malamarelica bit će to sve ok. Kada smo sami i nemamo nešto čime ćemo zaposliti mozak, svakakve misli dolaze. Vjerujem da si umorna i od ležanja i sve te situacije. Po riječima bi rekla da si većinu dana sama? Nemaš nekog u blizini ko ima malo slobodnog vremena da ti dođe ili preko mob da malo popričaš?
Jagodica125 čestitam ti na trudnoći i drago mi je što si nam se pridružila 😀 dva tjedna će brzo proći 😁
Eiii cure! Da vam se i ja pridružim!
Zadnja menga bila 26.6. Test niti 5 dana nakon kašnjenja nije ništa pokazao. I tek onda. Na prvom pregledu plod se nije vidio. Tek danas! I srčeko kuca!
Po zm 7+1, a po plodu 6+1 - ovulacija kasnila!
Sve to privatno jer je ginicka na godišnjem. Kod nje sam u utorak! Nadam se da će i ona potvrdit da je sve ok. Uplašena sam jer je bio spontani u siječnju.
Na prvom pregledu plod se nije vidio. Tek danas! I srčeko kuca!
Divno🥰 neka kuca i dalje🙏☺
Eiii cure! Da vam se i ja pridružim!
Zadnja menga bila 26.6. Test niti 5 dana nakon kašnjenja nije ništa pokazao. I tek onda. Na prvom pregledu plod se nije vidio. Tek danas! I srčeko kuca!
Po zm 7+1, a po plodu 6+1 - ovulacija kasnila!
Sve to privatno jer je ginicka na godišnjem. Kod nje sam u utorak! Nadam se da će i ona potvrdit da je sve ok. Uplašena sam jer je bio spontani u siječnju.
Čestitam sve će to biti super.
Ako ti je privatno sve ok, ne vidim zašto nebi bilo i kod tvoje ginekologice. Uživaj u trudnoći
Jagodice draga, dobro nam dosla! Kako mi je drago vidjeti poznato lice na novoj temi ❤
Malamarelice razumijem te, nije jednostavno boriti se sam protiv svojih misli. To je najteze sto covjek mora raditi iz dana u dan. Shvacam i stres i strah ti je opravdan, al morat ces sebi nekako objasniti kako stvari funkcioniraju i da se moras prepustiti i vjerovati u najbolji moguci ishod. Vjeruj mi da znam da to nije lako, ali na takav nacin ces do kraja trudnoce skrenuti. Gledaj neke motivirajuce videe, pokusaj pronaci neku seriju koja te razveseli ili procitaj neku dobru knjigu. Vjeruj mi da je sve pod kontrolom, samo se treba znati "nastimati" na pozitivno razmisljanje. Sretno! ❤
Baby P 03/21 💙
Ja sam vadila krv prošli tjedan i rekli su mi da će nalazi doć kod gin , ali moja gin je na g.o do 21.8 tako da nemam pojma dal su nalazi ok, a za šećer mi još nije dala da se idem testirat, koliko se sjećam od prve i druge trudnoće ide se pit ona voda sa šećerom od koje ti se povraća hehe samo se ne sjećam u kojem se tjednu to ide? Jesi ti Ninnach već bila na tom testu?
Taj test se zove OGTT ako se ne varam i ja ti to nisam radila. Ono što ja moram je da mjesečno jednom moram radit tzv. guk profil. To se vadi krv natašte i onda iza svakog većeg obroka,ukupno 4 puta. Zatim to nosim na Vuk Vrhovec slijedeći dan ujutro. I nadam se da nije iznad 5.2 otprilike je to to.
Ja sam vadila krv prošli tjedan i rekli su mi da će nalazi doć kod gin , ali moja gin je na g.o do 21.8 tako da nemam pojma dal su nalazi ok, a za šećer mi još nije dala da se idem testirat, koliko se sjećam od prve i druge trudnoće ide se pit ona voda sa šećerom od koje ti se povraća hehe samo se ne sjećam u kojem se tjednu to ide? Jesi ti Ninnach već bila na tom testu?
Taj test se zove OGTT ako se ne varam i ja ti to nisam radila. Ono što ja moram je da mjesečno jednom moram radit tzv. guk profil. To se vadi krv natašte i onda iza svakog većeg obroka,ukupno 4 puta. Zatim to nosim na Vuk Vrhovec slijedeći dan ujutro. I nadam se da nije iznad 5.2 otprilike je to to.
Sad vidim da sam duplo odg... Hehe.. Biser😬
Pozdrav svima, ja vam se pridružujem ako me primate
Trudna sam tek 4+1 i ovo mi je 4. trudnoća. Pregled mi je tek 9.9. pa si nekako moram skratiti vrijeme do tada jer mi dani tako sporo prolaze dok čekam.
Sad vidim da sam duplo odg… Hehe.. Biser😬
Hehe nije bed. Ja isto sad već teško lovim sve, sad nas je bas puno nemogu zapamtit sve. Ali dobro valjda ćemo do poroda zapamtit heheh. Jao stalno neke brige iz tjedna u tjedan nikad mira 😊 🤗
ana90 čestitke na plusiću
Evo ja danas 5tj, tako da smo blizu sa tjednima.
Kako se osjećaš? Priželjkuješ curicu ili dečkića
Sortiraj odgovore
Najstariji