Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    10. Siječanj 2021. 20:47

Vi ste cure bas sve top na slikama. Ja puna celulita i to grozno bas jako a trbuh pun strija od proslih trudnoca samo se sad sve rastegnule i iskreno nemam pojma dal su to stare ili nove uglavnom puno ih je pogotovo se sad vide kad je trbuh narastao pa su nategnute. Neznas sta je gore za te strije kad su nategnute ovako s trbuhom ili kad nema trbuha pa smežurane 🤣🤣🤣🤣
    .
    E da vam kažem ako će nekoj od vas pomoć ako ima isti problem. Znači pisala sam vam za bradavice za ljuskice tj krastice po bradavicama i oko njih i počela ja mazat navečer purelan mast i stavim one jastučiće za dojenje da mi ne zamasti grudnjak  i bome nisam mogla vjerovat ali to se smeksalo i na desnoj bradavici mi je bilo manje i sve je popadalo sad polako pada i s lijeve ali na njoj je puno vise bilo tako da jos ima ali svaki dan pomalo nešto otpadne. I sad je onako ko mlada koža i baš mi je drago da to polako otpada da mi se to oporavi do poroda jer bi bilo koma da to ostane do dojenja. Eto čisto info da ta mast očito pomaže ako netko ima isti problem kao ja da proba s tim možda se isto kao ja uspije rješit toga 🤗😉😉

• thera
    10. Siječanj 2021. 20:49

Ines-hvala ti ❤️
    Mom_of_4- i meni se to zna dogoditi. I inače imam problema s disanjem,a posebno kad legnem na ledja ali ne onako skroz nego poluležeći. Tako da izbjegavam taj položaj kad mi zasmeta i okrenem se na bok. I onda obavezno zaspim uz film😂

• EmEn9
    10. Siječanj 2021. 20:52

A daj Lonmi stalno si doma a imaš šlag otkud ti 🤣🤣🤣🤣 Baš bi ja sad šlag jela a nemam ga nisam ga već kupila sto godina ali sam zato sad ubila pla milke i evo stoji mi u grlo i žgaravica kreće, uvijek mi naškodi to slatko ako ga ovako navečer pojedem i odem leć odmah žgaravica. 😝

Petra982
    10. Siječanj 2021. 20:52

Lijepo si to sročila Ines, slažem se! Meni je tijelo najdraže u trudnoći... Nakon babinja puno manje, ! Kad sam rodila sina susrela sam se sa strijama na sikama i tad me to ful deprimiralo, al sad kad to vidim sjetim se da sam dojila malo čudo i ne smeta me. Ponosim se!
    EmEn9, imam ju i ja u prematalici, ali mi je pre malena za kasnije, a onu veću sam poklonila nekome za cvijeće. Vaga je nama na žalost poslužila kad je šmizla s mj i pol završila u bolnici i trebalo ju je pratiti. Tad smo posudili! Mislim daj Bože da mi ne bude potrebna! Ono što me oduševljava je digitalni termometar! 
    Mislim, nađe se i onih jeftinih plastičnih, al ovo mi nekako fora sve u jednom! 
    Od dosade bih kupovala, a kako u biti svega imam izmišljam 😂

mom_of_4
    10. Siječanj 2021. 20:53

Uff Aj sup da nisam jedina vec san mislila koji mi je sad belaj..🤪 ionako sam na rubu zivaca doma po cile dane,em hladno em korona em nemas di doslovno...zaj mi dice ..faki mi setnja uz mire,setnja po marjanu,pa cak i sist u park dok se moja rita ljulja haha samo zelim vaniiiiiiiiii kaveza mi je dostaaa

• EmEn9
    10. Siječanj 2021. 20:55

*pola
    *grlu
    Malo sam krivo napisala gore zanemarite 🤣🤣🤣🤣
    .
    Sutra točno 32 tjedna znači počinje mi 8 mjesec jupiiii 🥰😉

Petra982
    10. Siječanj 2021. 20:56

Momof4 ko curetak!!! 🔝

Ines
    10. Siječanj 2021. 20:59

EmEn - super za savjet, svakako ce dobro doci ako se koja nade u istoj situaciji 😊 i bez brige sve mi imamo, celulita, strija i ne znam ni ja cega ne. To nije nista lose, ja bar to ne smatram nista zbog cega se treba osjecati lose. Znam taj osjecaj kad se sve smezura od strija hahha tu sam 🙋‍♀️ guza i noge do koljena su mi takve. 
    Momof4 - i meni se to desavalo i u samim pocetcima trudnoce i kasnije. U samim pocetcima su to bile navale hormona, pitala sam gin, jer su svi nalazi bili uredni, radila cak i ekg jer smo mislile da nije aritmija, ali stvar je iskljucivo u hormonima, nakon 2tj prestalo. A kasnije kad mi je krenulo mi je rekla da je beba. Mala je jos uvijek u tim vasim tjednima, ali ako se tako namjesti pritisne zivac ili tu suplju venu i samim time se osjeti i vama da nije ugodno, meni se najvise odrazavalo kroz udaranje srca kao sto ste i rekle i laganu vrtoglavicu, a vidjet cete sto kasnije ce biti sve vise, ja sada sa 34tj mogu na ledima izdrzat eventualno koju min i odmah mi pumpa u glavi. Pa da nisam stalno na boku, podbacim si ispod nega tanji jastuk da sam malo nagnuta vise nekakav polu bok, jer kad sam skroz na boku dugo onda me i kukovi bole, pa se snalazimo svakako. 

Nea 💗

10. Siječanj 2021. 21:01

Mamasita, imas vec troje djece?? Jaaaako si mladolika i zgodna! Sve ste mi lijepe. Za umjetnicki dojam moram pohvaliti Zaru i Nikac. 
    Ja cu se fotkat nekad ovaj tjedan pa cu vam poslat. Za sad imam usporedbu trbuha na pocetku 3. i na pocetku 6.mjeseca. Mrvica rasteeeee 🤩
    https://ibb.co/GnsTHBn
    https://ibb.co/6XHtQbz

• EmEn9
    10. Siječanj 2021. 21:02

Znam Petra tako i ja sve mi fora i onda bi kupovala a kad malo stanem i razmislim gledam ma šta će mi to ali ono sve privlači kad ima svega novoga i fora makar znam da to nije potrebno.
    .
    Ja sam ti tu kadicu koristila prvih par mjeseci i onda kad počnu sjedit tamo oko 6 mjeseci sam imala onu ko neznam kako se to zove kao sjedalica otvorena za u kadu za bebe i onda napunim vode u kadi i posjednem ju u to i istuširam i to mi bilo super. Prva je uživala u tome a druga pa pogotovo jer su onda obe mogle sjedit u kadi skupa i kupat se i igrat. Onda joj uvijek starija dodavala igračke itd i kad se zavrse igrat  ju otusiram u tome i odlično a opet si na miru jer nemože past iz toga. Ako nađem sliku na netu vam stavim tu da vidite o čemu pričam. Uglavnom nakon njih sam to poklonila a sad ću sigurno to kupit jer mi je to bilo top. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.