Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana90
    16. Kolovoz 2020. 18:06

Meni je malo mučno samo kada sam gladna, ali me zato cice užasno bole i ne smijem ih pipnut. Bole me dok hodam i nosim grudnjak za dojenje jer me on jedini ne smeta. Sve što ima žicu ili me stisne malo me užasno boli. 

Ja nisam još radila torch test, sve ću obavljat u 9. mjesecu nakon pregleda, ali me jako strah briseva i papa testa jer sam u drugoj i trećoj trudnoći imala ureaplasmu i cin II na papi i ne znam koliko sam tura antibiotika popila u trudnoćama i nikako je nisam uspjela rješiti. Prije 6 mjeseci je čudom nestala, ali sada me strah novih nalaza. 

Jeste vi radile briseve?  

Korra
    16. Kolovoz 2020. 18:20

Ana90 meni je gin uzela bris na prvom pregledu i sve je ok. Nemoj se unaprijed stresat, ne mora biti da ce ti sad isto biti. Drzim fige da sve bude ok ❤

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 18:41

Kona13

Sanjarka88 🦋

Momof3

Sanjarka88 🦋

E da proslu t sam o pratila samo bazalnom i pretpostavljam da mi je po tome bila 13dc
    Ali dan prije tog testa sam doslovno imala sjenu sjenine sjene a daj posli 2-3na digitalnom
    Pa se toplo nadam da taj digitalni nije bas skroz tocan s tim tjednima

Ma bit će to sve ok
    I ja sam u strahu, ali pokušavam biti pozitivna. Znam da nikako nemogu utjecati na ishod.
    Znaš i sama da je svaki ciklus drugačiji, pa nemoj toliko brinut zbig testova. Trudna si i uživaj u tome Kada ćeš se naručiti za pregled?

Zvat cu tek krajem tjedna tada cu biti 4+5 pa kad me naruci.

Dosla I ti🥰
    Meni je pokazalo 1-2 na dan prije M. Idući dan hcg mi je bio 140. Ovisi kako ti hcg raste. Kako sam kupila 2, drugi sam napravila par dana kasnije, hcg je bio 441 i ovaj je pokazao 2-3

Kona drago mi da cemo se i ovdje tipkati 🥰
    Negdje sam procitala da prikazuje 2-3 na hcg preko 200 a hcg na samom pocetku trudnoce bude bas u velikim intervalima od do... Ma opustila sam se vec 🤗 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ninnach
    16. Kolovoz 2020. 18:52

Ja sam uzela uputnicu za TORCH i idem ovaj tjedan to odraditi. U prvoj sam ga trudnoći radila isto, bio je hvala bogu uredan. Nadam se da bude i sada. 

• Bebanomoje
    16. Kolovoz 2020. 19:46

Cure koje ste radile Torch, da li to radite na svoju ruku ili vas gin salje? Ja do sada nisam bas ni znala za to, pa ako treba da forsiram gin da me salje 😏

Kona13
    16. Kolovoz 2020. 20:21

Sanjarka88 🦋

Kona13

Sanjarka88 🦋

Momof3

Sanjarka88 🦋

E da proslu t sam o pratila samo bazalnom i pretpostavljam da mi je po tome bila 13dc
    Ali dan prije tog testa sam doslovno imala sjenu sjenine sjene a daj posli 2-3na digitalnom
    Pa se toplo nadam da taj digitalni nije bas skroz tocan s tim tjednima

Ma bit će to sve ok
    I ja sam u strahu, ali pokušavam biti pozitivna. Znam da nikako nemogu utjecati na ishod.
    Znaš i sama da je svaki ciklus drugačiji, pa nemoj toliko brinut zbig testova. Trudna si i uživaj u tome Kada ćeš se naručiti za pregled?

Zvat cu tek krajem tjedna tada cu biti 4+5 pa kad me naruci.

Dosla I ti🥰
    Meni je pokazalo 1-2 na dan prije M. Idući dan hcg mi je bio 140. Ovisi kako ti hcg raste. Kako sam kupila 2, drugi sam napravila par dana kasnije, hcg je bio 441 i ovaj je pokazao 2-3
    Kona drago mi da cemo se i ovdje tipkati 🥰
    Negdje sam procitala da prikazuje 2-3 na hcg preko 200 a hcg na samom pocetku trudnoce bude bas u velikim intervalima od do… Ma opustila sam se vec 🤗

🥰
    Ja od kad sam dobila "dye stealer" ne testiram🙈. Vec kada sam kupila te, pa da iskoristim...
    Kada ti pada termin?

👦2012💙

Kona13
    16. Kolovoz 2020. 20:22

ana90

Meni je malo mučno samo kada sam gladna, ali me zato cice užasno bole i ne smijem ih pipnut. Bole me dok hodam i nosim grudnjak za dojenje jer me on jedini ne smeta. Sve što ima žicu ili me stisne malo me užasno boli.

Ja nisam još radila torch test, sve ću obavljat u 9. mjesecu nakon pregleda, ali me jako strah briseva i papa testa jer sam u drugoj i trećoj trudnoći imala ureaplasmu i cin II na papi i ne znam koliko sam tura antibiotika popila u trudnoćama i nikako je nisam uspjela rješiti. Prije 6 mjeseci je čudom nestala, ali sada me strah novih nalaza.

Jeste vi radile briseve?

Ja sam radila pred 1g briseve. Ovdje se papa radi svake 3g🙄

👦2012💙

Korra
    16. Kolovoz 2020. 20:53

Bebanomoje ja sam pitala za to specificno jer imam macke za kucne ljubimce, a cula sam da neki gin svakako salju, a neki ne 🤷🏼‍♀️ 

• mira222
    16. Kolovoz 2020. 21:21

Meni 10dpo pokazao + i 1-2 tjedna 🙏😉❤️

• EmEn9
    16. Kolovoz 2020. 21:50

Cure ja se vise ne sjecam od prethodnih trudnoća, od kojeg tjedna se radi utz na trbuh, mislim kao da sam skuzila gin kad budem isla na ovaj panorama test da ce mi radit i utz pa cisto da znam hoce bit vaginalno ili na trbuh?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.