Sad sam se opet sjetila svekrve kad je napravila palacinke naslagane jedno 20 komada i to narezano kao torta, ja sam mislila da je namazala cokoladom, a ono bila nekakva pasteta od jetrica. Odvratno, a ja navalila kao da ne postoji sutra 😱😱😱
Daj groznoo😱😱😱
Nina i meni je rekla da nakon 30tt svasta ocekujem. Tako da cu se potruditi glavno srediti do tada. Kako se osjecas sada?
Wow hahaha ajmo se sad sve posvadat! 😂 hahaha Amarenna drago mi je da te potaknulo ovo da se javis, kako si ti i tvoja curica? Ime odabrano?
Kika stvarno neznam sta si se ti zapalila hahaha pa ja sam skroz izignorirala sto te Panda predlozila za brisanje jer znam da se javis i sve al reko sta cu joj sad to pisat zena zaboravila sta hahaha da ona vodi neki popis bilo bi nas pet na njemu po pamcenju hahaha Kako dijeta jel se drzis?
Kaj se tice popisa, tu svatko moze voditi neki popis i lijepit ga, ja s tim nemam problem. Neki dan je Ikyri nalijepila popis sa curama koje se nikad tu nisu ni pojavile na temi nego su direktno isle na fejs, i nitko tu rijeci nije rekao. Meni je malo glupo imati tu cure na popisu koji ja vodim a nisam cula za njih 2-3mj ili ikad, neznam ni da li je sve ok. Recimo Ninnach, ili Kaktus koja je iz nepoznatog razloga izbrisala profil, nadam se samo da se nije nesto lose dogodilo. Ja sam tu zbog sebe, svoje bebe i podrske. Ostalo mi nije vaznom ali znala sam da ce nastati frka mozda se povede i rasprava na fejsu hahaha eto, nek se nitko ne ljuti. Kak je Frajla rekla kak se tko javi vratim i sta 😀 Drago mi je da je doslo u zadnjih mjesec dana puno novih cura, i sto su sve sa popisa aktivne eto bar jednom i u mjesec dana!
:) Dobro je sve je super curka je hiperaktivna 🤣 zvat Ce se Lea 💕
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jetrica sa češnjakom….mmmmm….
To mi je jedna od omiljenih hrana!!!
Jetrica se ne preporucaju u trudnoci ☹ i ja ih volim ali su zabranjena 😭
Prvi glas, drago mi je da to nisam znala hahaha
Ajme bit ce veselo ako meni sad u petak na pregledu kaze mirovanje 😱😱😱
Ja to nikad nisam htjela ni probati. Meni uvijek smrdilo … nazalost. Ali to ima mnogo zeljeza jelde?
Kolko znam.juneca janjeca i svinjska imaju previse vitamina a koji ostecuje plod😥
Nina i meni je rekla da nakon 30tt svasta ocekujem. Tako da cu se potruditi glavno srediti do tada. Kako se osjecas sada?
Pa da,znam da nam moraju to reci,ali te njihove rijeci nimalo ne olaksavaju.
Do sada je stvarno bilo sve okej,najnormalnije sam se osjecala do jucer,pocele su mi one bh kontrakcije,morala sam se nakrkati magnezijem,danas mi sve nesto cudno,ne znam ni sama,sva sam paranoicna 🙄😞 i placljiva usput 😂
Tebi je posteljica isto nisko?
Sad sam se opet sjetila svekrve kad je napravila palacinke naslagane jedno 20 komada i to narezano kao torta, ja sam mislila da je namazala cokoladom, a ono bila nekakva pasteta od jetrica. Odvratno, a ja navalila kao da ne postoji sutra 😱😱😱
Daj groznoo😱😱😱
Pa da, odvratno, a ja tad prvi put probala tu jetricu, kako sam samo zabrijala da je cokolada, mogla mi je reci sta je to. Torta od palacinki!
Odmah se sjetim okusa u ustima, fuj! Sva sreca pa sam imala salvetu i odmah izbacila van 😀
Koje manire kod sveki 😛
Ja to nikad nisam htjela ni probati. Meni uvijek smrdilo … nazalost. Ali to ima mnogo zeljeza jelde?
Kolko znam.juneca janjeca i svinjska imaju previse vitamina a koji ostecuje plod😥
[table][tr][th]Autor[/th]
[th]Poruka[/th]
[/tr]
[tr][td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr][td]Dejan Šakoronja, dr. med.[/td]
[td]24.08.2012. 20:45
Poštovana, da li ste možda pročitali na kutijama vitamina koje uzimate koliko dnevno unosite vitamina A?
Zar mislite da vitamin A nije potreban u trudnoći?
Svakako jednokratnim jedenjem iznutrica niste naštetili svom plodu. Problem bi bio da živite na Grenlandu i da svakodnevno unosite tu hranu. Tada bi se možda javila hipervitaminoza A koja bi bila toksična za plod. Dakle, mislim da ste me razumjeli.[/td]
[/tr]
[/table]
I ovo je ako jedes sirova jetrica tako da Mladamamica navali 😉
Daj groznoo😱😱😱
Pa da, odvratno, a ja tad prvi put probala tu jetricu, kako sam samo zabrijala da je cokolada, mogla mi je reci sta je to. Torta od palacinki!
Odmah se sjetim okusa u ustima, fuj! Sva sreca pa sam imala salvetu i odmah izbacila van 😀
Koje manire kod sveki 😛
Bolje i salveta nego da si joj se ispovracala na tanjur 🙊😂
Sortiraj odgovore
Najstariji