Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2021. 15:17

Hvala cure za BH! Izgleda da je krenulo onda 😊😊
    .
    Pavlovu radim po ovom receptu, tocno tako:https://domacica.com.hr/mini-pavlove-sa-slasticarskom-kremom/ i bude izvrsna! Od voća stavim jagode i banane, sad nema jagoda pa cu mozda maline ili borovnice s bananom 😊 slade mi ih je jesti ovako kad su malene 🤣 krema moze po zelji koja god, meni je svaka fina 😊

Hvala na receeptu🥰🥰, ja sam nasla neki na colinarici alii kad je ovaj provjeren,ide po ovom🥰🥰 moram samo muza u nabavku poslat🤣 ili da ja skocim po to, ko zna kakvo ce on voce kupit🤔🤔

Lonmi
    19. Siječanj 2021. 15:22

Hvala cure za BH! Izgleda da je krenulo onda 😊😊
    .
    Pavlovu radim po ovom receptu, tocno tako:https://domacica.com.hr/mini-pavlove-sa-slasticarskom-kremom/ i bude izvrsna! Od voća stavim jagode i banane, sad nema jagoda pa cu mozda maline ili borovnice s bananom 😊 slade mi ih je jesti ovako kad su malene 🤣 krema moze po zelji koja god, meni je svaka fina 😊

Jaooo, a tko ce meni to napraviti 😭. Napravite vise i posaljite mi 😂
    Bolje da nisam otvarali 😂

• MissGraz
    19. Siječanj 2021. 15:26

Pozdrav cure!
    .
    Nisam bas aktivna zadnjih dana, ali vas citam i pratim redovno. U prevelikoj sam guzvi zadnjih dana, a navecer se samo svalim na krevet i utonem odmah u san.
    .
    Nisam zapamtila sve teme, niti sve nadimke, ali evo cega se sjetim, napisati cu. 😇
    .
    Sto se kilograma tice, ja sam do sada dobila nekih 11.5 kg do 33tj. S tim da na moju visinu od 165cm je iznenadjujuce sto se to uopce ne vidi. Imam samo trbuh i cice,  noge iste, ruke iste, lice isto.
    .
    Sto se opreme i spremnosti tice - mi smo spremni. Torba za rodiliste spremna, robica i ostale stvari ispeglane i slozene, "veca" oprema takodjer spremna. Jos uvijek nismo sastavili krevetic, to smo se dogovorili da ce moj muz i mama rijesiti kad ja odem u bolnicu. Nisam praznovjerna, ali eto... za ne daj Boze, sto bi se reklo. Nedavno sam se raspametila na Dada&Rocco stranici, spiskala 2000kn na posteljinu, dekice... 😂 mislim da smo ukupno za bebaca potrosili negdje 20 000kn, s tim da smo neke stvari dobili od prijatelja, pa nije bilo potrebe da ih kupujemo... kao npr. ljuljacku, prijenosni krevetic, nesto robice i tako to. Uglavnom, mi smo prilicno spremni. Imam samo jedno pitanje za cure koje su radjale... mozda je glupo, al' ajde.. sta je najbolje pripremiti za izlazak iz bolnice za nas mame? Haljinu? Mislim se to zbog reza npr. ili sivanja, sta bi bilo najudobnije? Nekako kad pomislim na haljinu i hulahop muka mi je, pa racunam mozda bolje neku trenirku? Da l' smetaju hlace rezu i sl.?
    Netko je pitao za kofer... u mene je onaj M velicine - dok su stali ulosci, rucnici, pidjama, papuce... jednostavno nisam mogla u manji nagurati to sve.
    .
    Snove imam nevjerovatno zive, citala sam negdje da nam to rade hormoni u trudnoci, mozda mi je cak pisalo na ovoj aplikaciji preko koje pratim trudnocu, nisam sigurna.

