Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    16. Kolovoz 2020. 22:01

EmEn9

Cure ja se vise ne sjecam od prethodnih trudnoća, od kojeg tjedna se radi utz na trbuh, mislim kao da sam skuzila gin kad budem isla na ovaj panorama test da ce mi radit i utz pa cisto da znam hoce bit vaginalno ili na trbuh?

Ja sam bila u srijedu na pregledu sa 12+6 i radila mi je preko trbuha, sto je mene zacudnilo jer sam mislila da je i to jos rano..ali eto. Sto se tice prenatalnih testova ne znam jer ja ne idem, a ni ne znam nista o tome posto mi je prva trudnoca. 

Nea 💗

• lena2
    16. Kolovoz 2020. 22:09

@bajo
    Jesmo, jesmo.
    Ma samo je iscjedak proziran ili zut bez mirisa ali isto sam htjela provjerit

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 22:32

Kona13

Sanjarka88 🦋

Kona13

Sanjarka88 🦋

Momof3

Sanjarka88 🦋

E da proslu t sam o pratila samo bazalnom i pretpostavljam da mi je po tome bila 13dc
    Ali dan prije tog testa sam doslovno imala sjenu sjenine sjene a daj posli 2-3na digitalnom
    Pa se toplo nadam da taj digitalni nije bas skroz tocan s tim tjednima

Ma bit će to sve ok
    I ja sam u strahu, ali pokušavam biti pozitivna. Znam da nikako nemogu utjecati na ishod.
    Znaš i sama da je svaki ciklus drugačiji, pa nemoj toliko brinut zbig testova. Trudna si i uživaj u tome Kada ćeš se naručiti za pregled?

Zvat cu tek krajem tjedna tada cu biti 4+5 pa kad me naruci.

Dosla I ti🥰
    Meni je pokazalo 1-2 na dan prije M. Idući dan hcg mi je bio 140. Ovisi kako ti hcg raste. Kako sam kupila 2, drugi sam napravila par dana kasnije, hcg je bio 441 i ovaj je pokazao 2-3
    Kona drago mi da cemo se i ovdje tipkati 🥰
    Negdje sam procitala da prikazuje 2-3 na hcg preko 200 a hcg na samom pocetku trudnoce bude bas u velikim intervalima od do… Ma opustila sam se vec 🤗

🥰
    Ja od kad sam dobila "dye stealer" ne testiram🙈. Vec kada sam kupila te, pa da iskoristim…
    Kada ti pada termin?

Necu ni ja vise testirat onda 😅 
    Evo moj trenutno 
    https://ibb.co/RhqNsbp na 14dpo, dan prije ne ocekivane. 
    Koji dpo si ti dobila dye stealer? 
    Po mengu 28.4, po ovulaciji 25.4
    Tebi? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 22:36

Ja u prvoj t ni dana mucnina, dok u drugoj uzas. Do 12tj stalno, cijeli dan osim nocu, a onda jos povremeno do 16tj.... Za ovu cemo vidit. Toplo
     se nadam scenariju prve t 🤞
    Meni je ultrazvuk preko trbuha u proslim t isao nakon 12tj 

Mea
    16. Kolovoz 2020. 22:41

Bebanomoje

Cure koje ste radile Torch, da li to radite na svoju ruku ili vas gin salje? Ja do sada nisam bas ni znala za to, pa ako treba da forsiram gin da me salje 😏

Mene je ginekolog poslao, iako ne znam zasto i da li salju svakoga. Ne znam ni je li to neophodno i da li uopce ima rjesenje za svaku stvar koja moze biti pozitivna 

Sto se tice briseva, ja uradila papu taman pred trudnocu  Jel imaju jos neki brisevi? 

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 22:49

Torch me nikad nije nitko slao 🤷‍♀️
    Briseve sam jedino radila prije poroda 🤷‍♀️
    Ovaj put mislim vodit trudnocu privatno pa cu vidit sta kaze 

Ninnach
    17. Kolovoz 2020. 00:42

Bebanomoje

Cure koje ste radile Torch, da li to radite na svoju ruku ili vas gin salje? Ja do sada nisam bas ni znala za to, pa ako treba da forsiram gin da me salje 😏

Ja sam sama tražila uputnicu od gin. Ona me nebi ni poslala da ja nisam pitala... Tako da ako želiš to obaviti, slobodno zatraži, trebala bi ti dati uputnicu bez problema. 

• Tonkica1
    17. Kolovoz 2020. 01:12

Pozdrav svima!
    Pridružujem se temi, nadam se da ću ostati!
    Bila sam na pregledu 3.8. tada sam kao bila 7+4, uredno srce kuca iako je plod manji za nekih 2 tjedna cca. To je zbog kasne ovulacije taj mj, cak sam je i osjetila pa onda par dana nakon implantaciju. Da nije bila tako kasno taj mjesec, ne bi ni uspjeli sada jer nismo mogli imati odnose u plodnim danima po kalendaru 😅
    Ovo mi je 3. trudnoca, no 2. porod (daj Boze), u prvoj sam imala missed abortion.
    Sljedeci pregled mi je tek 14.9., dotad se pokusavam ne stresirati i sto vise laganini.
    A sad idem citati u nazad da budem u toku 😁
    Sretno svima!

Ninnach
    17. Kolovoz 2020. 05:23

Ninnach

Bebanomoje

Ja sam sama tražila uputnicu od gin. Ona me nebi ni poslala da ja nisam pitala… Tako da ako želiš to obaviti, slobodno zatraži, trebala bi ti dati uputnicu bez problema.

Zaboravih napomeniti, također imam mačku za kućnog ljubimca, a to je onda bolje provjeriti. Iako je moja maca kućna i nikad nije bila u kontaktu s drugim micama, ali nikad ne znam kako se šta prenosi pa ću ja radije taj TORCH opet odradit. 

malamarelica
    17. Kolovoz 2020. 05:34

Cure, ja cu danas zvati da mi pomakne pregled. Probudila sam se sa grudima kao da nikad nisam bila trudna, nimalo osjetljivosti, bolova, napetosti, mekane skroz. Ne mogu reci da su se smanjile jer su uvijek velike. Ugl jako sam tuzna, osjecam se ko da je kraj sad kada sam vec dosla u 12 tjedan i jos saznala da imam deckica kojeg sam prozeljkivala toliko

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.