Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nikac
    10. Siječanj 2021. 19:52

Evo kako trbuscic zasad napreduje 🙂
    Ova zadnja u nizu je od prije 10-ak dana... 
    https://ibb.co/sKgzss7

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Petra982
    10. Siječanj 2021. 20:02

nikac

Evo kako trbuscic zasad napreduje 🙂
    Ova zadnja u nizu je od prije 10-ak dana…
    https://ibb.co/sKgzss7

Woow

Bubica1
    10. Siječanj 2021. 20:02

Nikac i Zara, fotke su vam tolko predivne i profi da sam ljubomorna! 😜😉👌👍
    Joj cure, i ja se tak veselim, kako vrijeme odmiče, tako sve više jedva čekam da upoznam svoju curicu. Danas smo dobili od njegovih hrpu nove robice za Saru, pune dvije vrećice! Nisam znala šta prije pogledati i sad već tolko toga imam da moram napraviti popis šta sve imam i koje veličinice. 😍 Ovaj i idući tjedan ću probati sve ostale stvari nabaviti da budem više mirna. Trenutno čekamo krevetić i kolica i baš se veselim sve to namjestiti i proučiti. 😊❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

bebolinka
    10. Siječanj 2021. 20:06

Mom of 4 - ne vidim slikeeeee 😫😫😫
    ...
    Petra - ja sam kupila tu kadicu sa termometrom i vagom, meni je super 😬 

bebolinka
    10. Siječanj 2021. 20:07

Nikac - slika je vrh 🤩

• thera
    10. Siječanj 2021. 20:26

Cure,prekrasne ste,jedna ljepša od druge❤️  Ja se ne volim slikati baš ali evo jednu sam našla.😊
    https://ibb.co/NVX1t2W
    U zadnje vrijeme imam osjećaj da mi trbuh toliko raste da me sve strah koliko može narasti😂 Još su 3 mjeseca ostala po kalendaru i onda ću i ja svoj smotuljak držati u naručju😍
    Jel se vama pupak onako izokrenuo van? Meni još nije ali sve je bliže tome i nekako imam osjećaj da će mi to biti baš neugodno🙈

• EmEn9
    10. Siječanj 2021. 20:28

Što se tiče kadice ja imam još od mojih cura kadicu običnu koju sam dobila uz komodu za presvlačenje znači pospremi se u komodu unutra mi stoji i tu ću koristiti i sad i baš je sad neki dan na tečaju rekla jedna patronažna da ne kupujemo te kadice sa dodacima  unutra kao što bude ono za ležanje bebe unutra i sl. jer da je kao puno lakse oprat bebu kad ju se samo drži onako ispod glavice i za rame s jednom rukom a s drugom se pere bebu nego kad su ti dodaci. Tako da ja ne kupujem novu ostajem pri ovoj staroj a sad to je opet individualno kako tko želi. A realno vaga trebala meni realno 2 puta i to mi ju patronažna dala da nek imam doma da ju izvažem kao npr sutra i preksutra i to je to nakon toga ju uzela i vise mi nije trebala.

Ines
    10. Siječanj 2021. 20:34

Bubica, Iva, Nikac - trbuscici su top 😊 bas ste divne..iskreno sve cure ovdje kakve god da ste, po meni nema "ruzne" trudnice, trudnica niti jedna ne moze biti takva jer nosi novi zivot u sebi. To neka od nas ima ovakve ili onakve gene i metabolizam, neka vas to ne zamara. Znam, sad ce sigurno neka od vas reci, da lako tebi kad si vitka, tanasna itd..al cure i mi tanasne imamo mozda nekakve druge "nesigurnosti" samo sto ja ih tako ne smatram, nikada nisam bila tip koji se zamarao s tim nedostatcima na svom tijelu. Recimo imam lice od puberteta koma, bilo je super u trudnoci dok nisam pocela koristit Utrogestan, sad je opet sve po starom, imam hrpetinu strija takoder od puberteta jer sam naglo izrasla, samim time nemam neku wow zategnutu guzu ili noge jer strije su ucinile svoje. Al nikada se nisam osjecala nesigurnom zbog toga. Muku sam godinama mucila sa mrsavosti, ovo je prvi puta u zivotu da sam presla 60kg ikada. A vjerujte to nije lako, kao sto se nekome tesko boriti sa debljinom, tesko je boriti se s mrsavoscu. Uglavnom, sto sam htjela reci. Volite svoje tijelo kakvo god ono da je. Ja sam zahvalna Bogu sto sad vidim da ipak mogu prijeci preko 60kg i voljela bi da mi malo i ostane, ne zelim se bas vratit na staru kilazu, tipa oko 65kg da imam bila bi ona moja idealna kilaza na visinu od 175cm. Ponosno pokazujte svoje tijelo, ne sramite ga se. Znam da je par puta bilo pisano da si neke od vas nisu bas zadovoljne i lijepe sada u trudnoci, mozda su tu hormoni pa tako razmisljate. Ali zaista, svaka od vas je meni predivna i svaka od vas ima ono nesto sto vas cini posebnima 🥰🥰 malo sam se osvrnula na taj aspekt, jer sam nedavno citala u jednom clanku koliko trudnica u trudnoci padne sa samopouzdanjem samo zbog izgleda svog tijela u trudnoci. 
    Ridja - sobica je spremna za onaj najdrazi dio, uzivajjj 🥰
    Elledanse - divne stvarcice 💗 cestitke na curici i urednom pregledu 🥳👏

Nea 💗

Petra982
    10. Siječanj 2021. 20:37

Sretno sutra Iva! Nadam se da ti neće bit gužve po onom hodniku! I ja planiram kroz tjedan ako me naruče. Zvala sam ih petak, al očito više nikog nije bilo. Sutra ih zovem u 9:05. Mene to toliko stresira☹️
    To slatko, biti bez jela, moja povraćanja... Uuuf! 
    A ta kadica, kad sam naletila na nju bila bih ju odmah naručila 😍, al pričekam još malo! 

• thera
    10. Siječanj 2021. 20:39

Ja sam jedna od onih koja imam problema sa samopouzdanj u trudnoći😔 Nikad nisam imala nešto viška kila i sad se ponekad osjećam kao da sam u tudjem tijelu i kao da to nisam ja. Vjerojatno u jedan od razloga zašto imam slika na kapaljku. Natjeram se tu i tamo na neku jer znam da će mi kasnije biti žao što ih nemam više.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.