Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Kolovoz 2020. 06:03

Tonkica1

Pozdrav svima!
    Pridružujem se temi, nadam se da ću ostati!
    Bila sam na pregledu 3.8. tada sam kao bila 7+4, uredno srce kuca iako je plod manji za nekih 2 tjedna cca. To je zbog kasne ovulacije taj mj, cak sam je i osjetila pa onda par dana nakon implantaciju. Da nije bila tako kasno taj mjesec, ne bi ni uspjeli sada jer nismo mogli imati odnose u plodnim danima po kalendaru 😅
    Ovo mi je 3. trudnoca, no 2. porod (daj Boze), u prvoj sam imala missed abortion.
    Sljedeci pregled mi je tek 14.9., dotad se pokusavam ne stresirati i sto vise laganini.
    A sad idem citati u nazad da budem u toku 😁
    Sretno svima!

Dobrodosla 😊 🥰 

MalaMarelica mislim da cice i ne moraju biti osjetljive nakon 12tj, pogotovo jer tada hcg pada rapidno a njegovu ulogu preuzima posteljicu. Mislim da uopce nemas razloga za brigu, no ako ce ti biti lakse odi na pregled 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ruza11
    17. Kolovoz 2020. 07:58

malamarelica

Cure, ja cu danas zvati da mi pomakne pregled. Probudila sam se sa grudima kao da nikad nisam bila trudna, nimalo osjetljivosti, bolova, napetosti, mekane skroz. Ne mogu reci da su se smanjile jer su uvijek velike. Ugl jako sam tuzna, osjecam se ko da je kraj sad kada sam vec dosla u 12 tjedan i jos saznala da imam deckica kojeg sam prozeljkivala toliko

Hej,pa meni 2 dana budu napete,3 dan nista i tako u krug..ne moj se previse brinit jer to i bebica osjeti..ako ce ti biti lakse naruci se na pregled pa si mirna..sretno  😚 

Saramala
    17. Kolovoz 2020. 09:20

Moze mi netko reci sto je to Touch test da li je to ovaj nalaz koji se vadi na transfuziji?

ruza11
    17. Kolovoz 2020. 09:30

Saramala

Moze mi netko reci sto je to Touch test da li je to ovaj nalaz koji se vadi na transfuziji?

[ul]
    [li]T – Toxoplazmoza[/li]
    [li]O – Od engleskih reči „Other diseases“ što na našem jeziku znači „druge bolesti“ u koje se uključuju sidasifilis i male boginje.[/li]
    [li]R – Rubella[/li]
    [li]C – Citomegalovirus infekcija[/li]
    [li]H – Herpes simplex virus infekcija[/li]
    [/ul]
    JA ovaj tj idem bas radit..ja sam svaki put nakon sto mi potvrdi trudnocu dobila uputnice znaci prvi pregled odma 

bebolinka
    17. Kolovoz 2020. 09:43

Joj i mene evo drugi dan ne bole sise, i bas su mi mekane a do sad su bile ful tvrde pa sam i ja počela zabrijavat svašta 🙄🙄🙄🙄

malamarelica
    17. Kolovoz 2020. 09:46

bebolinka

Joj i mene evo drugi dan ne bole sise, i bas su mi mekane a do sad su bile ful tvrde pa sam i ja počela zabrijavat svašta 🙄🙄🙄🙄

I meni je tako i jos jutros pogotovo. Doktorica mi radi tek popodne i ako mi ne bude stavila da dodjem ranije  idem privatno. I moje su bile tvrde i nabrekle i doslovno mi bio probem okrenut se u krevetu, a sad bas nisza i gnjecim ih i nista, skroz mekane

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

bebolinka
    17. Kolovoz 2020. 09:53

malamarelica

bebolinka

I meni je tako i jos jutros pogotovo. Doktorica mi radi tek popodne i ako mi ne bude stavila da dodjem ranije idem privatno. I moje su bile tvrde i nabrekle i doslovno mi bio probem okrenut se u krevetu, a sad bas nisza i gnjecim ih i nista, skroz mekane

Meni ista stvar, ali mislim da bi se trebale opustiti i ne razmišljati previše. Ja se tješim kao 12+5 sam to je sve okej 😊

Korra
    17. Kolovoz 2020. 09:54

Ninnach moje mace isto tako, kucne su, ali svejedno sam htjela provjeriti 😊
    Tonkica1 dobrodosla i cestitam 🥰
    Malamarelice meni isto grudi jedan dan napete i bolne da ne mogu majicu obuci a da mi ne smeta, a jedan dan normalne kao da nisam trudna. Mislim naravno da ako ce ti biti lakse, odi kod lijecnika provjeriti provjeriti, ali nemoj se toliko stresat nije dobro za tvoju bebicu 😔 znam da je lakse reci nego uciniti....ali bit ce sve ok ❤ 

malamarelica
    17. Kolovoz 2020. 10:02

Joi, blago vama cure da mozete biti toliko mirnije. Meni nista ne znaci to 12 tjedana, eno je neka cura ranije pisala kako je tada imala spontani. A mislim da je jso gore od spontanog taj missed kad samo prestane srce kucati. I kao svugdje pise to za grudi i masa cura je pisala da im je tako bilo. Vjerujem da je vama ipak lakse jer se krecete i sve pa je lakse ne misliti toliko, ja sam zaokupljena samo tim mislima. I jos bi trebala poceti raditi, radim u skoli, bolje mi je da saznam ovaj tjedan, ako trebam saznati i da se vratim na posao bez da cijela skola zna sta sam prosla

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Saramala
    17. Kolovoz 2020. 10:32

ruza11

Saramala

[ul]
    [li]TToxoplazmoza[/li]
    [li]O– Od engleskih reči „Other diseases“ što na našem jeziku znači „druge bolesti“ u koje se uključujusida,sifilisimale boginje.[/li]
    [li]RRubella[/li]
    [li]CCitomegalovirus infekcija[/li]
    [li]HHerpes simplex virus infekcija[/li]
    [/ul]
    JA ovaj tj idem bas radit..ja sam svaki put nakon sto mi potvrdi trudnocu dobila uputnice znaci prvi pregled odma

Ja sam jutros isla vaditi krv na transfuziju pitala sam za sto je to nalaz ona mi je rekla sifilis hepatitis i tako to taj nalaz sam radila svaku trudnoću pretpostavljam da je to ceka se 7 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.