Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 08:05

mare.su

Dobrodosla Sanjarko 😍 kako lijepoo,nastavljamo druzenje ovdje😍🥰🤞🏻

Daaaa 🥰 vidim da se nisu sve cure pridruzile jos
    Budu valjda ♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

16. Kolovoz 2020. 08:21

Sanjarka88 dobrodošla  

bebolinka
    16. Kolovoz 2020. 08:31

Dobrodošle curke 😊😊😊🥰

16. Kolovoz 2020. 09:20

Sanjarka dobrodošla♥️

Korra
    16. Kolovoz 2020. 09:26

Sanjarka 88 i Mea dobrodosle 😊🥰 

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 09:28

Hvala cure 🤗🤗🤗

Jel tko radio digitalni clearblue? Koji broj tjedna vam je pokazalo? Koji dan prije ocekivane /ili nakon ocekivane? 

• Bebanomoje
    16. Kolovoz 2020. 09:36

Dobrodosle nove cure, bas je lijepo vidjeti da nas je toliko puno 🥰
    Sanjarka88, ja sam radila digitalni clearblue, ali buduci da sam znala da je ovulacija bila kasnije nego inace, radila sam ga tek nakon 5 dana kasnjenja da budem sto posto sigurna da mi kasni, i tad mi je vec pokazao 2-3 tjedna. U prosloj trudnoci sam ga radila nakon jednog dana kasnjenja i pisalo je 1-2.

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 09:57

Bebanomoje

Sanjarka88, ja sam radila digitalni clearblue, ali buduci da sam znala da je ovulacija bila kasnije nego inace, radila sam ga tek nakon 5 dana kasnjenja da budem sto posto sigurna da mi kasni, i tad mi je vec pokazao 2-3 tjedna. U prosloj trudnoci sam ga radila nakon jednog dana kasnjenja i pisalo je 1-2.

Jel znas koji je to dan nakon ovulacije bio?
    Ja tek trebam sutra ne dobit, danas mi je 14 dan od o i pokazo mi je 1-2tj a proslu t na 11 dana od o 2-3tj
    Pa me sad malo izbediralo 🤦‍♀️

16. Kolovoz 2020. 10:08

Sanjarka 2 dana pri ocekivane 2+3

• Bebanomoje
    16. Kolovoz 2020. 10:12

Sanjarka88 🦋

Bebanomoje

Jel znas koji je to dan nakon ovulacije bio?
    Ja tek trebam sutra ne dobit, danas mi je 14 dan od o i pokazo mi je 1-2tj a proslu t na 11 dana od o 2-3tj
    Pa me sad malo izbediralo 🤦‍♀️

Bilo je 16 ili 17 dana nakon ovulacije. Mozda ti je bila kasnija implantacija, ima tu vise faktora, nemoj se brinuti. Bit ce to sve dobro ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.