• MissGraz
    19. Siječanj 2021. 15:26

.
    Na prehranu takodjer pazim zbog jetrenih i tlaka. Moj jedan dan npr. izgleda ovako: dorucak - zobene pahuljice sa bananom i lagano jutro jogurtom, ness kava sa mlijekom bez laktoze i 0,0 mlijecne masti. Snack izmedju - kiwi, jabuka. Rucak - Piletina uz neko povrce ili neko varivo. Opet snack izmedju - ako mi se jede slatko pojedem kinder pingui, proteinski puding ili popijem nesquik opet sa mlijekom koje nema mlijecne masti, a ako mogu izdrzati bez cokolade onda opet uzmem neko voce, bananu npr. Za veceru uglavnom jedem isto sto i za rucak, ali pazim da vecera ne bude iza 8 ako si mogu tako namjestiti. 
    .
    Vidim da imamo nekoliko novih cura, super, dobrodosle. 💜 
    .
    "Stare cure" vidim da ste sve prilicno okej i da te neke tegobe koje imate/imamo nekako hendlate i da nas se evo dosta priblizilo kraju... 💞  slike su vam predivne. Pogotovo one na snijegu i onaj predivni GLATKI trbuscic, nisam zapamtila nickove tko je stavio. 
    .
    Moj pregled danas je prosao ok. Beba dobro, plodne vode dovoljno, glavica okrenuta prema dolje. 2.5kg ima mala prasica, a ja sam dobila 0.5 kg od proslog pregleda. Tlak opet visok 160/90, ali idemo dalje... sta je - tu je. Doma je normalan uglavnom, pa me to tjesi. 
    .
    Pozdrav svima! 💜

• Bebeto
    19. Siječanj 2021. 15:45

Nadam se da ste sve dobro.Svaki dan vas čitam tako da sam u toku koliko -toliko 😁One koje smeđare nadam se da je prestalo✌🏻✌🏻 Jeste li smislili imena za vaše bebice?😘

19. Siječanj 2021. 16:06

MissGraz super za pregled :) Nek mala samo nabire, poslije ce pazit na kilazu 😂 Ima neko praznovjerje s kreveticem? Da ga ne sastavljamo jos 😅 
    .
    Cure, ja sam u dm-u jucer vidjela chicco nesto dok sam trazila one uloske. Nemoguce da je to bilo to, nisam htjela kupit, mislila sam di da su nest krivo poslagali na police. Paket je velik kao za pelene i krpe nekakve su unutra. Mozda neka od vas ima spremno vec u koferu ili doma da mi sibne fotku da ne kupim krivo? Beba mi uzima inteligenciju..inace imam vise

Lonmi
    19. Siječanj 2021. 16:15

NevaEva

MissGraz super za pregled :) Nek mala samo nabire, poslije ce pazit na kilazu 😂 Ima neko praznovjerje s kreveticem? Da ga ne sastavljamo jos 😅
    .
    Cure, ja sam u dm-u jucer vidjela chicco nesto dok sam trazila one uloske. Nemoguce da je to bilo to, nisam htjela kupit, mislila sam di da su nest krivo poslagali na police. Paket je velik kao za pelene i krpe nekakve su unutra. Mozda neka od vas ima spremno vec u koferu ili doma da mi sibne fotku da ne kupim krivo? Beba mi uzima inteligenciju..inace imam vise

Ovo su ti draga : https://ibb.co/VqYTgmk

Lonmi
    19. Siječanj 2021. 16:18

Lonmi

NevaEva

.

Ovo su ti draga :https://ibb.co/VqYTgmk

I nemoj slusati babske price i praznovjerja 😂.
    Lijepo si sve sastavite kad god vam pase. 
    Ionak kad god da nesto radis, opet ce se naci netko da ti kaze sta si to vec sastavila ili da te pita sta cekas itd. Znas ljude 😂. Ne trebaju ti jos praznovjerja na to 😂

mom_of_4
    19. Siječanj 2021. 16:18

MissGraz Cestitke za pregled nadam se da ce i moj biti uredan iduci tjedan koliko dramim toliko i jedva cekam.. 
    jel ides  svaka 3 tj ili 4 na kontrole zab sam od kojeg tjedna krene ono na 3

19. Siječanj 2021. 16:19

NevaEva

.

Je je, to su ti ulošci 😂
    Ja sam isto mislila koji klinac 😅
    .
    Bebeto- mislim da su cure nedavno pisale o imenima, više manje sam neke i zapamtila, tipa da držim Jagodici fige da ostane Fran, nekako mi je to zacementirano 😊
    Ja sam oduvijek bila zaljubljena u Mihael ili Mihovil, pogotovo jer je povezano sa mojom velikom ljubavi prema gradu Šibeniku, ali nekako na kraju smo se spontano odlučili za ime JAN, tako da nama stiže baby J kako ga moj muž zove😊
    A ovako smo ljudima obzdanili : https://ibb.co/McZQqnd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.