Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    05. Siječanj 2021. 13:20

Meni su taj GUK radili u bolnici u prosloj trudnoci.
    Isla sam svakih sat vremena, cini mi se, u laboratorij, i piknuli me svaki puta u drugi prst, to je trajalo cijeli dan.. na kraju je sve bilo ok..

zabica
    05. Siječanj 2021. 13:29

Ma moze biti i divno i krasno naravno, ako imate super porod i  dobijete neku super dobru bebu.
    Isto kao sto i trudnoca moze biti i divna i krasna, ako ste te srece, a ako niste, isto tako moze biti i frustrirajuca i zbunjujuca i izludjujuca nocna mora, vidite da ima svega..
    Kao sto nije svaka trudnoca i svaka trudnica ista, tako ni nije svakoj mami poslije poroda isto i tako nije ni svaka beba ista.
    Ne gubite optimizam, a ako i ne bude kak ste mislile/planirale nemojte opet u drugu krajnost pa past u depru..
    Polako, dan po dan i biti ce to sve za 5

• EmEn9
    05. Siječanj 2021. 13:35

Ja se baš mučim sa namještanjem po noći ali i preko dana kada ležim prečesto me počnu te noge bolit ali bas jako od kuka pa skroz dole do stopala jedva se okrenem i onda nakon niti 20min druga strana boli. I probam se namjestit s jastukom i s dekom i bez i svakoko boli.  Užas. Probat ću od večeras opet uvest magnezij jer ga nisam 10 dana pila pa cu probat sad opet mozda bude bolje. Neznam uopće zbog čega se to događa. 

Lonmi
    05. Siječanj 2021. 13:37

NevaEva

Lonmi kuzim te al nemoj to osobno shvatit, meni su i mama i svekrva potvrdile da je bila preporuka malo vina radi krvotoka 😂😂 popiti. Eto nama nikom nista nije pa misle da je to bio dobar odabir. Prije se i mislilo da se bas sve moze jesti sta trudnici pase.. da nista u malim dozama od ljekova nije stetno.. da moras jesti za dvoje pa su se dosta debljale.. dugo nisu bile trudne, stvari se mijenjaju, znanost je napredovala i postoje rizici koji se mogu izbjec i tocka. Kuzim da moras nekad planut jer ti je dosta ali vecina mama ipak misli dobro kad daju savjete koliko god oni nama izgledali neprimjereno. Meni mama kaze da je isla s biciklom vidjet svoju malu seku svaki dan 7km u jednom smjeru dok je bila s menom trudna i vec tjedan dana poslije termina ali ima cijelu prodiku zast ja nebi smjela po stepenicama do stana u kojem zivim i da bi bilo bolje da se doselim k njoj 😂😂😂

Ja sam ti bas zivac dok me idu s takvim bedastocama savjetovati. Drugo da pitam. Ja sam ti takva osoba, pusti me na miru, pusti me da  probam sama i onda ako nejde trazim pomoc.
    Samo da mi sveki ne proba davati savjete jer ta ni vlastito dijete nije odgajala ni brinula o njemu, da nije imao baku tko zna sta bi s njim bilo. Pa znas da ti zavri krv u venama dok ti takva ide savjetovati nesto, a osim sta je rodila drugo ju nije zanimalo, uzas jedan, a onda dok je odrastao je mislila da ce jos vuci koristi od njega. Uhh bolje dok ju ne vidimo 🤦‍♂️, ja moram 400 put jezik pregristi pred tom zenom jer mi se ne trosi energija na nju. 
    Sad sam se malo pojadala.
    Bolje da se klonim tih tema jer sam luda dok se odredenih ljudi sjetim, uhh 😵.

Opet me grlo pece, pa zar je moguce od one male setnje od 10 min 🤦‍♂️, a imala sam punu spremu, i jaknu i sal 😂

kety992
    05. Siječanj 2021. 13:42

Evo i nas...bila danas na anomaly i mogu rec da sam bas razocarana...doslovno 5 min je trajalo...zavrsila i ja onak a spol...stavila opet i kaze ne vidim ja nista sad,to cete u  32.tj na sljedecem uzv kod nas 😭 i jos mi je dobacila da imam jedno i drugo doma pa mi jr svejedno 😱😭 eto nije mi svejedno...bas sam se nadala da cemo saznat i da ce se potrudit...htjela bi pocet nabavljat robicu i stvarii sad jos u ovoj situaciji...ma bas sam razocarana.idem privatno u cetvrtak tamo ce se barem potrudit.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

