Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    15. Kolovoz 2020. 12:56

Nove curke cestitam vam na plusicima i dobrodosle, zelim vam sto mirniju i zdravu trudnocu 🤞👏👏
    Sto se tice spola kod mene svi prizeljkujemo nekako curu, iako nam je prvo pa nam je svejedno sto god da bude samo da je zivo i zdravo kao i uvijek naravno. Medutim zanimljiva stvar je sto ja bebicu oslovljavam zenskim rodom ja ne znam jel to instinktivno ili sta uglavnom oduvijek mi je bila "ona" dok moj muz koliko god prizeljkuje curu oslovljava bebicu muskim rodom, kaze on ufuravam se ako bude decko da me ne iznenadi haha, a i kao do sad je uvijek govorio kontra od onoga kako je na kraju bilo pa kao ide to ovaj put tom taktikom 😅🤣 
    Netko je jos spomenuo iscjedak, imam ga i ja povremeno ali vrlo malo i pitala sam tom prilikom gin u srijedu kad sam bila i rekla mi je da je to skorz normalno dok god nema sumnjivih mirisa, svrbeza i sl..prema tome samo smireno i nema brige 🤗

Nea 💗

Saramala
    15. Kolovoz 2020. 12:59

Dobrodošle nove cure cestitam svima na lijepim pregledima , sto
    Se tiče ove trudničke psihe mislim da je to nesto bas jako tesko ja sam danas 10+5 i dalje sam bezvoljna pospana umorna jos mi je tesko ista po kuci uraditi a sve moram troje djece je tu ne znam kada ce me ovaj umor i slabost proći jesu vas do sada mučnine i umor počele prolaziti plus posljednjih 7 dana sam sama sebi neizdržljiva samo sam nervozna i svađam se s mužem 😠

15. Kolovoz 2020. 13:11

Saramala

Dobrodošle nove cure cestitam svima na lijepim pregledima , sto
    Se tiče ove trudničke psihe mislim da je to nesto bas jako tesko ja sam danas 10+5 i dalje sam bezvoljna pospana umorna jos mi je tesko ista po kuci uraditi a sve moram troje djece je tu ne znam kada ce me ovaj umor i slabost proći jesu vas do sada mučnine i umor počele prolaziti plus posljednjih 7 dana sam sama sebi neizdržljiva samo sam nervozna i svađam se s mužem 😠

Ajme i meni je umor samo takvi  ja imam 2 dice

Jagodica125
    15. Kolovoz 2020. 13:46

ruza11

Jagodica125

Ja sam danas 5+3 i trenutacno me muci tupa bol dolje, kao da imam mengu, a nemam. Muka mi je. Ovo za mucninu me ne brine, nadam se samo da je ova tupa bol rastezanje maternice🙏🥺

Ja sam isto imalaa takvu bol odjurila gin odma ali sve je uredu..kaze to je normalno 🥰 uzivaj i ne brini se
    Ja svaki dan molim Boga da imam neku bol ili nesto to mi kao daje nadu da cu ovaj put stvarno dobit svoju bebicu

Hvala ti ruzo, na odvovoru. Bas me umirio🙏😇 ja odspavala malo i evo sve okej🥰

15. Kolovoz 2020. 15:50

bebolinka evo ja npr ne jedem ribu jer mi trenutno ništa baš ne odgovara. Uvijek na početku trudnoće mi apetit bude slab, kasnije se sve to promijeni, makar nikada nisam imala neke posebne želje da je muž morao nekamo ići po hranu ili ja osobno. 

bebolinka
    15. Kolovoz 2020. 16:33

Momof3

bebolinka evo ja npr ne jedem ribu jer mi trenutno ništa baš ne odgovara. Uvijek na početku trudnoće mi apetit bude slab, kasnije se sve to promijeni, makar nikada nisam imala neke posebne želje da je muž morao nekamo ići po hranu ili ja osobno.

Ni ja nemam neke želje ali jučer su jeli neki ljudi pored mene i bas mi je došao gust ali nisam sigurna dal smijem pa jučer nisam jela 😁

bebolinka
    15. Kolovoz 2020. 16:34

Curke recite mi jel moguće da sam osjetila bebu već? 
    Znaci na desnoj strani kod jajnika doslovno sam osjetila ko Ribica onako ko titraje laganeeee, jel moguće da je bebicaaaa ? 😍😍😍😍😍 plakat ću 

15. Kolovoz 2020. 16:43

bebolinka

Znaci na desnoj strani kod jajnika doslovno sam osjetila ko Ribica onako ko titraje laganeeee, jel moguće da je bebicaaaa ? 😍😍😍😍😍 plakat ću

Inače se u prvoj trudnoći beba osjeti oko 18-20 tj. 
    Kod mene: 
    1.trudnoća - 20tj
    2.trudnoća - 16tj
    3.trudnoća - 13tj 

ana90
    15. Kolovoz 2020. 16:43

Momof3 kakva su to sjedala što se stavljaju u bunker auta?

Vidim da nas ima ovdje dosta koje čekamo treće ili četvero dijete i baš me to veseli, mislila sam da ću biti jedina koja čeka četvrto, a već nas je tri 

Saramala, ti si već prošla 10. tjedan- jel ti se vidi već trbuh malo? 
    Koliko se sjećam da mi se zadnji put jako brzo vidio, a u prvoj trudnoći tek tamo u 6. mjesecu i onda je preko noći samo narastao. 

Što se tiče hrane, ja jedem šta mi se jede. Ne izbjegavam ništa osim alkohola i školjki. Nisam nikada dobila puno kila u trudnoći, a i da sada dobijem, skinut ću ih kasnije. 

bebolinka
    15. Kolovoz 2020. 16:54

Momof3

bebolinka

Inače se u prvoj trudnoći beba osjeti oko 18-20 tj.
    Kod mene:
    1.trudnoća - 20tj
    2.trudnoća - 16tj
    3.trudnoća - 13tj

Kakav ti je bio osjećaj? Meni bas kao da Ribica migolji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.