Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    06. Siječanj 2021. 16:21

Lonmi, možda si čovjeka preplašila pa on jadan sad u panici da mora biti sve odmah. 🤣 Ali da, mene to baš zna iznervirati, oni sve stignu. 😁
    Lussi, hvala na savjetu. Tako su i meni rekli. Frendica da joj je super posložilo da si usput nešto stigne napraviti dok se on ljulja, a šogorica da je nećakinja čak i često bila u tome i da je znala često puta i zaspati na pol sata/sat. Tako da ću ja najvjerojatnije to kad-tad nabaviti. 😊😍
    Ertzui, držim fige da sve bude OK. 😊🤞🙏

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    06. Siječanj 2021. 16:41

Bubica1

Lonmi, možda si čovjeka preplašila pa on jadan sad u panici da mora biti sve odmah. 🤣 Ali da, mene to baš zna iznervirati, oni sve stignu. 😁
    Lussi, hvala na savjetu. Tako su i meni rekli. Frendica da joj je super posložilo da si usput nešto stigne napraviti dok se on ljulja, a šogorica da je nećakinja čak i često bila u tome i da je znala često puta i zaspati na pol sata/sat. Tako da ću ja najvjerojatnije to kad-tad nabaviti. 😊😍
    Ertzui, držim fige da sve bude OK. 😊🤞🙏

Ako ga danas ne plasim ovakva divlja jer u grlu imam onog crvenog iz reklame za neki sprej za grlo 😂🤣 onda necu nikad.
    Divlja sam 😂 
    Ertzui bit ce sve dobro, cesto oni tako salju i zbog nekih sitnica samo da se detaljnije provjeri.
    Nije nista 🥰

Petra982
    06. Siječanj 2021. 16:45

Šeširiće za bradavice nisam koristila. Imala sam ih, netko mi je poklonio u prvoj trudnoći, ali srećom nije trebalo. Pa možda da ne kupujete ako ne treba, a ako na žalost bude trebalo, nađe ih se uvijek, a nije da su neke lude akcije, 
    Pred malo sam gledala pakete bočica, a onda opet kontam, lako ga kupim ako bude trebalo, možda sad za prvu ruku samo jednu bocu nek se nađe kad ja izađem iz kuće. 
    Dok nismo krenuli s dohranom nismo koristili bocu. Mali je dosta koristio bocu za mlijeko kad smo prešli i na kravlje, dok sam njoj nabavila šalicu s poklopcem i to joj je bilo draže. 

Jagodica125
    06. Siječanj 2021. 16:50

Lonmi

Girl1234

Petra982

Girl1234

Hmm, sad ste me zbunile s tim mrezastim hahah. Ja imam 56 kg, koju onda vel da uzmem 🙈

Mislim da nemaš problema s odabirom. S ili max M će ti biti ok. Ja toliko nisam imala niti kad sam prvi put zatrudnila 😉

Hvalaaa 😁

Ti si rekla da uvodis jogu, ja mislila Jagodica, krivo sam vidjela 🤭

Haha, moj bebolino i ja jogiramo od samog pocetka trudnoce cini mi se 🤔 (nakon sto sam dobila zeleno svjetlo od doktora naravno) i mogu vam reci da su dobrobiti visestruke 👌 a i taj osijecaj prokrvljenosti, rastezanja i istezanja, pa jos kad se bebolino ukljuci - difno 😇🤸‍♂️
    .
    Ja imam sutra u 08h40 pregled i vec sam sad na iglama🤪

• ertzui
    06. Siječanj 2021. 16:52

Hvala Bubica1! 😊
    Blossom - moguce da, neznam kako to tu funkcionira (njemacka). 

Sto se tice mog krvarenja/smedarenja dogada se samo kod velike nuzde i ne svaki puta..cca jednom svaka  2, 3 tjedna. Nakon spolnog odnosa nemam tih niti ikakvih drugih problema. 

Kontrakcije su mi isto krenule skroz lagane prije cca 2, 3 tj. Sad su malo jace ali nista strasno. Ugl mi se to desi dok lezim na ledima (ne svaki put).

Ja nemam sta puno kupovati, sve imam od prvog djeteta. Ako ovo drugo bude curica onda moram dokupiti jedino koji kompletic za curice (ima i neutralnih boja od prvorodenog dok je bio mali) i jaje moram kupiti. Nosiljka je kupljena, nju nisam imala na zalost za sina. I razmisljam mozda uzeti neku njihaljku i jednog plisanca cemo kupiti kao sto smo i sinu kupili prije rodenja. 😊 

[/ url

• MissGraz
    06. Siječanj 2021. 16:52

Koliko treba da stignu stvari sa PatPata? 

• ertzui
    06. Siječanj 2021. 16:54

Hvala Lonmi, utjesila si me sad malo! 😊

[/ url

Lonmi
    06. Siječanj 2021. 17:24

ertzui

Hvala Lonmi, utjesila si me sad malo! 😊

Ma nema na cemu, uvijek bolje da se provjeri ali vjerujem da je sve super 🥰❤️

Ruska1986
    06. Siječanj 2021. 17:45

Pozdrav!
    Ogtt - ja idem u ponedjeljak i nije mi bas svejedno, navikla sam jest cim otvorim oci i to je najcesce nesto slano pa me strah bit toliko bez icega i jos to slatko pit 🤮 samo da mi ne pozli 🤷‍♀️ ako sam dobro shvatila, dodem tamo i vade mi krv, pa popijem tekucinu pa opet vade krv i onda opet vade krv? 🤣 Mislim da nisam dobro shvatila, vidjet cemo 🤣🤣
    Mi smo dobili kolica 3u1 Peg perego i predivna su mi! Ocuvana, kao nova, samo po kotacima se skuzi da ih je netko vozio.
    https://ibb.co/HDqYMmk
    https://ibb.co/DG8djjG
    Znaci, savjetujete kupiti šeširiće za bradavice, imate li preporuke posebno za neke ili je svejedno? 🤷‍♀️ Ja cu uz to uzeti purelan pa sam na miru, a multi mam ako bas bude kriza, nadam se da nece doci do toga.
    Ja jedva cekam taj 3.mjesec da idemo po ove vece stvari i da krenem spremat sobicu, robu slagati, krevetić i sve po redu. Mama je nastrikala dekicu, papučice i igrackice, sve u kompletu. Jos ce napraviti i takvu vrecu za spavanje ❤️ ako nadem slike posaljem, mozda bude nekome inspiracija 😃😃

Dobro si shvatila! 😊 izvade krv, popijes tekucinu, dodjes za sat vremena i opet vade krv i za sat vremena ponovo dodjes i opet vade krv. Znaci, triputa vade krv i jednom pijes tu tekucinu. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

06. Siječanj 2021. 17:57

Hej curke, daaa krasna je Podravina! Nama se svidio brži tempo koji imamo u Zg, vise ljudi, svega vise no sad od kad znamo da cekamo bebu nam je i malo krivo sta ne bude odrastao u tak mirnoj opustenoj atmosferi kao sto smo mi u malom gradicu u Podravini.. okolina ipak djelomicno formira osobnost..
    Vodit cemo ga naravno i ostavljat kod baka dok bude veci pa mozda nije kasno da ima jedno i drugo.
    .
    Ogtt - ni meni se nede ali meni radi zgaravice. Strah me da ta tekucina ne pokrene zgaravicu a da satima ne smijem nista jesti. I danas sam ju imala i nije piknik bas i to uz donat, banane i sve ostalo a kamoli samo uz koji gutljaj vode. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.