Bok mamice! 😉 Kako ste danas? Evo ja sam se danas dobro naspavala, nije bilo začepljenog nosa u noći. 😊
Trbuh - cure, ja opet imam osjećaj ko da je buknuo preko noći. Kad ga gledam mi se čini baš velik, a još je najmanje 2 mjeseca do poroda. Imam osjećaj da ću do kraja biti ogromna. 😱😁
Petra, ti i bebolino ste bombončići 🍬 😊
Za bradavice - meni su frendice preporučile Purelan pa ću krenuti s tim. A za te multi mam komprese sam čula pozitivne stvari. Dal ih se onda može kombinirati s Purelanom ili je dovoljno samo jedno ili drugo?
Kolica - mi smo se danas konačno odvažili kupiti kolica i tak sam sretna jer su mi predivna, ja sam se zaljubila. 😍 Sad su na akciji, omjer cijene i kvalitete mislim da je super, evo linka: https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-kinderkraft-prime-3u1-black/
I onda kupimo i skužimo da je u Magic baby-u jeftinije za 100 kn. 🤦
Krevetić - i to smo danas tržili, onakav kakav je Zara predložila. Zbog manjka prostora mi se čini da nam je to trenutno najprihvatljivije. I sad je na akciji po 722 kn u Magic baby. Svugdje su sad krenule akcije, mislim da ćemo financijski super proći. 😁
Još nam od tih većih stvari fali komodica , to ćemo isto ovih dana riješiti. Uglavnom, odmah se osjećam lakše 100 kila, ko da mi je kamen pao sa srca čim smo počeli nešto kupovati jer stvarno ne volim sve u zadnji čas. Petra, i moj je takav, da se njega pita, kupovalo bi se sve valjda zadnji dan, a ja ne mogu tako jer nikad ne znaš, ne daj Bože završiti prije u bolnici. 😳
Eto malo sam sad podijelila s vama svoje sitne radosti. ☺️ Najviše se još veselim komodici jer ću onda moći i robicu polako pripremati i sve posložiti. ❤️
Ležaljka/njihaljka - iskusnije mame, šta mislite, jel nam to uopće treba? Meni to tak super izgleda, vele mi frendice da je recimo super preko dana da koji put bude u tome, malo se zabavi s igračkicama i muziku ima, nešto tipa ovo: https://www.mall.hr/djecje-lezaljke/kinderkraft-djecja-lezaljka-flo-pink-roza?utm_source=jeftinije.hr&utm_medium=cse&utm_campaign=NF&utm_content=djecje-lezaljke
Ja sam danas baš u shopping moodu. 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Thnx Bubice!
Super su kolica! S oboje sam na početku koristila kolica i košaru u db. On je kasnije prešao u ležaljku i ful smo ju iskoristili, a ona se nosala u Bobi marami i nosiljki. Sad ne želim kolica po kući tako da gledam tu Kinderkraftovu kolijevku ležaljku sjedalicu. Čini mi se dosta praktično, a znam da ćemo na otok čim završi šk i tamo nit nemam gdje staviti putni kinderbet tako da mi se čini super! Morat ću ga natjerati da to odemo vidjet uživo i da uzmemo dok je 200kn manje! Ne igra mi veliku razliku 200kn, al ako mogu ušparati, zašto ne! I za otok moram smisliti neku komodicu. Već znam da ću ga presvlačiti na krevetu, al trebat će mjesta za robicu, već je nama malo prostora u 4, kamoli u 5.
Madrac ću uzeti kakav imamo već. I za to je rekao ne treba, pa sam mu rekla ok, daj bebi stari, a turistima kupuj novi jer istovremeno teško da će koristiti.
Mame kojima je prva beba! Uživajte u opremanju i shoppingiranju i biranju! Meni je to bio najdraži period u prvoj trudnoći!
I ja sam se za sutra narucila. Rekli su 2 sata, 3 puta vade krv, ne smijem nist jest poslije 23h ali ne budem od 7,8 navecer vec.. kolko krvi uzmu? Zanima me jer imam nizak tlak pa se srusim na 4 epruvete dok uzimaju uzastopno. Tu ne uzmu vise od jedne odjednom, ili?
