Dan curke!
Napokon malo mira, moji otišli na snijeg...
Najbolje mrežaste gaćice su Abri-fix iz ljekarne. Uzet ću si sad xl od njih. I Tena ima veće brojeve. S To.to. i Dm-ovim gaćama se nisam usrećila zadnji put.
Robu sam prala na 60, a ono što bi bilo super ukakano na 90. Obavezno baby deterđent bez omekšivača (inače ga ne koristim). S Pepcom imamo razna iskustva, al obzirom na cijenu kupim pa nek nose koliko nose... Nije mi žao. Pamuk se pokazao ok. Baš jučer sam gledala ručnike i robicu pa me muž stopirao da je rano za sve... Po njemu odjednom krcato vremena. A meni se čini da će mi projuriti za čas.Panika me lovi da će mi proć Kinderkraft ležaljka/kolijevka sniženja. Do vikenda to treba riješiti.
Najdraži mi je kad pametuje, a nema pojma što smo dali, što prodali, čega ima, a čega ne...
Lonmi, ozdravi brzo! Osim limuna, meda i djumbira, preporučam pileću juhicu ili bučinu juhu.
Jagodice i NevaEva još malo pa dvoznamenkasti broj na trackeru.
Molim upišite sljedeći pregled 02.02.
Inače pitala sam za odnose obzirom na krvarenje pa kaže ok, al da zbog mira u glavi osvijestim da može doći do krvarenja od kapilare ili ciste. Sutra zovem za ogtt. Brrrr! Slabo mi od pomisli toliko tamo sjediti bez jela.
Hmm, sad ste me zbunile s tim mrezastim hahah. Ja imam 56 kg, koju onda vel da uzmem 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Hmm, sad ste me zbunile s tim mrezastim hahah. Ja imam 56 kg, koju onda vel da uzmem 🙈
Mislim da nemaš problema s odabirom. S ili max M će ti biti ok. Ja toliko nisam imala niti kad sam prvi put zatrudnila 😉
Mamite koje ste radile ogtt… Jel vade krv iz prsta ili iz vene?
Iz vene.
Mislim da nemaš problema s odabirom. S ili max M će ti biti ok. Ja toliko nisam imala niti kad sam prvi put zatrudnila 😉
Hvalaaa 😁
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Hvalaaa 😁
Ti si rekla da uvodis jogu, ja mislila Jagodica, krivo sam vidjela 🤭
Cure, da upoznate moj rodni kraj, imamo jezero blizu Koprivnice: https://ibb.co/pRxT9Pf
https://ibb.co/YjBNrMy
Meni i iz prsta i iz vene... Rekli su mi, ako taj iz prsta pokaze neki veci rezultat, onda ni ne vade iz vene neg salju dalje.. Sad dal sam ja to dobro pokopcala 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meni i iz prsta i iz vene… Rekli su mi, ako taj iz prsta pokaze neki veci rezultat, onda ni ne vade iz vene neg salju dalje.. Sad dal sam ja to dobro pokopcala 🤷🏻♀️
I OGTT savrsena, a u urinu opet leukociti 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ a prije mjesec dana se rijesila glupe E.Coli 😡😡😡
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji