajem pomicem namjestaj da ispod operem onoo nisan normalna eto..zahvalna Bogu sta nisam morala mirovati ja bi se Ucrvala imam osjecaj samo da ne moram na dalje nista usporiti tempo do te mjere da moram ležati...
Evo sam se usput i iskukala i pojadala sry na dosadnom i dugom postu ...
Bok svima, imam pitanje.. Podsjetilo me na to jer je neka od vas, nisam upamtila točno tko, spomenula krštenje... Ovdje je već bilo potegnuto to pitanje ali daaavno prije pa evo mene konkretno zanima jeste vi već pitale svoje buduće krsne kume za kumstvo? Ili se to čeka iza poroda? Kad je onda optimalno vrijeme za obavijestiti buduću kumu ako sam je već odabrala? Znam da je to individualno, ali ono.. Prije ili nakon poroda...?
Hej curke moje, sretno svima na pregledima, ako jos tko ide 🥰
Petra - super sto je sve proslo okej na ogtt-u, nadamo se dobrim nalazima 🤞
Bebolinka - trbuscic je fenomenalan 🥰💗
Blossom - super za uredan pregled, bitno da je bebica dobro i da raste 😊
Iva - stvarcice su premedene 🥰
Nikac - sto se sexa tice mi smo imali sve normalno do negdje 18, 20tj vise se ni ne sjecam jer tad mi je ustanovljen skraceni cerviks i dobili smo zabranu odnosa do samog kraja trudnoce, naravno poslije slijedi oporavak itd, tako da nista dok se ne oporavim..mada je i kod mene i kod njega zelja veelikaa, naravno njega rijesavamo redovno 🙈😝 a ja jadna sta cu haha mogu samo u mislima..naravno da sam imala momente kad mi nije bilo do nicega, al vise je bilo da bi sad odmah haha 😅🤷♀️ sto se tice fizickog dijela kazem ne znam jer ne smijemo pa nisam ni sama na cisto sto mi pase sto ne. Vidjet cemo kako ce biti poslije oporavka, al ja jedva cekam, bas mi fali. Mada mislim da je sasvim normalan pad libida i da bi sve leganije i njeznije, nego nesto kao prije trudnoce, al sve je to utjecaj hormona. I smatram da se vrati to na staro kad se mi iscistimo onih 6tj poslije poroda i da sve nekako sjedne ponovno na svoje. Ne brini, nema nista lose u tome kako se osjecas.
Nea 💗
Bok svima, imam pitanje.. Podsjetilo me na to jer je neka od vas, nisam upamtila točno tko, spomenula krštenje… Ovdje je već bilo potegnuto to pitanje ali daaavno prije pa evo mene konkretno zanima jeste vi već pitale svoje buduće krsne kume za kumstvo? Ili se to čeka iza poroda? Kad je onda optimalno vrijeme za obavijestiti buduću kumu ako sam je već odabrala? Znam da je to individualno, ali ono.. Prije ili nakon poroda…?
Ei draga ja sam to pitala davno prije i sve su cure rekle da su to kasnije isle, pa posto se krenulo komplicirati to sa skracivanjem cerviksa i ostalo, nisam htjela sto bi se reklo izazivat vraga za ne daj Boze, pa sam ipak pricekala sigurnije tjedne. Tako da sam ja svoju najbolju frendicu pitala prije nekih tj dana za kumu i mislim da je to okej vrijeme..posto mi imamo u planu krstenje rijesit nakon mj do 2 najkasnije bilo je okej da i ona zna ranije, a ne da joj dodemo iz neba pa u rebra. Naravno ako zelite kasnije krstenje onda moze i poslije poroda, al kazem mi cemo to odmah sto prije rijesit, pa smo eto napravili tako i po meni je nekako to i najzgodnije 😊
Nea 💗
Bok svima, imam pitanje.. Podsjetilo me na to jer je neka od vas, nisam upamtila točno tko, spomenula krštenje… Ovdje je već bilo potegnuto to pitanje ali daaavno prije pa evo mene konkretno zanima jeste vi već pitale svoje buduće krsne kume za kumstvo? Ili se to čeka iza poroda? Kad je onda optimalno vrijeme za obavijestiti buduću kumu ako sam je već odabrala? Znam da je to individualno, ali ono.. Prije ili nakon poroda…?
Mi svoju nismo sluzbeni pitali, nego je ovak bilo😅
Druzimo se i znamo se, radile smo u poslovnim prostorima jedna do druge i kad je skuzila da samnom nekaj ne stima rekla je 'ak si trudna, ja sam kuma,ne zanima me' i tak je prolazila samnom sva tri testa koja sam napravila, stalno bila tu🥰 svejedno bi nju pitali za kumu, jako smo si dobri i druzimo se, ali ovak nam je olaksala hahah samo smo joj mislili jos kupiti nekaj kao da bude sluzbeno,iako je ona kuma💖 i ona nam i kolica kupuje🙈
Stigli rezultati, nema povišenog šećera! Ostalo je isto ok, osim što sam lagano anemična! Mislim da ću svakako malo više vremena provesti na zraku i u djiru jer ovo ležanje i mirovanje ni dobro. Naravno, ništa pretjerano. 15 min svježeg zraka dnevno, ali svaki dan! Sestra mi je proslijedila nalaz, a vjvt ćemo komentirati pri sljedećem dolasku.
EmEn Integralne žitarice sporije dižu šećer u krvi i duže bi te trebale držati sitom.
Bez obzira na moj odličan rezultat, odlučila sam se na kombinaciju opuštenog lchf-a i palea, čisto da osim trbuha ne naraste i sve ostalo. 😂
Što se kume tiče, moja sestrična se već proglasila kumom kad sam joj rekla da sam trudna, al krstit ćemo kad bude.
Stigli rezultati, nema povišenog šećera! Ostalo je isto ok, osim što sam lagano anemična! Mislim da ću svakako malo više vremena provesti na zraku i u djiru jer ovo ležanje i mirovanje ni dobro. Naravno, ništa pretjerano. 15 min svježeg zraka dnevno, ali svaki dan! Sestra mi je proslijedila nalaz, a vjvt ćemo komentirati pri sljedećem dolasku.
EmEn Integralnežitarice sporije dižu šećer u krvi i duže bi te trebale držati sitom.
Bez obzira na moj odličan rezultat, odlučila sam se na kombinaciju opuštenog lchf-a i palea, čisto da osim trbuha ne naraste i sve ostalo. 😂
Super na urednom nalazu 🥳👏👏
Nea 💗
Cure, puno hvala na odgovorima... Nekako si mislim da ćemo onda uskoro i mi pitati jer krštenje planiramo kao i Ines, dosta rano, najkasnije do 3.mj starosti.😊😊Hvala svima koji su odgovorili👍🤗
Petra super za rezultate,🥳🥳
.
E ta Pavlova,izgleda da cu ju i ja ovih dana radit,sve me vise vuce hahah🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji