Mene mučnina hvata najjača navečer grudi su me bile negdje od 7 tt do 9 prestale uopce boliti sada mi se vratilo opet tlak munje jako nizak pa sam bas slaba malaksala jedva cekam da mi se vrati energija cini mi je u prošlim trudnoćama je nekako ovo proslo s 14 tt 🤪totalno sam iscrpljena iako dovoljno spavam prvo i treće tromjesječje su mi uvijek bas teška drugo je bas lijepo
E da proslu t sam o pratila samo bazalnom i pretpostavljam da mi je po tome bila 13dc
Ali dan prije tog testa sam doslovno imala sjenu sjenine sjene a daj posli 2-3na digitalnom
Pa se toplo nadam da taj digitalni nije bas skroz tocan s tim tjednima
Ma bit će to sve ok
I ja sam u strahu, ali pokušavam biti pozitivna. Znam da nikako nemogu utjecati na ishod.
Znaš i sama da je svaki ciklus drugačiji, pa nemoj toliko brinut zbig testova. Trudna si i uživaj u tomeKada ćeš se naručiti za pregled?
Zvat cu tek krajem tjedna tada cu biti 4+5 pa kad me naruci.
Dosla I ti🥰
Meni je pokazalo 1-2 na dan prije M. Idući dan hcg mi je bio 140. Ovisi kako ti hcg raste. Kako sam kupila 2, drugi sam napravila par dana kasnije, hcg je bio 441 i ovaj je pokazao 2-3
👦2012💙
Cure kako ste ? Imate mucnine ? Meni jedino sise malo napete i stalno sam gladna
Ja sam skuzila da mi Duphaston radi mučnine ali srećom još kratko pijem posto se nesmije naglo prestati. I evo dns prvi dan da me sise ne bole ful
Sta duphaston moze izazivat mucninu ? Ja ga pijem ali nemam nikakve mucninee...a meni su sise jedan dan bolne i napuhana,pa drugi dan malo manje pa me panika ulovi i stalno tako 😂 ja bi radije da imam mucnine svaki dan onda se osjecam kao sigurnije (psiha)
Cure kako ste ? Imate mucnine ? Meni jedino sise malo napete i stalno sam gladna
Evo ja danas "odmaram"
Muž je doma, pa on pomaže oko djece, ja kuham ručak. Nije da imam mučnine, nego neku težinu na želudcu. Ti kako si?
Ja uopće nemam bolne grudi, samo su postale malo punije.
Iskoristi dok je muz kuci daa 😂 ta tezina na zelucu se zna i meni desit ali ja to prepisem hrani haha ja sam danas dobro,jedino sisee sto znaju bit bas bolne ne smijem ni lec onako malo vise na stranu 😂
Ja sam skuzila da mi Duphaston radi mučnine ali srećom još kratko pijem posto se nesmije naglo prestati. I evo dns prvi dan da me sise ne bole ful
Tako je i meni, uopce ih ne osjetim preko dana od jucer. Jedino kad sam se nakon tusiranja brisala, malo sam od rucnika osjetila bol i navecer u krevetu.
Danas mi se cine i manje cak. Bradavice su mi tamnije, imam i malo vena, al nikakve bolove ni osjetljivost. Vidjet cemo
Haha mozda onaa kad nosis decka ti nisu toliko osjetljive grudi i ne narastu previse a za curicu obratno 😂😂 babske pricee
Hey, cure, ja nisam imala tjedan dana mucnine i danas me uhvati opet, bas mi je nesto mucno 😏 a grudi mi danas nisu osjetljive toliko, nekad budu da ih ne mogu dotaknut a nekad gotovo nista. Inace sam isto stalno gladna, ali sad od mucnine ne privlaci me hrana uopce 😏
Meni su se bas mucnine malo smanjile od kako sam pocela sa Duphastonom, ali mozda se to jednostavno tako potrefilo (mozda i vama nije muka od Duphastona zapravo). Otkako sam procitala da su mucnine zapravo potvrda da je s trudnocom sve u redu, nekako ih lakse i prihvatam. A dosta mi pomognu krekeri, tj bilo kakvo suho pecivo, zalogaj - dva i bolje mi bude
Da vas pitam, da li ste radile torch test? Ja evo cekam rezultate i bas me strah, nekako je bas puno stvari koje mogu da podju po zlu :( Ali me tjesi opet da nije velika sansa ni za jednu od njih
Mea ja sam radila TORCH test. Imala sam pozitvne IgG na toksoplazmu i citomegalovirus (CMV), sto znaci da sam nekad u zivotu preboljela oboje tako da sada imam neki imunitet na to. Ali isto mi nije bilo svejedno dok sam cekala rezultate 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji