Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    19. Siječanj 2021. 14:13

Ninnach

Cure, puno hvala na odgovorima… Nekako si mislim da ćemo onda uskoro i mi pitati jer krštenje planiramo kao i Ines, dosta rano, najkasnije do 3.mj starosti.😊😊Hvala svima koji su odgovorili👍🤗

💗💗
    Ja sam pitala muza jel ima nekakvu ideju onako iz fore radi, nista skupo, al da opet bude zanimljivo..i dodemo na ideju da joj u obicnu cestitku s kovertom onako tipa kao za rodendane, vjencanja, krstenja itd..napisemo u ime nase curke kako ju pita da li ju zeli drzati na krstenju i bit njezina kuma, inace sam tip koji voli pisati i bas sam sretna kako sam to slozila u malu porukicu. I kad je prosli tj dosla k meni onda sam joj to dala uz poklon za Bozic, posto se inace godinama unazad vec poklanjamo za blagdane i rodendane naravno, to mi je posluzilo kao super ideja da ne skuzi i apsolutno se sokirala haha i raspalakala, bilo je predivno 🥰🥰💗 

Nea 💗

Ines
    19. Siječanj 2021. 14:24

Lussi, moramo si ispuniti zelje 🤣
    Ines, preslatko! Bas lijepi poklon 😍
    .
    E cure, da vas pitam, jucer popodne lezim i malo gledam trbuh pa sam skuzila da se odjednom sve nekako stegnulo, do te razine da se nazirao oblik i polozaj bebe. Do sad nisam to nikad promjetila. Je li moguce da su to BH kontrakcije? Nis ne boli, samo se stvrdne i tako nekako zgrci pa prestane… 😃🤷‍♀️

Jesu draga, one u pravilu bole i budu neugodne tek pred kraj trudnoce. Meni je tako pocelo negdje od 20tj, isto se samo zategnuo trbuh i tocno se vidjelo gdje je ona, traje oko 20tak sec i popusti..

Nea 💗

19. Siječanj 2021. 14:33

Iva tak je i meni par puta bilo, skroz bezbolno i kratko. Mislim da su to bh. Ako guglas, pisat ce da ako traje dulje od 1h ili se pojave 4 puta i cesce unutar 1h trebas rec dr., inace bezopasno.
    .
    Ninnach ni mi ne krstimo ali da krstimo, vjerojatno bi cekala poslije poroda, dala joj bebu u ruke i pitala jel si hoce cuvat kumce malo 😉
    .
    Petra, jeeej 😊😊😊 rockaš! 
    .
    Ja sutra radim quiche i u petak ledeni vjetar ili pavlovu. Vikend bi trebao biti vrlo sladak. Mozda padne i koji neudobni neugodni "prvi mi je put" trudnicki sex 😋
    U cetvrtak se naslikavamo.

Jagodica125
    19. Siječanj 2021. 14:37

Kumovi - Mi vec znamo koga bi za kuma za malisu samo moramo potvrditi da je stvarno malisa u pitanju (a ne malecka😅). Od decka najbolji frend, kod njega i supruge smo ja i dragi proveli prvu Novu godinu skupa, odtad se druzimo ili kod njih u stanu ili nas pozovu k sebi na selo, ili su kod nas. Mala njihova nas obozava (bome i mi nju🥰), njima smo i javili odmah dan nakon sto smo saznali za plusic, tako da su s nama od samog pocetka, a i oboje su super s djecom, puno si pomazemo, ma ne mogu zamilsit bolje 🤗
    .
    Meni je onaj nateknuti limfni cvor splasnuo malo, nadam se da je na odlasku🙏
    .
    Moje jelo dosad:
    Dorucak - snita poluzrnatog kruha, sa posnim sirom i malo marmelade od jagode i salica nezasladjenog caja. 
    . Banana.
    Rucak - juha s povrvem (bez tjestenine), integralna riza i komadic piletine sa saftom. Jedna naranca. 
    I puuuuuuuno vode 😌💧🧊

19. Siječanj 2021. 14:42

Cure kuharice, u pavlovu stavljate samo slag i voce kao u originalu ili i neku kremicu? Ja bi stavila i kremu kao za kremsnite al ne znam jel ce mi htjet stajat kore, da se ne urusi sve🤔

Lonmi
    19. Siječanj 2021. 14:42

Jaooo seks. Ja ni ne znam vise sta je to 😂

Petra982
    19. Siječanj 2021. 14:45

Ines, super ideja! 
    NevaEva, nađe se i udobnih poza, samo hrabro ako ima volje! 😉

19. Siječanj 2021. 14:49

Jagodica125

Moje jelo dosad:
    Dorucak - snita poluzrnatog kruha, sa posnim sirom i malo marmelade od jagode i salica nezasladjenog caja.
    . Banana.
    Rucak - juha s povrvem (bez tjestenine), integralna riza i komadic piletine sa saftom. Jedna naranca.
    I puuuuuuuno vode 😌💧🧊

Hani, ja bi bila gladna nakon ovog :( sve neke male porcije. Svaka cast sto izdrzis! 

Girl1234
    19. Siječanj 2021. 15:01

Uhhh sex. Mi smo imali zelju prva tri mjeseca, ali smo imali zabranu zbog hematoma i kad smo dobili plus da možemo, eh... Tada glava stvara probleme! Ne mogu se opustiti.. Počnemo i onda beba lupne i ja se ohladim skroz.. Ne mogu mislit na oboje u tom trenu hahha prođe me zelja kad pocnem osjećat bebu
    Ili kad ja imam zelju, počnem nešto, onda muž pita ajme jel gnječimo bebu i opet splasne zelja hahah
    Oboje smo nekako u grču
    Al opet znam da nam fali.. Pogotovo mužu jer valjda sto puta dnevno spominje sex.. Počeo je i pred prijateljima 😂😂
    Dajte mi savjet kako realizirati hahaha

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

19. Siječanj 2021. 15:14

Hvala cure za BH! Izgleda da je krenulo onda 😊😊
    .
    Pavlovu radim po ovom receptu, tocno tako:https://domacica.com.hr/mini-pavlove-sa-slasticarskom-kremom/ i bude izvrsna! Od voća stavim jagode i banane, sad nema jagoda pa cu mozda maline ili borovnice s bananom 😊 slade mi ih je jesti ovako kad su malene 🤣 krema moze po zelji koja god, meni je svaka fina 😊

Njaaaam, izgleda simple i fino! Stavit cu i ja slasticarsku kremu i voce koje budem mogla nabavit u ducanu. Obozavam recepte od ove zene, najbolji londoneri, medenjaci, cookies, makovnjaca.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.