Nadi_ dobro došla. Već su ti cure rekle da je povišena temperatura normalna pa ne moraš brinuti, a na pregledu će barem vidjeti da je sve tamo gdje treba biti pa budeš ipak malo mirnija.
mateja91 moji najmlađih dvoje su samo godinu i 4 mjeseca razlike i znalo je biti kaotično, ali preživiš nekako prve 3 godine, a kasnije je lakše. Ništa mi nije draže od toga kada mi se navečer svi skupe u krevet i tako spavaju.
I mi gledamo novi auto jer nam trebaju stati 3 as i još jedno dijete. Kako smo krenuli morat ćemo kupiti mini bus da svi stanemo
Momof3 super da nemaš nikakvih tegoba u trudnoćama.
Nisam čitala sve pa ne znam jel tebi ovo treće?
Nadi_ dobro došla. Već su ti cure rekle da je povišena temperatura normalna pa ne moraš brinuti, a na pregledu će barem vidjeti da je sve tamo gdje treba biti pa budeš ipak malo mirnija.
mateja91moji najmlađih dvoje su samo godinu i 4 mjeseca razlike i znalo je biti kaotično, ali preživiš nekako prve 3 godine, a kasnije je lakše. Ništa mi nije draže od toga kada mi se navečer svi skupe u krevet i tako spavaju.
I mi gledamo novi auto jer nam trebaju stati 3 as i još jedno dijete. Kako smo krenuli morat ćemo kupiti mini bus da svi stanemoMomof3 super da nemaš nikakvih tegoba u trudnoćama.
Nisam čitala sve pa ne znam jel tebi ovo treće?
Ovo je 5. trudnoća jer sam imala spontani u 4mj.
Nadam se da će sve biti ok i da nam dolazi 4. srećica. Imam 2 cure i dečka
Mi gledamo za kupiti dodatna 2 sjedala koja dođu u bunker
Marelice u potpunosti te razumijem, mene psiha ubija jer sam imala dva spontana u 8. i u 12. tt a sada sad bas u tom razdoblju ove trudnoce
Mucnina imam skoro pa nista, stalno se pitam da li srce jos kuca, onda opet pomislim da nesto ne bi bilo u redu krvarila bi i ne bi imala jako bolne grudi, tisucu misli prode u minuti, nadamo se najboljem 😊
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Ja sam danas 5+3 i trenutacno me muci tupa bol dolje, kao da imam mengu, a nemam. Muka mi je. Ovo za mucninu me ne brine, nadam se samo da je ova tupa bol rastezanje maternice🙏🥺
Ja sam danas 5+3 i trenutacno me muci tupa bol dolje, kao da imam mengu, a nemam. Muka mi je. Ovo za mucninu me ne brine, nadam se samo da je ova tupa bol rastezanje maternice🙏🥺
Ja sam isto imalaa takvu bol odjurila gin odma ali sve je uredu..kaze to je normalno 🥰 uzivaj i ne brini se
Ja svaki dan molim Boga da imam neku bol ili nesto to mi kao daje nadu da cu ovaj put stvarno dobit svoju bebicu
Drago mi je radi super pregleda, nek se tako i nastavi.
Što se tiče apetita, ja pijem Novalac i Folacin i gladna sam non stop, ali jedem i ništa si ne uskraćujem. U prošloj trudnoći sam tako u startu dobila 3kg, u totalu 12, ali nije mi nijednom doktorica ništa prigovorila jer sam inače sitna i mršava pa je to sve čak bilo i poželjno.
Nego, danas sam bila na pregledu, po ZM 6+4, po UZV manje, jer je trenutno vidljiva samo pravilna GV s jasnom žumanjčanom i naznačenim EO. Međutim plod se još ne vidi kao ni otkucaji. Užasno se brinem iako vjerujem da to sve još može biti ok. Ima netko slučajno sa sličnim iskustvom?
Ne sekiraj se uopće rano je još. Zato i ne naručuju inače na preglede prije 8-9 tjedna.
Ja se ne opterecujem kg prvu t u misec dana dobila5 kg a na kraju 9 ukupno , drugu 3 na kraju 13 kg a sad sam +1 pa neznam koliko bude na kraju🤗
Pozdrav zene, i ja bih da vam se pridruzim. Prije par dana sam ugledala svoj prvi plusic. Po zadnjem ciklusu sam 5 tj. trudna, a ovulaciju sam uhvatila 19 DC, tako da mislim da je manje. Termin kod dokt imam u cetvrtak, tada cu biti 5+6, vjerujem da je rano ali sestra me je tako narucila, tek kasnije sam skontala da je to ipak rano.
Sto se tice simptoma, imam samo bolne grudi, nekad manje, nekad vise. Evo jutros je bol skroz nestala i bas sam se uspanicila, sad se vec pomalo vraca. Osim toga primijetila sam i povisenu tjelesnu temp tokom dana, 37, 37.1. Traje vec 5 6 dana otkako mjerim. Nadam se da je to simptom trudnoce, da nije znak neke upale.
Cestitam svima koje su obavile pregled i vidjele svoje mrvice ❤
Ako ti je lakse . Nemam mucnina uopce sve mi je ukusno🙈
Povremeno mi se zamanta, i non stop bi spavala i da grudi za dva broja vece😜❤
Jutro, primjetila sam u zadnja dva dana da imam bjelo zuckasti iscjedak vise ono sluzav zanima me dali je to normalo ili trebam u doktora? 9+1 sam
Znaci ja i ti smo u dan razlike. Normalan ti je iscjedak sve dok nema mirisa i dok nema smeđaremja. Znaci normalan ti je iscjedak ❤
Cureee jel jedete ribu? Meni se zadnjih dana ful jedu srdele 😍 neznam dali smijemm😏
Sortiraj odgovore
Najstariji