Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    15. Kolovoz 2020. 21:40

Malamarelice cestitam na urednom nalazu i na deckicu! Neka te drzi to da nosis zdravo dijete i samo zamisljaj koji ce to frajer biti 💙
    Ja sam dobila savjet da ne vjerujem onome koji kaze da nema straha u trudnoci jer laze 😂 meni isto padne na pamet svasta, ali doslovno treniram mozak da se prebacim na neku ljepsu misao i da se nadam pozitivnom ishodu 😊

Baby P 03/21 💙

malamarelica
    15. Kolovoz 2020. 21:54

Jel tako? A meni se ovako cini kao da sve trudnice hodaju okolo skroz u blazenom stanju. Hvala vam puno! ❤ Nadam se da ce nam svima sve izaci na dobro s nasim bebama 🙏

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

15. Kolovoz 2020. 22:31

malamarelica čestitam ti na urednom nalazu kao i na sinu kojemu je sigurno super u maminoj buši  

Strah uvijek postoji dal si trudna prvi put ili 7, nema tu neke razlike. Ali uvijek kažem; blaženo neznanje!! Probala sam mlada rodit, prošla komplikacije, raniji porod, vaginalni i carski, spontani, ali ljubav prema djeci je veća nego bilo koja ljubav na ovome svijetu. 
    Oduvijek sam htjela puno djece i to me baš ispunjava   
    Ovo su mi između najljepših stihova koje sam ikada čula, ako ne i najljepši: "Imati dijete znači kako ni u jednom dijelu tog puta jednostavno ne možeš zamisliti da ga je moguće voljeti više nego ga već voliš jer se sav topiš od ljubavi. Voliš koliko uopće ljudsko biće može voljeti, a onda zapravo shvatiš da voliš ga još i više."

Kona13
    15. Kolovoz 2020. 23:33

mare.su

Hvala cure❤️ Mene je basstrah,prva mi je trudnoca i nemam pojma o nicemu🤷🏻‍♀️Nikad nisam pomislila da se covjek moze ovoliko brinut u trudnoci,kao trudna si i to je to,ehhh. Misli svuda lete😔

Dosla si🥰

👦2012💙

Mea
    16. Kolovoz 2020. 04:04

Pozdrav zene! 
    Mene veceras nesto muci nesanica pa sam tako nabasala na ovu stranicu i forum i bas mi je drago da sam vas nasla i da postoji ovakvo mjesto gdje mozemo u nekom stvarnom vremenu kako nam se desavaju stvari da dijelimo iskustva i ovako virtualno podrzavamo jedne druge <3 Vidim da vlada neka lijepa atmosfera pa evo i ja da se upisem :D 

Prva trudnoca i kod mene, vidim da nas ima dosta :)))

• EmEn9
    16. Kolovoz 2020. 05:13

Malamarelice odlične vijesti, čestitam. Sada bar malo možeš odahnuti. 🤗

16. Kolovoz 2020. 07:09

Mea

Pozdrav zene!
    Mene veceras nesto muci nesanica pa sam tako nabasala na ovu stranicu i forum i bas mi je drago da sam vas nasla i da postoji ovakvo mjestogdje mozemo u nekom stvarnom vremenu kako nam se desavaju stvari da dijelimo iskustva i ovako virtualno podrzavamo jedne druge &lt;3 Vidim da vlada neka lijepa atmosfera pa evo i ja da se upisem :D

Prva trudnoca i kod mene, vidim da nas ima dosta :)))

Dobrodošla 

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 07:30

Pozdrav žene ♥️
    Evo i mene 

I kod nas ➕ na testu 🥰 nadam se da ce sve biti u redu i da se druzimo 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• mare.su
    16. Kolovoz 2020. 08:01

Kona13

mare.su

Hvala cure❤️ Mene je basstrah,prva mi je trudnoca i nemam pojma o nicemu🤷🏻‍♀️Nikad nisam pomislila da se covjek moze ovoliko brinut u trudnoci,kao trudna si i to je to,ehhh. Misli svuda lete😔

Dosla si🥰

Daa😍😍😍

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• mare.su
    16. Kolovoz 2020. 08:03

Dobrodosla Sanjarko 😍  kako lijepoo,nastavljamo druzenje ovdje😍🥰🤞🏻

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.