Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    19. Siječanj 2021. 17:31

Cure sta bi vi ucinile na mojem mjestu s ovom mojom problematikom oko tih iscjedaka? Malo prije opet ugledala smeđi, jednostavno se to ne zeli povuci.
    Nemam s kim pricati o tome, muz isto vise u panici i ne znamo sta da radimo. 
    Znate da sam bila na puno pregleda, znate da sam isla po drugo misljenje. Dal da idem jos nekome na pregled ili da probam to prihvatiti ili sta.
    Beba je dobro, aktivna i to sve. 
    Jednostavno nemam mira i jako se bojim toga, ne mogu reci ah nije nist mozda kapilarica itd. Mislima mi kruze svakakve problematike koje se spominju i neda mi mira misao da negdje nesto lezi i da oni to nisu vidjeli. Od svih onih stanja koja su takva krvaruckanja znala izazvati u pojedinim trudnocama, ja nemam mira, uzasno strahujem.
    Ako i idem po jos jedno misljenje, gdje da idem. Strah me da ce iz toga biti nesto lose. 

19. Siječanj 2021. 17:31

Girl1234

https://ibb.co/Qmkc0gg

Evo jos šokova.. Doslo mi dns puknuto ime, dozivila sam slom živaca 😑😑

Neeeee 😭😭😭
    Mi smo s fb narucili onu lampu u obliku oblaka i izrezano je ime, totalno nepotrebno i totalno vrijedi svake lipe 🤣

19. Siječanj 2021. 17:34

Lonmi

Cure sta bi vi ucinile na mojem mjestu s ovom mojom problematikom oko tih iscjedaka? Malo prije opet ugledala smeđi, jednostavno se to ne zeli povuci.
    Znate da sam bila na puno pregleda, znate da sam isla po drugo misljenje. Dal da idem jos nekome na pregled ili da probam to prihvatiti ili sta.
    Jednostavno nemam mira i jako se bojim toga, ne mogu reci ah nije nist mozda kapilarica itd. Mislima mi kruze svakakve problematike koje se spominju i neda mi mira misao da negdje nesto lezi i da oni to nisu vidjeli. Od svih onih stanja koja su takva krvaruckanja znala izazvati u pojedinim trudnocama, ja nemam mira, uzasno strahujem.
    Ako i idem po jos jedno misljenje, gdje da idem. Strah me da ce iz toga biti nesto lose.

Ja bi isla po jos jedno misljenje jer sam panicar i kuzim te. Ali nakon svih pretraga na kojima si bila u jer je s bebom sve ok, mozda bi bilo pametnije "dogovorit se sama sa sobom" da ce sve bit ok, da je takva trudnoca i probat se opustit. Ja fakat mislim da ce sve bit ok i da ce tvoja curica bit savrsena 😍

Ninnach
    19. Siječanj 2021. 17:36

Ines

Ninnach

Cure, puno hvala na odgovorima… Nekako si mislim da ćemo onda uskoro i mi pitati jer krštenje planiramo kao i Ines, dosta rano, najkasnije do 3.mj starosti.😊😊Hvala svima koji su odgovorili👍🤗

💗💗
    Ja sam pitala muza jel ima nekakvu ideju onako iz fore radi, nista skupo, al da opet bude zanimljivo..i dodemo na ideju da joj u obicnu cestitku s kovertom onako tipa kao za rodendane, vjencanja, krstenja itd..napisemo u ime nase curke kako ju pita da li ju zeli drzati na krstenju i bit njezina kuma, inace sam tip koji voli pisati i bas sam sretna kako sam to slozila u malu porukicu. I kad je prosli tj dosla k meni onda sam joj to dala uz poklon za Bozic, posto se inace godinama unazad vec poklanjamo za blagdane i rodendane naravno, to mi je posluzilo kao super ideja da ne skuzi i apsolutno se sokirala haha i raspalakala, bilo je predivno 🥰🥰💗

Woow... Baš si odabrala divan način da joj kažeš. Mi ćemo isto smisliti nešto, da ne bude baš ono obično. Ja ti isto volim tako smišljati iznenađenja i najveći poklon mi bude kad pogodim ravno u srce i izmamim osmjeh na lice... 🤗🤗

19. Siječanj 2021. 17:36

Ako ides po jos jedno misljenje ja bi preporucila dr. Nevena Hecimovica u Kc, nije ti daleko, 200kn je uzv. Ispada da radim za covjeka 😂😂 al moram ti njega preporucit. 

