Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    14. Kolovoz 2020. 12:35

Momof3

lena2 super za pregled i slika je preslatkaEmEn9 ko da slušam sebe. Ja nemam mučnine, ali mi se ne jede ništa. Otvorim frižider i gledam, pa u škrinji, u spremištu..i sve mi je nekakoi na kraju odustanem i prisilim se oko podneva nešto pojesti.

Ista stvar, bez mučnina i apetita. 😂😂

Ninnach
    14. Kolovoz 2020. 12:35

Pozdrav svima, evo ja se borim opet sa gestacijskim dijabetesom. Danas sam nosila krv na analizu i natašte mi je 5.1., a to je gornja granica pa me sad još traže da napravim i hormone štitnjače. Apsolutno nemam mira od tih pretraga. Stalno nešto. Inače ostalo je ok, mučnine su bile slabe i smirile se. Jedino isto kao i neke cure ovdje... Ništa mi se posebno ne jede, ni slatko ni slano. Jedem onako jer moram. Ova trudnoća mi je skroz drugačija od prve. Sve koje ste na pregledima ovih dana, sretnoooo

• EmEn9
    14. Kolovoz 2020. 12:37

Lu0801

Drago mi je radi super pregleda, nek se tako i nastavi.
    Što se tiče apetita, ja pijem Novalac i Folacin i gladna sam non stop, ali jedem i ništa si ne uskraćujem. U prošloj trudnoći sam tako u startu dobila 3kg, u totalu 12, ali nije mi nijednom doktorica ništa prigovorila jer sam inače sitna i mršava pa je to sve čak bilo i poželjno.
    Nego, danas sam bila na pregledu, po ZM 6+4, po UZV manje, jer je trenutno vidljiva samo pravilna GV s jasnom žumanjčanom i naznačenim EO. Međutim plod se još ne vidi kao ni otkucaji. Užasno se brinem iako vjerujem da to sve još može biti ok. Ima netko slučajno sa sličnim iskustvom?

Ne sekiraj se uopće rano je još. Zato i ne naručuju inače na preglede prije 8-9 tjedna. 

• EmEn9
    14. Kolovoz 2020. 12:41

Ja sam vadila krv prošli tjedan i rekli su mi da će nalazi doć kod gin , ali moja gin je na g.o do 21.8 tako da nemam pojma dal su nalazi ok,  a za šećer mi još  nije dala da se idem testirat, koliko se sjećam od prve i druge trudnoće ide se pit ona voda sa šećerom od koje ti se povraća hehe samo se ne sjećam u kojem se tjednu to ide? Jesi ti Ninnach već bila na tom testu?

FourLeafClover
    14. Kolovoz 2020. 12:42

Ma živcira me moja doktorica koja je inače prekrasna, ali je prebrižna i htjela je da idem i ranije od ovoga čisto da se uvjeri da se trudnoća smjestila kako treba, ali sam odbila i ajde kao naručila se sad privatno jer je ona na godišnjem do 24.08. čisto da ne bude da ju ne slušam nego sam samo malo prolongirala.  Ma... Bolje da sam se strpila još neko vrijeme pa ako nije ok, odmah znam što je na stvari i dobro, ovako ću se pojesti. 

• mira222
    14. Kolovoz 2020. 12:44

malamarelica

I to s grudima. Malo me bole, malo ne. Pa se bojim sta je, jel sve ok. Pa onda da mi to nije simptom samo od utrogestana. Voljela bih se osjecati ko Ines i uzivati u trudnoci, ali nakon spontanog jednostavno ne mogu. I jos lezim, meni je ovo 53.dan da konstantno lezim, osim kad idem na pregled. Vecinu vremena budem sama jer muz radi i moja psiha je u uzasnom stanju. A vrijeme do pregleda mi nikako ne prolazi. I jako sam nesretna oko svega

A joj draga...poznat mi strah taj...i to da grudima isto.Kada mi se desio spontani grudi su mi bile znak zato i sada stalno pipkam po njima😂😂
    Koliko si trudna? Nemogu vas sve zapamtiti

FourLeafClover
    14. Kolovoz 2020. 12:52

E to s grudima je i meni bio znak da nešto ne štima kad sam imala spontani. Jer su mi bolne grudi bile jedini simptom i kad je to prestalo odmah sam pretpostavila da nešto nije ok. Tako da sam se i sad stalno pipkam, jer drugih simptoma opet nemam. 

Emmie
    14. Kolovoz 2020. 12:52

Ninach, i ja moram pregledati hormone štitnjače, ali sama sam to pitala. U prošloj trudnoći mi je bio malo nizak, inače je ok. Tek me naručili vaditi krv 20-tog Augusta 🙄. 

• mira222
    14. Kolovoz 2020. 12:53

Djevojke moje bokk.....
    Ja sam danas bila kod gin samo na razgovoru jer je rano za utz i pregled. Dobila sam bolovanje do pregleda tj do daljnjeg nadamo se jel 🙏❤️ i na moj prijedlog Dufastone tablete jer moj gin onako nije bas ažuran dosta je hladan i to mi bas loše kod njega.
    Uglavnom kod privatnog gin idem 27.8 a kod ovog 28.8 .... Kod mene laganiiiii grčevi tj nisu grčevi vec kao peckanje...Al nista alarmantno 😁🙏
    Pusa lijepe moje🥰

• mira222
    14. Kolovoz 2020. 12:57

Lu0801

E to s grudima je i meni bio znak da nešto ne štima kad sam imala spontani. Jer su mi bolne grudi bile jedini simptom i kad je to prestalo odmah sam pretpostavila da nešto nije ok. Tako da sam se i sad stalno pipkam, jer drugih simptoma opet nemam.

Isto tako i meni bilo...točno u 6 tj sam oh prestala osjecati i u tom dobu plod stao. Sada me bole ali drugačije nego onda. Al ja sam tek 4 tj I jako sam nestrpljiva i onako u strahu🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.