05. Siječanj 2021. 14:01

Kety i ja bi jos cekala za spol da nisam isla privatno. Sva sreca pa si vec dogovorila sve i cetvrtak je blizu. Bitno da je bebica dobro :) 
    .
    Danica kako je prosao pregled?  Jesu otkrili ista vezano uz bh?
    .
    Zara, jel ne mozes to preskocit nekak 🤣 ako unos slatkog ima toliki utjecaj na secer, preskoci par dana, odes u pon vadit secer i ako je ok, u utorak na ogtt. Ne znam jel to stvarno tolko utjece, ti vjerojatno znas..pogotovo ak mislis da inace nebi secer bio tak visok nego si malo pretjerala sa slatkim.. 
    .
    Lonmi ti sebe najbolje poznas, nemoj si radit stres gdje ga mozes izbjec. Drugi ce se naviknut s vremenom i prihvatit. Sad bar zbog korone imamo razloga ljudima rec na finjaka da se bojimo primat posjete..
    .
    Jagodica, Girl, Zara, Thera - mi smo tu negdje i koliko vidim dobro nam je islo pa ja sad moram prvi put prijaviti da osjecam trudnicke tegobe - teze se namjestam, zateze trbuh, osjetila sam danas bh vise kao grc misica trbuha nego menstrualni ali neugodno nest, vrtoglavica, jace mi se vide zile na sisama od danas i dobila sam blaaaagu linea negra. Dakle, doslovno u jednom danu sam potrudnila. 

• Erika33
    05. Siječanj 2021. 14:01

kety992

Evo i nas…bila danas na anomaly i mogu rec da sam bas razocarana…doslovno 5 min je trajalo…zavrsila i ja onak a spol…stavila opet i kaze ne vidim ja nista sad,to cete u 32.tj na sljedecem uzv kod nas 😭 i jos mi je dobacila da imam jedno i drugo doma pa mi jr svejedno 😱😭 eto nije mi svejedno…bas sam se nadala da cemo saznat i da ce se potrudit…htjela bi pocet nabavljat robicu i stvarii sad jos u ovoj situaciji…ma bas sam razocarana.idem privatno u cetvrtak tamo ce se barem potrudit.

Pa di si ti bila na anomaly? Kak tak kratko? Ja bila u Merkuru, pol sata trajalo.... 

• EmEn9
    05. Siječanj 2021. 14:04

Kety tako je i meni bilo u 20 tjednu  na anomaly, trajao je 2 min kraće nego obični utz duže trajalo dok sam obrisala trbuh 🤣🤣i kaže on meni je znate sta je, kazem je da znam jer da sam radila panoramu da znam da je dečko i kaze on da da decko je sve je u redu možete ić. Znači katastrofa neznam uopce kako je mogao u 2 min sve organe detaljno pregledat jos i spol🤣🤣. Koma. I rekla sam poslije na pregledu  svojoj gin i kaze ona da nemoze vjerovat da to tako olako shvacaju da ima razlog zasto me slala u bolnicu jer njezin utz ne vidi bas dobro srce pa je htjela da oni bolje pogledaju a kad tamo užas i kaže ona sad ću ja detaljno pogledat sve da ste na miru ali opet kazem za srce 100% nemogu točno rec a reko nadajmo se da je on to tamo dobro vidio 🤣🤣 kaze ona po nalazima je ali opet ako je zavrsio tako brzo katastrofa. Na kraju nisam isla privatno ni ništa nadam se da je sve ok.  

Ines
    05. Siječanj 2021. 14:06

Hej hej cure, cestitke svima na urednim pregledima i sretno ako ima jos koja da tek ide 🤗
    Kety, ja ne vjerujem da je tako prokomentirala 🙄🤦‍♀️ odvratno, kakav je to uopce pristup. Ne znam sta bi rekla, uzas. Apsolutno, ali svejedno vidis kakva smo mo drzava moras doslovno platit da bi se netko oko tebe potrudio i ponasao onako kako zasluzujes 🤦‍♀️ 
    Nora5, dobro nam dosla, sto se skidaca laka tice ja trenutno ne lakiram nokte ni na rukama, ni na nogama prije jesam i obozavam to, na nogama mi je bio lak obavezan tokom cijele godine, na rukama gel i imala sam ga do Bozica, bas ga skinula prosli tj jer zelim da mi se nokti odmore od svega, al kad lakiram koristim najobicniji aceton 😊
    Bebanomoje, bas mi je zao sto ti je nalaz los 😏 ali ipak drzim fige da sve bude okej 🤞 
    Nikac, haha znam kako ti je i ja sam djevica u horoskopu i to dupla 😅🤣 i mislim da sve mogu sama (kao i vecina nas ovdje) ali pomoc ne odbijam. Naravno da necu sutit ako mi nesto ne pase, jer znam biti dosta i ostra na jeziku, al necu ni odbijat pomoc, ako to znaci vise vremena za tusiranje, ispijanje kave ili malo duzeg odmora zasto ne 🤷‍♀️
    Zara, bas mi je zao sto je ogtt tako los 😏 javljaj svakako dalje sto ce biti 
    Bubica, cestitke na velikih 30tj 🥳🍾 ostalo je jos maloo, meni kao da je jucer bilo 30tj, a vidi me sad 🙈😃 da li je moguce koliko vrijeme prebrzo prolazi..

Nea 💗

Lonmi
    05. Siječanj 2021. 14:14

Jao bas se pitam koliko ce dugo trajati pregled kod moje doktorice, ona zna dugo proucavati ali mi nece okrenuti ekran da vidim bebu 🤔. Sve joj moram govoriti, ali idem poslje privat pa cu vidjeti sveee 😊🥰.
    Ona ce valjda i nos objesiti ako joj kazem da idem jos plus privatniku, nezz sta je toliko na to osjetljiva 🤦‍♂️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani