I meni su sise ispuhane, dva dana nista ili slabo osjetljive, pa su jedan dan takve da ne mogu nista osim siroku majcu nositi. Ali to je sve normalno.
Malamarelica, vec su ti cure rekle, moras si naci neku zanimaciju. Evo ja igram igrice na mobu kad mi je dosadno. Nije najpametniji prijedlog, al vrijeme brze prodje, a zabavis se malo. Nadji si nesto, film, serije, knjige, igrice, to sve mozes iz kreveta radit. I vjerujem da ti je teze jer samo lezis, ali dok ti sama ne probas promijeniti svoje misli, ne bude islo na bolje. A ceka te jos 6 mjeseci brige i iscekivanja, moras si sama pomoci i olaksati ☺️
Ja danas bila na pregledu i gin kaze da ne vidi nista😢😢😢😢 ali da je vj jos rano da je moguce da je ovulacija bila kasnije,narucio me za 3 dana opet. 😢 on kaze da misli da jesam trudna al eto da je jos rano
Kakva su vasa iskustva?
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Ja danas bila na pregledu i gin kaze da ne vidi nista😢😢😢😢 ali da je vj jos rano da je moguce da je ovulacija bila kasnije,narucio me za 3 dana opet. 😢 on kaze da misli da jesam trudna al eto da je jos rano
Kakva su vasa iskustva?
Koliko si danas trudna?
Kakva su vasa iskustva?
Ma ne brini seee, rano ti je još s obzirom da je tek 12.8 bio plusic😊 vidjeti će seeee
Ne znam,imam neredovite cikluse i ne znam kad mi je bila ovulacija,pretpostavljam oko 30.07.
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Curke dobila sam nalaz od kombiniranog ali ja ništa ne kužim ako mi može netko reci ako zna:
Free hcg 64,1 IU/L 1,2 MoM
PAPP-A 2,6 IU/L 1,42 MoM
NT 0,8 mm 0,68 MoM
Rizik za sindrom Down < 1 : 10000 rizik manji od graničnog. Dobni rizik 1:807
Rizik za Edwards i Patau < 1 : 10000 rizik manji od graničnog
Biokemijski rizik za sindrom Down 1 : 4341, rizik manji od graničnog
Ne znam,imam neredovite cikluse i ne znam kad mi je bila ovulacija,pretpostavljam oko 30.07.
Pa onda je def rano, vec sam ti rekla da ti ne moze niste viditi to je tek 17dpo
Ja ti preporucujem da ides vadit betu danas pa za 2 dana opet. Da se smiris do sljedeceg pregleda
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma def je rano, nemoj se brinuti previse. Ako se zelis malo smiriti, vadi betu, ali vjerujem da ce biti ok ☺️
Curke dobila sam nalaz od kombiniranog ali ja ništa ne kužim ako mi može netko reci ako zna:
Free hcg 64,1 IU/L 1,2 MoM
PAPP-A 2,6 IU/L 1,42 MoM
NT 0,8 mm 0,68 MoM
Rizik za sindrom Down < 1 : 10000 rizik manji od graničnog. Dobni rizik 1:807
Rizik za Edwards i Patau < 1 : 10000 rizik manji od graničnog
Biokemijski rizik za sindrom Down 1 : 4341, rizik manji od graničnog
Ja kuzim da je rizik manji od graničnog, znaci sve pet 😊
A za ove neke mjere nemas interval na nalazu od do normalnih referentnih vrijednosti?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Znam da jesi al kad sam glupa i nestrpljiva🤦🏻♀️😢😢😢 a sad u jos vecoj panici... eto tako mi i treba.
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Sortiraj odgovore
Najstariji