Hvala
Pretpostavljam da ni ti nisi još bila na pregledu?
Osjećam se dobro. Nemam nekih tegoba osim povremeno vrtoglavice, a po tome sam i prije testa znala da sam trudna. Imaš ti neke simptome?
Imam 2 sina i kćer i iskreno, priželjkujem si još jednu curicu.
Što se tiče spola, priželjkujete li si određeni spol ili vam je nebitno? Ono- samo da bude živo i zdravo se podrazumijeva, naravno.
Ja sam u pon na pregledu,jedva cekaaam😍😍😍😍😍 po zm sam trudna 7+1 al znam da nisam toliko jer su meni ciklusi na cca 36 dana. Nadam se da ce se nesto ipak vidjet da me dr umiri i kaze da je sve ok🤞🏻
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Pozdrav zene, i ja bih da vam se pridruzim. Prije par dana sam ugledala svoj prvi plusic. Po zadnjem ciklusu sam 5 tj. trudna, a ovulaciju sam uhvatila 19 DC, tako da mislim da je manje. Termin kod dokt imam u cetvrtak, tada cu biti 5+6, vjerujem da je rano ali sestra me je tako narucila, tek kasnije sam skontala da je to ipak rano.
Sto se tice simptoma, imam samo bolne grudi, nekad manje, nekad vise. Evo jutros je bol skroz nestala i bas sam se uspanicila, sad se vec pomalo vraca. Osim toga primijetila sam i povisenu tjelesnu temp tokom dana, 37, 37.1. Traje vec 5 6 dana otkako mjerim. Nadam se da je to simptom trudnoce, da nije znak neke upale.
Cestitam svima koje su obavile pregled i vidjele svoje mrvice ❤
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Ana90, mi smo tocno u dan po terminu za sad 😁
Ajme cure kad vidim da imate plus troje djece stvarno vam se divim, ja moram priznati da je mene prilicno strah toga kako ce izgledati zivot s troje male djece 🙈 Vjerujem da cemo se snaci, ali nije mi svejedno 😅 Za sad prvo rjesavamo tehnicke probleme, tipa u potrazi smo za vecim autom 😂
Sto se spola tice, ja nakon dva decka mastam o curici, al veselit cu se i jos jednom decku, na njih sam vec navikla 😁
Pozdrav zene, i ja bih da vam se pridruzim. Prije par dana sam ugledala svoj prvi plusic. Po zadnjem ciklusu sam 5 tj. trudna, a ovulaciju sam uhvatila 19 DC, tako da mislim da je manje. Termin kod dokt imam u cetvrtak, tada cu biti 5+6, vjerujem da je rano ali sestra me je tako narucila, tek kasnije sam skontala da je to ipak rano.
Sto se tice simptoma, imam samo bolne grudi, nekad manje, nekad vise. Evo jutros je bol skroz nestala i bas sam se uspanicila, sad se vec pomalo vraca. Osim toga primijetila sam i povisenu tjelesnu temp tokom dana, 37, 37.1. Traje vec 5 6 dana otkako mjerim. Nadam se da je to simptom trudnoce, da nije znak neke upale.
Dobro došla, ja se sjećam da sam imala povišenu temperaturu od ovulacije pa i nakon što sam otkrila da sam trudna i onda sam prestala više mjeriti. Tako da mislim da je to normalno. Meni je išla do oko 37.2, možda je rano za srčeko još ali barem ćeš vidjeti da je sve ostalo u redu. Sretnooo🍀
Hvala
Pretpostavljam da ni ti nisi još bila na pregledu?
Osjećam se dobro. Nemam nekih tegoba osim povremeno vrtoglavice, a po tome sam i prije testa znala da sam trudna. Imaš ti neke simptome?
Imam 2 sina i kćer i iskreno, priželjkujem si još jednu curicu.
Što se tiče spola, priželjkujete li si određeni spol ili vam je nebitno? Ono- samo da bude živo i zdravo se podrazumijeva, naravno.
Nisam ni ja bila, pon ću se naručiti za pregled. Ja sam jedna pd onih koja baš nema simptome, samo na početku neki čudan osjećaj u želudcu. Žao mi je cura koje muku muče sa povraćanjem
Iskreno što se tiče spola nije mi bitno, samo da je bebač zdrav. Kada dobiješ suprotan spol od onog što želiš, poslije više nemožeš zamisliti da je drugačije
Čestitam ti 😀
Povišena temperatura u trudnoći je normalna, tako da nemaš razloga za brigu.
MalaMarelice, mislim da bi bilo dobro da razmisliš o tome da potražiš stručnu pomoć jer je mentalno zdravlje trudnica vrlo važno... S anksioznošću u trudnoći nosi se trećina trudnica, ali važno je to prepoznati i potražiti pomoć za dobrobit i majke i djeteta. Možda da se za početak obratiš Centru za reproduktivno mentalno zdravlje (http://centarzareproduktivnomentalnozdravlje.hr/)... Govorim ovo iz najbolje namjere, pogotovo ako si, kako sam shvatila, gotovo cijeli dan sama i bez nekoga s kim možeš otvoreno razgovarati. Sretno!
Ana90, mi smo tocno u dan po terminu za sad 😁
Ajme cure kad vidim da imate plus troje djece stvarno vam se divim, ja moram priznati da je mene prilicno strah toga kako ce izgledati zivot s troje male djece 🙈 Vjerujem da cemo se snaci, ali nije mi svejedno 😅 Za sad prvo rjesavamo tehnicke probleme, tipa u potrazi smo za vecim autom 😂
Sto se spola tice, ja nakon dva decka mastam o curici, al veselit cu se i jos jednom decku, na njih sam vec navikla
Ja imam dvije cure i sad čekam da vidim šta će nam biti treće. Ista stvar kao i ti htjeli smo treće a onda kad sam ugledala dvije crtice kao da sam se šokirala ono kako ću ja to, sad sve opet ispočetka i tako sto misli, kao da mi je prvo hehe, a sad me već to skroz proslo sad samo mislim samo da bude sve ok i jedva cekam te nalaze od panorame da odahnem. Mi smo također u potrazi za većim autom ali neznam šta će bit uopće jer nas zeznula ova korona trebali smo dići kredit a sad nedaju baš lako kredite ali nema veze stisnut cemo se samo da sve dobro prođe.
Jutro, primjetila sam u zadnja dva dana da imam bjelo zuckasti iscjedak vise ono sluzav zanima me dali je to normalo ili trebam u doktora? 9+1 sam
Sortiraj odgovore
Najstariji