Curke recite mi jel moguće da sam osjetila bebu već?
Znaci na desnoj strani kod jajnika doslovno sam osjetila ko Ribica onako ko titraje laganeeee, jel moguće da je bebicaaaa ? 😍😍😍😍😍 plakat ću
Inače se u prvoj trudnoći beba osjeti oko 18-20 tj.
Kod mene:
1.trudnoća - 20tj
2.trudnoća - 16tj
3.trudnoća - 13tj
Kakav ti je bio osjećaj? Meni bas kao da Ribica migolji
Takav bude osjećaj na početku. Ja nikad nisam sigurna u te prve pokrete- uvijek mislim da su možda crijeva
Pozdrav svima, ja vam se pridružujem ako me primate
Trudna sam tek 4+1 i ovo mi je 4. trudnoća. Pregled mi je tek 9.9. pa si nekako moram skratiti vrijeme do tada jer mi dani tako sporo prolaze dok čekam.
Dobro dosla ❤️
Curee pomoc
Upravo imam osjecaj ko klasicni grcevi pred mengu!!? Jel to normalno???
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
ana90 ovisno o autu zna biti opcija da se mogu ugraditi dodatna sjedala u gepek.
bebolinka baš takav osjećaj ali skroz kratkotrajni. Potpisujem što je ana90 napisala, neznaš dal je beba ili su crijeva
Curee pomoc
To su ti bolovi na početku trudnoće. Lezi i odmori, pa će proći. Oni budu kratkotrajni, bar u mom slučaju. Možda ti druge cure mogu više pomoći.
Omg koliko novih cura 🥰 pozdrav svima i cestitam svima na plusicima 😊
Ima vas bas puno iskusnih mama sto mi je drago jer trebat ce nama novima puno savijeta 😁
Ana90 odma mi se stomak počeo vidjeti 4 beba a 4 carski ce biti ja vam imam trbuh kao u prve dvije s 6 mj u trećoj mi ke npr s 4 mj bio ovoliki a sada mi je odmah se zaokružio prava sam trudnica jedino sto se ne gegam trudnički , ja sam prošli tjedan pisala da osjecam treperenje i izgledalo mi je kao da umišljam ali ja stvarno osjecam ovih par dana manje rjeđe koliko ste vi trudne cure sto ste osjetile ?
Ana90 trbuh mi je kao 6 mj da sam trudna u prve dvije trudnoće sam ovoliki imala sa 6 mj u trećoj sam ovakav imala s 4 mj a sada mi je odma trbuh narastao s 6 tt sam ga imala pitala sam doktora kaze da to nije nista neobično s obzirom da je 4 put da trudnoća ide kako treba i 4 carski rez nas sam prava trudnica jedino se ne gegam ono trudnički , jedem ali ne nista vise kao prije bas mozda malo ja sam jos prošli tjedan pisala da sam osjetila trepteranje ali mi je zvučalo kao da sam nerealna mada mislim da je moguce jer sam negdje pročitala navodno viserodkinje da mogu tako ranomosjetiti koliko ste vi trudne koje ste osjetile sada ?
Ana90 odma mi se stomak počeo vidjeti 4 beba a 4 carski ce biti ja vam imam trbuh kao u prve dvije s 6 mj u trećoj mi ke npr s 4 mj bio ovoliki a sada mi je odmah se zaokružio prava sam trudnica jedino sto se ne gegam trudnički , ja sam prošli tjedan pisala da osjecam treperenje i izgledalo mi je kao da umišljam ali ja stvarno osjecam ovih par dana manje rjeđe koliko ste vi trudne cure sto ste osjetile ?
Ja sam 12+3 i ovo nije bilo ni slično crijevima bas skroz drugačije, kao golicanje
Curee pomoc
Meni je stalno tako bilo, ne brini 😊 i jučer me jučer grcilo to je sve norrmalno
Sortiraj odgovore
Najstariji