Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    14. Kolovoz 2020. 12:59

MareiKate tako je i meni. Jelo mi ne čini nikakav užitak jer mi se absolutno ne jede ništa. Jedem jer se ne osjećam dobro kad sam gladna, ali to je kao mučenje dok nešto ne progutam. 

Zadnju trudnoću sam započela sa 65 kg, a kad sam rodila bila sam teška 56kg. Izgleda da će se to opet desiti. Jedina dijeta koja radi za mene je trudnoća 😂😂😂

Kona13
    14. Kolovoz 2020. 13:02

Lu0801

Kona13

Moguce da ti je bila kasnije O. Koliko kaze uzv da si trudna?

5+6. Doktorica me uvjerava da to ništa loše ne znači i da naravno da može sve biti ok, ali kako da ne razbijam glavu…

Pa sa toliko se ziher ne vidi ništa na uzv. Dobro kaze dr.no svi znamo, teško je ne razbijati glavu 

👦2012💙

Emmie
    14. Kolovoz 2020. 13:09

Ines blago tebi pa se ne brineš toliko. Ja bih bila sretna da sam kao ti⚘⚘⚘⚘
    99.9% stvari o kojima se ja brinem su gluposti i nikada ne ispane ništa od njih.

bebolinka
    14. Kolovoz 2020. 13:36

Ja sam počela sad jesti krem juhe i bas mi odgovaraju, a druga stvar koja mi se jede i svaki put odlično sjedne je tost. Ali moram izbjegavat ako ne želim biti 🐽

Ines
    14. Kolovoz 2020. 13:38

Emmie

Ines blago tebi pa se ne brineš toliko. Ja bih bila sretna da sam kao ti⚘⚘⚘⚘
    99.9% stvari o kojima se ja brinem su gluposti i nikada ne ispane ništa od njih.

Hehhe inace sam se jako brinula takoder zbog gluposti iz kojih na kraju nista ne bude, nisam mogla zivjet zivot jer sam se stalno zbog necega brinula. Onda sam samo stala na kraj i rekla si neces vise tako. Na kraju krajeva sve je u Bozijim rukama, kako je On odredio da ce bit bit ce. I jednostavno samo sam presaltala mozak na pozitivu i to je to 👍

Nea 💗

bebolinka
    14. Kolovoz 2020. 13:39

ružica

Curke lijep pozdrav svima!😍
    Radite li vi koje ste 2,3 mjeseca trudne??
    Kako ide na poslu, jeli vam teško, ima li umora, mučnina, kakvo je stanje inače?

Ja sam radila do prošlog tjedna i bilo mi je uzasssss. Samo sam htjela leći i biti na miru al jbg, sada ću odmarati

malamarelica
    14. Kolovoz 2020. 14:10

Ja ih prosli put nisam nikako ni osjecala. A sad kako lezim po cijele dane ja sve osjecam. I ima dana kad me bole ujutro i navecer, a po danu ne. Onda me bole samo po danu, a ujutro ne. I tako stalno se mijenja i ne znam vise sta je i doslovno si zelim pocupati kosu s glave i poderati kozu jer ne mogu vise!!!! Sutra mi je 12.tt. Bila sam na pregledu prosli tjedan. Kuzite ja ne mogu nikuda ni otici da mi skrene misli, bojom se sjediti, lezazi na ledima jer sam procitala da je tako slaba cirkulacija. Ne znam ni koliko se nifty ceka, kao moja doktorica rekla par dana. Ja sam vadila prosli cetvrtak. Sad sam pocela misliti da i to mozda nije u redu, a to je zacudo bila jedina stvar oko koje se ne znam zasto nisam toliko brinula. Vise ne znam oko cega se sve ne brinem, nemam 5 minuta mira i cak sam pomislila da bolje da se nisam ni upustala u ovo, a onda me strah da ce me Bog kaznit zbog takvog razmisljanja. I jos me zivcira sta mi na poslu znaju i sad ako ne  bude dobro oni sazalni ppgledi i rijeci. I ljudi koji dosad znaju silom prilika i ta pitanja kako si i sve, najradije bih da me svi puste, da sam negdje na moru, da nemam nijednu brigu ili barem da mi se kaze tako je intako, a ne da cekam i cekam i ne znam sta cekam. Oprostite, ali sutra ravno 12 tjedana lezim  a ne znam ni hoce li imati koristi od toga. Moja psiha nikad nije bila gora, a gledala sam voljenu osobu da mi umire pted ocima i mogu rec da mi je ovo gore. 
    Ispricavam se, necu vise pisati, jednostavno sam morala reci koliko mi je grozno!

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Ninnach
    14. Kolovoz 2020. 14:18

EmEn9

Ja sam vadila krv prošli tjedan i rekli su mi da će nalazi doć kod gin , ali moja gin je na g.o do 21.8 tako da nemam pojma dal su nalazi ok, a za šećer mi još nije dala da se idem testirat, koliko se sjećam od prve i druge trudnoće ide se pit ona voda sa šećerom od koje ti se povraća hehe samo se ne sjećam u kojem se tjednu to ide? Jesi ti Ninnach već bila na tom testu?

Nisam bila na tom testu, mislim da se zove OGTT. Meni je odmah šećer bio u kompletnoj krvnoj slici povišen ali nekako je bilo za očekivati jer me to pratilo i u prvoj trudnoći. Jedino što su mi ga u prvoj tek kasnije otkrili, a sada već u prvim tjednima. Ja mjesečno jednom vadim krv iz prsta iza svakog glavnog obroka, i to 4 uzorka u jednom danu, i to drugi dan nosim na Vuk Vrhovec na analizu. To se zove GUK profil. Moram paziti na prehranu uglavnom...da bi bilo ok. 

Emmie
    14. Kolovoz 2020. 15:11

Malamarelica, potpuno te razumijem. Tako se i ja osjećam ponekad, nisi sama ⚘⚘⚘. Rezultate Nifty testa sam čekala 7 dana, ali rekli su može biti i duže radi problema sa transporton vezanim za koronom. Moju krv su slali u Italiju, a ponekad je šalju u SAD, pa je čekanje do dva tjedna. 
    Bit će sve u redu. Tu smo da djelimo svoje brige i pomažemo jedna drugoj. 

Jagodica125
    14. Kolovoz 2020. 15:24

Bok curke! Evo i mene k vama: na-po-kon🙏🥳 danas brojim 5+2, jucer sam bila na pregledu i dobro je prosao pregled 🙏 vidi se gestacijska vrecica (hvala Bogu U maternici), doktor me narucio za 2 tjedna - kada bi se moja beba mogla prestati igrati skrivača i srce bude kucalo 🤗🥰 inace sto se tice promjena u tijelu - dosta bolne grudi ujutro. Tijekom dana se to sve malo primiri. I umor🥱 ili odspavam tokom dana malo poslijepodne ili navecer me jednostavno smlavi i vuce me krevet🤷‍♀️ inace sam izgubila 2 kile, jer mi je od teske hrane zlo i nista me bas ne privlaci. Prije bih tamanila sladolede, kolace, cokolade. Sad kockica i to jeeeedva. Inace sam dobro i osijecam i da je i beba dobro, da se razvija i da sve ide svojim prirodnim tokom😇 nego, nekako osijecam dolje kao da imam laaaganu upalu mjehura, samo sto me nista ne pece niti moram 1000 puta na wc (osim pred uzv😅🤷‍♀️, to od uzbuđenosti) 🤔 ostanimo dobro, mi i nase mrvice 🥰🙏💚💙💛💜🧡❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.