Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    06. Siječanj 2021. 18:43

Hej ekipica, ja bas danas peglala tetre, krpice i plahte, pa to poslagala, reko idem sad napokon vidjet sto ima kod vas. 

Deleted user - meni osobno ogtt je bio maciji kasalj, ja inace ne doruckujem nikada, rucak nam je uvijek izmedu 11-12h, pa vjerujem da je zbog toga meni bilo okej jer ni inace ne jedem ujutro. Sigurno da je vama koje ste navikle teze. Em volim slatko i bilo mi je kao da je netko ubacio 2 velike zlice secera u vodu, onako bas nista posebno. Kao sto je Ruska vec rekla, vade ti krv, pa pijes tekucinu, pa nakon sat vremena opet vade krv i ona opet nakon sat, svaki puta po jednu ampulu vade netko je i to pitao pa eto odmah odgovora..ja sam doduse vadila 4 ampule jer sam imala i vadenje za zeljezo, pa su sve usput izvadili i nije mi bilo lose nit nista. I vadili su mi krv iz vene svaki puta.

Thera - ja sam isto fan ekstenzija, em su mi ultra kratke, svijetle i rijetke trepke i ekstenzije su mi otkrice, samo sto sam ja prestala od pocetka trudnoce jer zbog hormona ljepilo nije hvatalo iz nekog  razloga, pa mi nije imalo smisla ici svaki tj na nadopunu, pa sam i odustala, neka mi okice odmore, a poslije poroda i kada se malo usaltamo u ritam svakako nastavljam 👍😊

NevaEva - prelijepo je 😊🥰 e takva mjesta ja volim i zato nikada ne bih otisla u grad, bas iz tog razloga sto se ovakva priroda ne moze zamijeniti nicime na svijetu.

Cure - kolica su super 👍
    Ninnach - super na urednom pregledu samo neka bebica raste 😊

Pupetta - odjelce je preslatko 🥰

Nea 💗

06. Siječanj 2021. 18:44

I mi u Krizevcima..imam osjecaj da cu na zivce obolit uz ovo😥 taman sam se smirila malo i eto ga..
    Jos sam sutra opet sama doma do 16h, ja ne znam kak cu to.. sad bi mi bilo draze da sam u gradu di poznam ljude,nego tu u nepoznatom😭😭😭

06. Siječanj 2021. 18:52

Ovo je sad vec neizdrzivo.. kak da nabavim normabel? 😅

06. Siječanj 2021. 19:01

Ruska i Ines hvala vam na odgovoru! 😊 A prezivjet cu ga kako tako 🤣
    Joj ti potresi više.. Ima li kraja? Mi u Ri nismo registrirali ovaj put, al bas mi je zao ljudi. Ne znam sta reći 😕 nadajmo se da nece vise tako jako.. 💔

Znaci u Ri se bas i ne osjeti? Na Bookingu visim trenutno, morat cu se maknit jer ne znam kak cu se smirit... Bojim se vec i za sebe i bebu..

NevaEva

Ovo je sad vec neizdrzivo.. kak da nabavim normabel? 😅
    Petra982
    06. Siječanj 2021. 19:11

Iva, kako tko u Ri. Ja na Drenovi isto nisam, ali neki koje znam na višim katovima se itekako zatreslo. Baš čitam na grupi.
    Ajme meni, mogu samo zamisliti brižne ljude u okolici Petrinje! 

• MissGraz
    06. Siječanj 2021. 19:18

Petra982

MissGraz

Koliko treba da stignu stvari sa PatPata?

Kažu od 5 do 20 radnih dana

Tenkjuuu 💜

• MissGraz
    06. Siječanj 2021. 19:19

Cure koje ste blizu epicentra... sto vise pametno reci... 😔 cuvajte se... 🙏🙏🙏💜

Valkris
    06. Siječanj 2021. 19:39

Ja sam slala mail ginekologu odmah nakon prvog potresa za normabel i reko je da mogu taj od 2mg. Ali meni on apsolutno ništa ne djeluje. 😪😪

Jagodica125
    06. Siječanj 2021. 19:43

anaAn

Pa u pmtr, dosli iz Slavonije, usli u stan, ja na wcu i evo ga…. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Isto kao i ja, taman na wc-u i pocne drmat, za poludit😔 vratila sam se za stol jer smo igrali Scrabble i bas se lijepo obiteljski zabavljali i sad se pokusavam natjerat ne mislit o tome. 
    .
    Napeta sam zbog pregleda sutra, pa si govorim to je normalno u ovakvim okolnostima, veselim se vidjeti svoje dijete, saznati nesto novo, ali da se brinem, naravno, ne znam kome.je stvarno svejedno kad ide🤷‍♀️
    .
    Idem si sredit bikini zonu, smijem se sama sebi jer idem naslijepo... koliko mogu cu sama, sto ne mogu, hah, sta je tu je🤷‍♀️

Ruska1986
    06. Siječanj 2021. 19:49

Cure, pitanje.. Jel se mogu imat nalakirani nokti na nogama na porodu? Idem na trajni lak inace pa da znam... Na rukama ne radim nit ih lakiram.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.