Jednu po vadjenju! Meni su rekli da ne jedem nista 12 sati prije
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
NevaEva, izgleda prekrasno 🥰🥰
Ajme, zaredale smo se za OGTT. Ja idem preksutra
Bas me strah toga.. I rezultata i toga da ne smijem tolko dugo nista jesti 😐😑
Meni se od one slatkw tekucine i nije nista jelo, ali sam bila nenormalno zedna i zeljna kave! Ali sam se suzdrzala i od pijenja vode tako da.... Izdrzi se 😊 i ja sam to eksala, bolje neg polako pijuckat. Bar meni
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Thnx Bubice!
Super su kolica! S oboje sam na početku koristila kolica i košaru u db. On je kasnije prešao u ležaljku i ful smo ju iskoristili, a ona se nosala u Bobi marami i nosiljki. Sad ne želim kolica po kući tako da gledam tu Kinderkraftovu kolijevku ležaljku sjedalicu. Čini mi se dosta praktično, a znam da ćemo na otok čim završi šk i tamo nit nemam gdje staviti putni kinderbet tako da mi se čini super! Morat ću ga natjerati da to odemo vidjet uživo i da uzmemo dok je 200kn manje! Ne igra mi veliku razliku 200kn, al ako mogu ušparati, zašto ne! I za otok moram smisliti neku komodicu. Već znam da ću ga presvlačiti na krevetu, al trebat će mjesta za robicu, već je nama malo prostora u 4, kamoli u 5.
Madrac ću uzeti kakav imamo već. I za to je rekao ne treba, pa sam mu rekla ok, daj bebi stari, a turistima kupuj novi jer istovremeno teško da će koristiti.
Mame kojima je prva beba! Uživajte u opremanju i shoppingiranju i biranju! Meni je to bio najdraži period u prvoj trudnoći!
Ja bi još i više uživala da moj ne filozofira, po njemu puno od toga ni ne treba. 🤦 Možda je za neke stvari u pravu (jer ja bi joj sad svašta nakupovala 😁), ali za neke ne shvaća da će meni biti možda lakše. Ah, muški... ☺️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Mah... Dobili smo vrtić, al ga treba očistiti jer mama koja ga je proslijedila nije stigla. Odjednom je to fuj i kupit ćemo novi. Kontradiktoran sam sebi! 😂😂😂
Eto, kihnuh i smočih gaćice i hlače 🤦
Da nema korone već bih ja bila po dućanima, al kao ne vozaču mi se ne tramaka busom u ovoj situaciji. Primjetila sam da mi dolaze i napadaji panike od dućana u kojima ima previše ljudi. Realno imam cijelu zimu za shoppinge i ostalo. Eto, da 01.04. mogu biti spremna na sve opcije.
Thnx Bubice!
Ja bi još i više uživala da moj ne filozofira, po njemu puno od toga ni ne treba. 🤦 Možda je za neke stvari u pravu (jer ja bi joj sad svašta nakupovala 😁), ali za neke ne shvaća da će meni biti možda lakše. Ah, muški… ☺️
I moj filozofira, i isto bi sve u zadnji cas 😂.
Dobro ni ja ne zurim, ima vremena jos, ali povremeno gledam pa covjek misli da cu rec da odmah sutra po to idemo 🤭😂
Bubice ja sam cula pozitivni za te njihaljke, pogotovo kad vole na rukama da ih se ziba pa ih se stavi u to..
Bas sam bila jucer kod susjede i dosla joj je njihaljka pa cekam njen komentar🥰 njen bebic ima mjesec dana sad🙈
I ja imam ogtt test..za 2 tj. Tu se ocito ranije radi, tad cu bit 23+1. I tu se ne radi nataste ujutro, nego eto imam termin u 15 sati, nista mi nisu rekli da ne smijem nesto piti ili jesti prije termina. Dali mi rcp da kupim taj prah i donesem taj dan na termin, popijem, pricekam sat vremena i nakon toga imam pregled. Znaci vjerojatno ce samo gledati kolko ce visi secer ostat nakon tih sat vremena, u odnosu na ovaj, koliki god bio kad dodem u 15. 🤔
A sad u pon idem na uzv, na koji me slala dokt jer joj se cini da nesto nije u redu sa srcem..drzite fige da je sve u redu i da je moja beba zdrava. 🙏
[/ url
NevaEva mi danas skoro zavrsili tamo da hranimo labudove :) bili smo i prosle godine u ovo vrijeme...prekrasno je
I meni fali komoda neka, a moj dragi peotiv, kao sta ce mi...kad sam krenula da nemam kud sa svim stvarima slozio sebi slozio se
Ertzui ja sam vadila u 24tj i u 27tj tako da ce te mozda opet slati
Sortiraj odgovore
Najstariji