Dobrodosle nove cure, bas je lijepo vidjeti da nas je toliko puno 🥰
Sanjarka88, ja sam radila digitalni clearblue, ali buduci da sam znala da je ovulacija bila kasnije nego inace, radila sam ga tek nakon 5 dana kasnjenja da budem sto posto sigurna da mi kasni, i tad mi je vec pokazao 2-3 tjedna. U prosloj trudnoci sam ga radila nakon jednog dana kasnjenja i pisalo je 1-2.
Jel znas koji je to dan nakon ovulacije bio?
Ja tek trebam sutra ne dobit, danas mi je 14 dan od o i pokazo mi je 1-2tj a proslu t na 11 dana od o 2-3tj
Pa me sad malo izbediralo 🤦♀️
Ja ti uvijek imam problem sa računanjem ovulacije i dužinom ciklusa jer mi ciklusi šetaju. Nikada nisam dobila mjesečnicu 2 mjeseca za redom da mi je ciklus trajao isti br dana.
Pratiš ovulaciju sa trakicama pa znaš ili?
Napisala si da ti je prošlu trudnoću na 11 dana od ovulacije bilo 2-3tj, ali to mi nije baš logično..2-3tj može pokazati 14 dana od ovulacije jer bi to značilo da si trudna 2 tjedna. Prošli put bi rekla da ti je ovulacija bila ranija. Ja sam ovaj put napravila test 27 dan od početka posljednjeg ciklusa i pokazalo mi je 2-3tj.
Dobrodosle nove cure, bas je lijepo vidjeti da nas je toliko puno 🥰
Sanjarka88, ja sam radila digitalni clearblue, ali buduci da sam znala da je ovulacija bila kasnije nego inace, radila sam ga tek nakon 5 dana kasnjenja da budem sto posto sigurna da mi kasni, i tad mi je vec pokazao 2-3 tjedna. U prosloj trudnoci sam ga radila nakon jednog dana kasnjenja i pisalo je 1-2.
Jel znas koji je to dan nakon ovulacije bio?
Ja tek trebam sutra ne dobit, danas mi je 14 dan od o i pokazo mi je 1-2tj a proslu t na 11 dana od o 2-3tj
Pa me sad malo izbediralo 🤦♀️
Ja ti uvijek imam problem sa računanjem ovulacije i dužinom ciklusa jer mi ciklusi šetaju. Nikada nisam dobila mjesečnicu 2 mjeseca za redom da mi je ciklus trajao isti br dana.
Pratiš ovulaciju sa trakicama pa znaš ili?
Napisala si da ti je prošlu trudnoću na 11 dana od ovulacije bilo 2-3tj, ali to mi nije baš logično..2-3tj može pokazati 14 dana od ovulacije jer bi to značilo da si trudna 2 tjedna. Prošli put bi rekla da ti je ovulacija bila ranija. Ja sam ovaj put napravila test 27 dan od početka posljednjeg ciklusa i pokazalo mi je 2-3tj.
Meni je danas 26dc
Pratim o trakicama i bazalnom i znam da sam ovulirala 12dc. A implantacija po grafu je bila 7dpo sta je vjerovatno jer sam na 9dpo imala sjenicu na testu
Ma eto trudim se ne brinit, drugi testovi mi lipo tamne
Al ovu t sam bas isprepadana sa svime 🤷♀️😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E da proslu t sam o pratila samo bazalnom i pretpostavljam da mi je po tome bila 13dc
Ali dan prije tog testa sam doslovno imala sjenu sjenine sjene a daj posli 2-3na digitalnom
Pa se toplo nadam da taj digitalni nije bas skroz tocan s tim tjednima
Cure kako ste ? Imate mucnine ? Meni jedino sise malo napete i stalno sam gladna
Cure kako ste ? Imate mucnine ? Meni jedino sise malo napete i stalno sam gladna
Ja sam skuzila da mi Duphaston radi mučnine ali srećom još kratko pijem posto se nesmije naglo prestati. I evo dns prvi dan da me sise ne bole ful
E da proslu t sam o pratila samo bazalnom i pretpostavljam da mi je po tome bila 13dc
Ali dan prije tog testa sam doslovno imala sjenu sjenine sjene a daj posli 2-3na digitalnom
Ma bit će to sve ok
I ja sam u strahu, ali pokušavam biti pozitivna. Znam da nikako nemogu utjecati na ishod.
Znaš i sama da je svaki ciklus drugačiji, pa nemoj toliko brinut zbig testova. Trudna si i uživaj u tome Kada ćeš se naručiti za pregled?
Evo ja danas "odmaram"
Muž je doma, pa on pomaže oko djece, ja kuham ručak. Nije da imam mučnine, nego neku težinu na želudcu. Ti kako si?
Ja uopće nemam bolne grudi, samo su postale malo punije.
I ja sam stalno gladna 😩 sinoc oko ponoci sam jeeeedva zaspala koliko sam bila gladna, a bilo me strah ustati jesti da ne bih legla sa punim zelucem i uzrokovala mucnine. Kaze muz da mi je ujutro krulilo dok sam spavala 😂 naravno da sam ga cim sam otvorila oci pitala jel mu se daju raditi palacinke 😂😂
Ja sam skuzila da mi Duphaston radi mučnine ali srećom još kratko pijem posto se nesmije naglo prestati. I evo dns prvi dan da me sise ne bole ful
Tako je i meni, uopce ih ne osjetim preko dana od jucer. Jedino kad sam se nakon tusiranja brisala, malo sam od rucnika osjetila bol i navecer u krevetu.
Danas mi se cine i manje cak. Bradavice su mi tamnije, imam i malo vena, al nikakve bolove ni osjetljivost. Vidjet cemo
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ma bit će to sve ok
I ja sam u strahu, ali pokušavam biti pozitivna. Znam da nikako nemogu utjecati na ishod.
Znaš i sama da je svaki ciklus drugačiji, pa nemoj toliko brinut zbig testova. Trudna si i uživaj u tomeKada ćeš se naručiti za pregled?
Zvat cu tek krajem tjedna tada cu biti 4+5 pa kad me naruci.
Sortiraj odgovore
Najstariji