Petra982
    19. Siječanj 2021. 17:37

Lonmi, ja te razumijem. Svaki put kad ga vidim osjećam se užasno. Pokušavam biti pozitivna dokle god nema bolova i beba se osjeća i dr je sigurna daje zbog ciste. Nije lako, niti najmanje! Odi po još jedno mišljenje svakako. Puno si se bolje osjećala kad si to krvarenje imala s čim povezati. 

19. Siječanj 2021. 17:38

bebolinka

Petra982

Ajme NevaEva, 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, popišat ću se u gaće od smijeha! Samo pozitivno! Moć uma je velika i ako zamišljaš da je čarobno, držim 🤞 da ti i bude. Velik je to paket, ipak je 30kom unutra.
    Eto, moji su sad krenuli ponovo s prijedlozima imena… Ne znam bih li se smijala ili plakala. Rekla sam mužu da smisli 10 imena i jedno ću izabrati. Sin je rekao da je on već izabrao George i da nema potrebe 😂😂😂.
    Show program!

🤣🤣🤣🤣 tako da ga zovete kao u reklami đ đ đ đ o o o o rrrrrr đ đ đ

Hahaha sad sam se bas nasmijala🤣 odma sam se reklame sjetila😅😅

19. Siječanj 2021. 17:40

NevaEva

Ako ides po jos jedno misljenje ja bi preporucila dr. Nevena Hecimovica u Kc, nije ti daleko, 200kn je uzv. Ispada da radim za covjeka 😂😂 al moram ti njega preporucit.

Potpisujem i preporucujem! Nakon tooliko dobrih iskustva sam i ja bila privatno kod njega, iako sam prije par godina bila i ovak na pregledima dok je mjenjao mog ginekologa, same pohvale!

19. Siječanj 2021. 17:42

Girl1234

https://ibb.co/Qmkc0gg

Evo jos šokova.. Doslo mi dns puknuto ime, dozivila sam slom živaca 😑😑

A daaj, bas je lijepo i jako lijepo od nje kaj ce poslat novo, iznenadujuce bas,posto su rijetki takvi🙈 vecinom je do dostave da se tak nekaj desi
    Teo je jako lijepo ime🥰

Lonmi
    19. Siječanj 2021. 17:42

NevaEva

Lonmi

Ja bi isla po jos jedno misljenje jer sam panicar i kuzim te. Ali nakon svih pretraga na kojima si bila u jer je s bebom sve ok, mozda bi bilo pametnije "dogovorit se sama sa sobom" da ce sve bit ok, da je takva trudnoca i probat se opustit. Ja fakat mislim da ce sve bit ok i da ce tvoja curica bit savrsena 😍

Znas sta, tesko se dogovoriti. I kad mislim da se jesam dogovorila opet potonem, opet mi se vrti sta ako ipak.... ne mogu biti svaki tj na pregledu, nije dobro ni nezz koliko cackati, ali kako svojoj glavi objasniti da je nekako krvaruckanje normalno i ne razmisljati da negdje nesto skriveno čuči i da zbog toga nece doci do moguce problematike. 
    Bila sam i kod svoje i na 4D, mislila da je polip, ova kaze da nije, da se boji, gledala posteljicu, vec nas je strah uhvatio da se ona mozda ne ljusti ili nesta pa da krvarucka itd. 
    Ja vise stvarno ne znam. 
    Plakala sam prije kad sam ga opet vidjela, vise ne znamo sta raditi. 
    Mj dana je bilo sve super i sad opet. 
    I to i je najgore, jer si svaki put mislis da nije nesto novo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.