Bebolinka, ja sam danas 12+1 i uvjerena sam da sam već osjetila i osjećam bebu. Ona je smještena skroz visoko kod mog pupka. Ovo mi je druga trudnoća, pa znam kako se beba osjeti. Drago mi je da nisam sama 🙂🙂🙂🙂
Meni je doktorica rekla da je normalno osjetiti blage menstrualne grceve. Da je bitno da nije konstantno i da nema krvarenja. Ja takve grceve nemam, ali me vec 2 dana ponekad probode dolje, s jedne ili druge strane. Najgore mi je cuti ovo spontani u 12 tjednu, kad si toliko mislila da si mirna. A ustvari nikad nisi. Ni tih ostalih 6 mjeseci, ni na porodu, ni nakon poroda. I istina je da se nista tu ne moze, ali tesko je razumjeti ako nisi prosao taj spontani ili missed ab. Ja se molim samo da mi se dijete razvija uredno i da mu srce kuca!
Inace, zvala me danas doktorica i evo, imam dobru vijest. Nifty mi je uredan i saznala sam da nosim decka. To sam stalno govorila muzu, da mislim da je decko. Nadam se da ce to barem znaciti da ako nema nikakvih anomalija, da nema razloga da se uredno ne razvija i da mu srce uredno kuca.
A ja stalno pipam grudi koje me danas dosta manje bole. Jos 11 dana do pregleda..
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Curke recite mi jel moguće da sam osjetila bebu već?
Znaci na desnoj strani kod jajnika doslovno sam osjetila ko Ribica onako ko titraje laganeeee, jel moguće da je bebicaaaa ? 😍😍😍😍😍 plakat ću
Inače se u prvoj trudnoći beba osjeti oko 18-20 tj.
Kod mene:
1.trudnoća - 20tj
2.trudnoća - 16tj
3.trudnoća - 13tj
Kakav ti je bio osjećaj? Meni bas kao da Ribica migolji
Ajmeeeee 🥰 jedva cekam to osijetiti 💛💚💙🧡❤💜🥳
Meni je doktorica rekla da je normalno osjetiti blage menstrualne grceve. Da je bitno da nije konstantno i da nema krvarenja. Ja takve grceve nemam, ali me vec 2 dana ponekad probode dolje, s jedne ili druge strane. Najgore mi je cuti ovo spontani u 12 tjednu, kad si toliko mislila da si mirna. A ustvari nikad nisi. Ni tih ostalih 6 mjeseci, ni na porodu, ni nakon poroda. I istina je da se nista tu ne moze, ali tesko je razumjeti ako nisi prosao taj spontani ili missed ab. Ja se molim samo da mi se dijete razvija uredno i da mu srce kuca!
Inace, zvala me danas doktorica i evo, imam dobru vijest. Nifty mi je uredan i saznala sam da nosim decka. To sam stalno govorila muzu, da mislim da je decko. Nadam se da ce to barem znaciti da ako nema nikakvih anomalija, da nema razloga da se uredno ne razvija i da mu srce uredno kuca.
A ja stalno pipam grudi koje me danas dosta manje bole. Jos 11 dana do pregleda..
Ajmee 💙💙💙 čestitam i sad pokusaj ne razmisljati o tome kako ležiš non stop. Jer na kraju tih 9 mjeseci se zaista isplati za smotuljak srece😍
Meni trbuh tako napuhnut, inace sam mrsavije grade ali mi ostao mali trbuscic nakon drugog poroda a sad odmah imam osjecaj da mi se nekako napuhnuo, mislim da cu vec za koji tjedan tesko “skrivat” trudnocu... nije da imam namjeru skrivati zapravo, kad na prvom pregledu doktor potvrdi trudnocu imamo namjeru reci starcima, do tada zna samo par najnajblizih prijatelja.
Sto se tice ribe, kao i inace ju je pozeljno jesti koliko ja znam, samo treba izbjegavati ucestalu konzumaciju one ribe koja je bogata zivom, tipa tuna. Mislim da google nudi vise informacija na ovu temu 😁
Marelice super za dobar nifty, ovo je razlog da barem malo mozes odahnuti 🥳
Hvala cure❤️ Mene je basstrah,prva mi je trudnoca i nemam pojma o nicemu🤷🏻♀️Nikad nisam pomislila da se covjek moze ovoliko brinut u trudnoci,kao trudna si i to je to,ehhh. Misli svuda lete😔
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Je, probat cu, zdrav je, vidim da je, hvala Bogu.
Ma lezat cu 9 mj samo da bude dobro.
Ovo gore sto je mare.su napisala. Kad cujes da je netko trudan i to je to. Onda se uhvatis citanja svega, a ako jos imas ruzno iskustvo otprije... sto briga.
Hvala vam svima na razumijevanju, divne ste 😘
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Mare.su nisi jedina sve nas je strah, iako mozda neki ne pokazuju toliko, a vjerujem da i cure kojima nije prva trudnoca da je tu uvijek neka vrsta straha...jer nikad ne znas sto moze biti.
A sto se tice znanja, meni je isto prva trudnoca i jos puno toga ne znam, ali naucit cemo, malo po malo, zato smo tu da pitamo ili damo odgovor ukoliko se netko nasao u istoj sitiaciji 😉😊
Sortiraj odgovore
Najstariji