Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    10. Siječanj 2021. 17:19

Hvala cure divne ste 🥰
    Ines priznaj zamisljala si neku stariju gospoju buckicu ahahahahahaha hahahaha ... 
    do poroda cu doc ko tyson sigurno🤪

Lonmi
    10. Siječanj 2021. 17:19

Ines

Lonmi

Jaoo sad mi muz ima temp 37,5 i proljev.
    Boze sveti nek jos to prođe na mene 😵🤦‍♂️.
    Jel to uopce ok u trudnoci ili treba ic na hitnu? U slucaju da me nedaj Boze ugrabi, mislim jel moze stetiti bebi.
    Vec me svih i svakoga strah, a bas sam magnet za te viruse.
    A i on radi od kuce nigdje nejdemo 🤦‍♂️

Viroze su skorz normalne u ovo vrijeme. Smiri se. Ako i krene temp prati i smijes popit Lupocet. Da prijede ne daj Boze preko 38,5 i da ju ne mozes snizit duze vrijeme onda odi na hitnu. Bit ce sve okej, protiv proljeva inace imas za kupit Linex probiotik ili neki slican, svakako pitaj koji je siguran za trudnice.

Ma jesu naravno, lani sam provela docek Nove u krevetu s povracanjem, bili kod kolege na rockasu od malog i onda je izjavio kako su do tad imali virozu. Reko gotova sam, i tako je i bilo, a prehlada malo more 🤦‍♂️😵. I svi ostali prisutni su zavrsili u krevetu. Sjecam se kako se to vuklo jos neko vrijeme.
    Bas je pravo razdoblje viroza, ali javi se lijecniku odmah se sumnja na koronu 🤦‍♂️🤦‍♂️🙉. 
    Da popizdis vise ni kihnuti ne smijes.
    Sad smo oba dva jadni, njega sve boli, meni sinusi hoce eksplodirati. 
    Jadna moja curica u kakvom su joj stanju roditelji 😂😵

Lonmi
    10. Siječanj 2021. 17:21

mom_of_4

Hvala cure divne ste 🥰
    Inespriznaj zamisljala si neku stariju gospoju buckicu ahahahahahaha hahahaha …

Ne znam za druge ja te nisam zamisljala ko stariju buckicu 😂.
    Jos si rekla da si u tridesetima 😂
    Super ti je linija s obzirom na 3 poroda, odaj nam tajnu 😂

mom_of_4
    10. Siječanj 2021. 17:21

MissGraz jeeeel oduševljenju mome nema kraja hahahhhhh..I ja cu rec bjez necu ti placat da me stresiras ode nego da mi das lipe slikice hahhahah🥳
    Aa mozda se nekad i sretnemo negdi ako me pripoznas javi se shhahahahha

10. Siječanj 2021. 17:23

Cure predivne ste sve od reda,neka trbuscici samo rastu🥰🥰
    Mi cemo se sutra pofotkat prije pregleda😍 ovaj tjedan nas bome ima na listi🤣
    .
    Jel ima problema sa stopalima,da vam je uvijek hladno? Imam dvoje carape i smrzavam see🙄 ali samo stopala, ostali djelovi tijela su okej i ugrijani🤔

Ines
    10. Siječanj 2021. 17:25

Lonmi

mom_of_4

Hvala cure divne ste 🥰
    Inespriznaj zamisljala si neku stariju gospoju buckicu ahahahahahaha hahahaha …

Ne znam za druge ja te nisam zamisljala ko stariju buckicu 😂.
    Jos si rekla da si u tridesetima 😂
    Super ti je linija s obzirom na 3 poroda, odaj nam tajnu 😂

E pa tocno to sto je Lonmi rekla, imam par frendica koje nakon 3 poroda i sa 28 god (ti imas tako nekako jel, ako se ne varam) izgledaju kao da su u 40tima, zato kazem iznenadila sam se i svaka ti cast sto imas takvu liniju i formu, to sto ti kazes da si se "zdrebljala" iskreno ja to ne vidim 👍🔝 si 

Nea 💗

• MissGraz
    10. Siječanj 2021. 17:27

mom_of_4

MissGraz jeeeel oduševljenju mome nema kraja hahahhhhh..I ja cu rec bjez necu ti placat da me stresiras ode nego da mi das lipe slikice hahhahah🥳
    Aa mozda se nekad i sretnemo negdi ako me pripoznas javi se shhahahahha

Naravno da cu se javit!! 😘

Ines
    10. Siječanj 2021. 17:30

Lussi

Cure predivne ste sve od reda,neka trbuscici samo rastu🥰🥰
    Mi cemo se sutra pofotkat prije pregleda😍 ovaj tjedan nas bome ima na listi🤣
    .
    Jel ima problema sa stopalima,da vam je uvijek hladno? Imam dvoje carape i smrzavam see🙄 ali samo stopala, ostali djelovi tijela su okej i ugrijani🤔

Ja sam inace takva, meni su stopala gotovo uvijek hladna..a sad u trudnoci, ja carape nosim samo kad idem iz kuce, po kuci sam vjecito bosa i u papucama. Meni noge gore, al doslovno gore..jos muz nije mogao vjerovat, bas se nekidan zezao kaze prije si ti meni trpala noge da ti grijem, a sad je obrnuto hahha 🤷‍♀️🤣  e sad citala sam da zene koje nose cure da im je stalno vruce, za razliku od onih koje nose decka, sad jel to stvarno tako ne znam, al kod mene se potrefilo da je 😁

Nea 💗

mom_of_4
    10. Siječanj 2021. 17:32

Lonmi Znaci od kad ustanem ne sidnem do evo sad recimo ove ure..Tu je njih troje i treba im dorucak,pa stavljam susit ves,perem po kuci,idem u spizu,kuham rucak ma da ne nabrajam vjerovatno sta i sve vi radite samo sta eto kad imas vise dice ima malo vise i posla..kad bi tila sist uvik neko zove mama mama i tako..da se ne lazemo ja kad zacrtam nema jela onda ga j nema, isla sam na treninge zadnji i najbolji  po meni je trening strujom...volim setat....nema tu neke čarolije mogu ja ja i bolje svakako kad rodim zelim doci na cca 69,9 kg ahahahhahah moja djevojacka težina je 64 kg pa eto samo nek se nazire br 6..jer sebi sam ogavna s viškom,ne osjecan se privlačno,kilava uspusem se kao da imam 90 god,volim s prijama izac na vecere pa cak i vani navecer u klub  a ako se ne mogu srediti i obuti stikle onda sam za nigdi...mi zivimo sami pa ko ja idem s frendicama muz cuva djecu ako
    On ide ja sam dadilja  eventualno ako idemo zajedno onda zovem sestru ili rodicu pa nam glume dadilje🤪..Al istina je da mi ljudi cesto kazu da mi nebi dali 32 god i troje dice,kad setam s njima cesto pitaju jesmo braca svi medusobno..kad sam kci od 10god vodila na nastup di je plesala jedna mama dode do nas i pita aaaajme super ste bile na pozornici steta sta  mama nije mogla ti doci pa te dovela seka ahahhaha ja ono okkkk thx ...
    Meni ovo dode kao dopisivanje s prijom kad mi je dosadno ahahhahahahahah top steee 💜

mom_of_4
    10. Siječanj 2021. 17:33

U mene ni tocke ni zareza ahhahahaha🙀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.