Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    10. Siječanj 2021. 15:43

mom_of_4

https://ibb.co/wrH5Q9P
    Recite jel ovo tragično od cega mi se sastoji album .MissGraz jel razmisljas i ti o njemu vec kako se blizi Vulic 🤭

Meni je reka da vodim dnevnik pa evo pisem tlak u "notes" svaki dan k'o moj dida. 😄 nadam se da ce ovaj put kod njega bit okej. Tebi je super doma, meni je sinoc bio 145 gornji, donji 90 🤭. 
    Ja ono u imam otvorenu tu stranicu za slike stalno medju stranicama na chromeu, pa samo udjem i dodam. 

• Tea2807
    10. Siječanj 2021. 15:53

https://ibb.co/KmJVPmX
    https://ibb.co/zWgDGD1
    Evo i nas tri, zanemarite decka, on se brije i sisa nedjeljom navecer 😂 trenutno je u slaganju nekog ormara za kupaonu pa je u brigama 😂
    Evo mi smo danas na pola puta, poceo se vidit trbuh, dosad je izgledalo kao da sam se najela 😁😁

mom_of_4
    10. Siječanj 2021. 16:00

Ahhahahah a meni neki dan frizerka zavarilau facu isla joj ja pokazat kako da me sisa na slici , kad je ona vidila ove slike kaze auuu sta je ovo hahahha al si bila u domu(radila sam kao njegovatelj) ma joook mislim se to je od mene babe stare 🤪.
    Ugl da,doma je pod kontrolom znas kad sam isla pet puta u ljekarnu pitat zenu jel sigurna da je tocan tlakomjer hahah ona se jadna klela da je da je to Švicarski baždaren tocan provjeren nema straja,jos detektira aritmiju hmm mislim se taj podatak bolje da nisam znala ahhah ali eto ja kad prođem samo autom pokraj ordinacije gotovaa.MissGraz ti ces znat odprilike-isla ja jutros na pazaric gore kraj doktora naseg laganini panika kad sam pogledala prema ordinaciji ahahhaha E mislim se jook neces danas ne...ostavljam tremu za neki drugi dan...Bdw neznan kako da ovog privatno na 4D smantam da mi tlak ne miri ahhahahha o Bozee koji sam ja slucaj 🙀 da mi trudnoca  prolazi tresuc se zbog tlakomjera.a svasta 

• EmEn9
    10. Siječanj 2021. 16:05

Cure sve ste super bas lijepo izgledate i trbuščići su top top.
    Ali šok kad sam vidjela mom of 4 nemogu vjerovat, četvrta trudnoća  a linija i sve top, izgledas ko curica 🤗

• MissGraz
    10. Siječanj 2021. 16:11

mom_of_4

Ahhahahah a meni neki dan frizerka zavarilau facu isla joj ja pokazat kako da me sisa na slici , kad je ona vidila ove slike kaze auuu sta je ovo hahahha al si bila u domu(radila sam kao njegovatelj) ma joook mislim se to je od mene babe stare 🤪.
    Ugl da,doma je pod kontrolom znas kad sam isla pet puta u ljekarnu pitat zenu jel sigurna da je tocan tlakomjer hahah ona se jadna klela da je da je to Švicarski baždaren tocan provjeren nema straja,jos detektira aritmiju hmm mislim se taj podatak bolje da nisam znala ahhah ali eto ja kad prođem samo autom pokraj ordinacije gotovaa.MissGrazti ces znat odprilike-isla ja jutros na pazaric gore kraj doktora naseg laganini panika kad sam pogledala prema ordinaciji ahahhaha E mislim se jook neces danas ne…ostavljam tremu za neki drugi dan…Bdw neznan kako da ovog privatno na 4D smantam da mi tlak ne miri ahhahahha o Bozee koji sam ja slucaj 🙀 da mi trudnoca prolazi tresuc se zbog tlakomjera.a svasta

Hahahah, ma ti si meni hit 😄 meni ti nije mirila na 4d, ja sam joj rekla ne treba tezina i tlak to kod svoga mjerim i da sam dosla samo zbog slike 😄

nikac
    10. Siječanj 2021. 16:26

Evo i nas dvije obundane pred izlazak 
    https://ibb.co/2dzGmYg

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• thera
    10. Siječanj 2021. 16:49

Ogtt-nisam slala do sad svoje rezultate. Kod mene su sljedeći: 1.natašte 5.0 (<5.1)
    2.nakon 60 min 8.5 (<10.0)
    3.nakon 120 min 9.5 (<8.5)
    Nažalost zadnja vrijednost je izvan okvira. Cure koje imate problema sa šecerom,jel znate kaj me čeka dalje?😰

Ines
    10. Siječanj 2021. 16:57

Nikac, Tea, Momof4 - predivne trudnice od reda, al za momof4 sam isto ostala u soku, zeno ti izgledas 🔝 👍 

Nea 💗

Lonmi
    10. Siječanj 2021. 16:59

Jaoo sad mi muz ima temp 37,5 i proljev. 
    Boze sveti nek jos to prođe na mene 😵🤦‍♂️.
    Jel to uopce ok u trudnoci ili treba ic na hitnu? U slucaju da me nedaj Boze ugrabi, mislim jel moze stetiti bebi.
    Vec me svih i svakoga strah, a bas sam magnet za te viruse. 
    A i on radi od kuce nigdje nejdemo 🤦‍♂️

Ines
    10. Siječanj 2021. 17:06

Lonmi

Jaoo sad mi muz ima temp 37,5 i proljev.
    Boze sveti nek jos to prođe na mene 😵🤦‍♂️.
    Jel to uopce ok u trudnoci ili treba ic na hitnu? U slucaju da me nedaj Boze ugrabi, mislim jel moze stetiti bebi.
    Vec me svih i svakoga strah, a bas sam magnet za te viruse.
    A i on radi od kuce nigdje nejdemo 🤦‍♂️

Viroze su skorz normalne u ovo vrijeme. Smiri se. Ako i krene temp prati i smijes popit Lupocet. Da prijede ne daj Boze preko 38,5 i da ju ne mozes snizit duze vrijeme onda odi na hitnu. Bit ce sve okej, protiv proljeva inace imas za kupit Linex probiotik ili neki slican, svakako pitaj koji je siguran za trudnice. 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.