Mom of 4 - kraljice stvarno si ko curetak 😁😁😁 top si
A to šta se tiče ležanja na leđima, bas kako Ines kaže, doslovno mi nekad krene pumpat u glavi i dođe mi vrtoglavica
Jednom mi je došlo bas ful muka, mislila sam da ću ae ispovraćati
...
Petra - tako i ja kad sam je vidjela sam odmah kupila 🤣
Btw zanemarite nered i grudnjak ma slici, to sam isprobavala za dojenje sta mi je dosao, sad mi vise ne pase bas.. osim ako je otvoren ahahahah 😂😂 muzu top.
.
Gdje ste nasle kadice s termometrom i vagom?
Ja sam uzela kinderkraft krevetic na kraju. Spavat ce u tome prva 3,4 mj i onda ga selimo u kinderbet. Da budemo i mi mirniji i jer je nosiv okolo a iskreno ne znam sad vise jel cu rodite u Kc ili Zg.
Dakle, ovo mislim da mi ne treba prije 1.mj.zivota i duze pa bi kupila dok se beba rodi, jel vam se to cini ok ili ipak bolje odmah da uzmemo:
1. Kinderkraft nosiljka
2. Baby bjorn ljuljacka
3. Kinderbet drveni+madrac+baldahin+posteljina
.
Osim toga smo vec kupili komodu za prematanje, stolac za ljuljanje/dojenje, ambijentalnu lampu s njegovim imenom ugraviranim, odjecu naravno, kolica 3u1. Mislim si da mi je ovaj krevetic sad sigurniji a pise na njemu do 9kg pa bi bebaca onda tak i orebacila u drugi a ovaj sklopim za drugu bebu 😂😂😂😂 uz drveni mi onda ide baldahin i sve to skupa.
Thera - upravo zato sam se i htjela osvrnuti malo na tu temu jer znam da je netko pisao, a zaboravila tko. Treba biti ponosan na svoje tijelo kakvo god da je, prihvatiti ga. Znam, nije svima isto i nekome to teze psihicki sjedne, ali treba se u sustini znati pomirit s time i ne razmisljati tako negativno. I slikaj se, punooo..radi sebe. Bit ce ti kasnije zao sto nemas vise takvih uspomena. Ne moraju to bit extra fotke kao Zarine ili ne znam ni ja Nikac, ali radi sebe. Sve sto radite, radite prvenstveno radi sebe. Imam frendicu koja je imala jako nisko samopouzdnaje u trudnoci kad je tijelo u pitanju jer je i inace bila malo jaca i nije se htjela slikat, ma ni pod razno. Dok nisam s njom sjela i popricala, reko ako ne zelis da itko to vidi spremi u neku mapu za koju samo ti znas. Godinu dana poslije, nasle se na kavi, napravila zenska albumcic sa svih 41tj trudnoce, svaki tj se slikala i ispod slika pisala sto je svaki taj tjedan primjetila kao promjene, kako se osjecala itd..napravila je neku vrstu vlastitog spomenara. Kaze ona meni, ako cemo izdvojit jednu stvar iz te trudnoce osim sto je rodila prekrasnog sincica, to je ovaj album, hvala ti sto si me nagovorila da se slikam, kaze muz nije ni znao tek mu je dala da vidi kad je rodila. Da vi cure znate kako je ona tad blistala, koje je ona samopouzdanje imala, to je nesto nevjerovatno..usput da kazem ne nije smrsavila, nije postala ona s top linijom, ali je tako blistala iznutra. Eto cure/zene zato vam govorim i volite svoje tijelo 🥰🥰
Nea 💗
NevaEva ja na tvom mjestu nebi to kupovala sad jer su to sve stvari koje ti u biti po meni netrebaju. Ja nisam imala tu ljuljačku i možes bez toga, nosiljku sam imala od chicca i nikad ju nismo koristili jer je bilo dosta tesko izvadit bebu iz toga a kad zaspe nismo ju htji nosit nego stavit u kolica ili krevetić a to je nemoguće bilo iz te nosiljke jer onda probudis bebu dok ju izvadiš jedino od toga svega krevetic mi je trebao i treba jer ja odmah preko noci stavljam bebu u taj obični normalni krevetić a bome ni baldahin ti ne treba za sad , meni je taj baldahin osjecaj kao da beba nema zraka kad je to a na drugu stranu kao lijepo je za vidjet ali nepotrebno. Ali na kraju krajeva to je samo moje mišljenje a svatko napraci i kupi što želi naravno.
* napravi
.
Meni su onda ljepse i jeftinije one ljuljačke što su u bojama i imaju one igračkice viseće iznad nego ovo ali opet kažem to je sve stvar ukusa i želja. I mislim da tu ljuljačku koju želis beba ful brzo preraste. Neznam možda su ju neke cure tu imale pa da ti kažu iskustvo s njom prije nego kupiš.
Mom_of_4, zeno jel ti to nas zezas 😳 4. trudnoca, a ti komad, ma vrh, svaka ti cast😍🙌
.
Ines - bas si lijepo napisala ovo o prihvacanju vlastitog tijela i svih promjena na njemu tokok trudnoce. Ja sam sama neko vrijeme imala osijecaj da se sve otelo kontroli, a ja ne mogu pratit ubrzan ritam.i slijedit i privikavat se na grudi koje bujaju (a ja oduvijek imala velike), trbuh koji raste, celulit na bokovima, guza.... isto se slikam od pocetka trudnoce, bas kako si ti napisala, radi sebe. Neke slike tu podjelim, posaljem decku, mami, frendicama, neke su pak samo za mene🤗
.
BH kontrakcije - upravo mi trbuh tvrd ko' orah. Sto vama pomaze kod toga? Popila sam maloprije magnezij i idem se sad otusirat😇
Hvala ti EmEn, super! Za ovu baby bjorn su mi frendice nahvalile, bas zato jer je obicna i nema kerefeke po sebi beba kao vise gleda okolo i ne znam, skuplja je skoro duplo od drugih pa ak netko ima druge preporuke, ispalite da proucim!
.
Za uspomenu i dugo sjecanje na OGTT. Ugriz vampira s 3 ocnjaka prije 4 dana..
https://ibb.co/f2wtcYD
Sortiraj odgovore
Najstariji